QUOTE(Terroriste @ 2015 06 19, 20:42)
1. kaip suprantat, kad akmuo jums tinka ir patinka? Jis būna rankoje koks? Man vienas šiltas ir mielas, kitas šaltas, bet vistiek mielas, o trečio net į rankas nesinori imt. Gal jis ir netinka? Bet kaip su tuo šaltu?
2. labai mane traukia vienas akmenukas, gal jo pavadinimą žinoti? Rudas, gan šviesus, su lyg auksiniais taškučiais. Galvoju, gal su pirito duklem...
3. gal žinot, koks akmenukas padeda blaiviai mąstyti? Padeda uztildyt širdį ir protu pasikliauti? Labiau, aišku, man beržinė košė padetu , bet, kad nesinori...
Ačiū
1. Jei akmuo patinka, tai nesvarbu šaltas ar šiltas akmuo, nors dažniausiai šyla. Kad akmuo netinka praneša jo pametimas, suskilimas, ar prasidėjusios visokios sudėtingos ir šiaip nemalonios situacijos gyvenime, nemalonūs fiziniai pojūčiai ir tt.
2. Iš aprašymo ir vokiško pavadinimo tai tikrai saulės akmuo, tačiau greičiausiai dirbtinis. Stiklas su vario drožlėmis. Jis jokių savybių neturi, tiesiog gražus blizgutis

Ar toks?

3. Kad ne širdį tildyti reikia, o protą

Visada širdis geriausiai žino, ko mums reikia, o protas tik įrankis tam pasiekti. Patarčiau panešioti agatą (suteiks stabilumo, pasitikėjimo savimi, ramybės ir baimes apmalšins, susijusias su pokyčiais) ir/ar ametistą (išvaikys nereikalingas mintis, nuramins emocijas, protą praskaidrins, bet neleis jam užgožti širdies, padės labiau išgirsti, ko iš tikro norite jūs, o ne kitų lūkesčius).
QUOTE(Terroriste @ 2015 06 22, 16:36)
O dermes tarp proto ir sirdies, deja, nerasiu. Galima rinktis arba viena, arba kita [...]
Visais atvejais galiu gailetis.....
Dermė tarp proto ir širdies yra įmanoma, visi ją galime pasiekti, pirmas žingsnis to link - neuždaryti sau kelio pareiškimais, kad tai neįmanoma

Ne veltui posakis yra, kad gyvenimo gale galimasi labiau nepadarytų dalykų, nei padarytų. Klaidas darom visi, nereik jų bijot, svarbiausia atsitiesti po to. Širdies klausant klaidos retai įvyksta