Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėliai-3

QUOTE(Sowthistle @ 2013 09 04, 19:24)
Ar gali kai kurie akmeneliai kaitaliot atspalvius? Priklausant nuo apsvietimo ar musu energijos? Turiu zieda su akmeneliu ir man kartais atrodo,kad kartais jis blankesnis, kartais ryskesnis ir pan.

as sau pati prie ivairaus apsvietimo kitokios spalvos atrodau. oda daug lygesne ir grazesne prie naturalaus apsvietimo lauke. tai kuom akmenelis kitoks? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2013 09 04, 17:56)
Sakoma, kad įskilusiems akmenėliams reikia padėkoti ir užkasti žemėn ar įmesti į vandens telkinį.
Žinoma, Jūs galite nenorėti nešioti ametisto. Normalu, kad vieni akmenys traukia, kiti ne. smile.gif Neprievartaukit savęs.
Stresą labai gerai nuima dūminis kvarcas (moteriai dešinėje pusėje geriau), apsaugai idealus labradoritas, tas pats dūminis kvarcas... smile.gif

Vis kartais pamąstau, nejau aplink visus žmones tokie negeri žmonės aplinkui...  g.gif doh.gif

Dekui smile.gif

Gal ne zmones tokie negeri, bet ir patys jautresni esam. Na, mano atveju siuo metu yra ir nelabai kokiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2013 08 22, 11:59)
Gavau jau savo gražuolį. biggrin.gif Mažas gamtos stebuklas. wub.gif Dydis toks nemenkas. doh.gif Buvo parašyta 59x45x8 (čia mm). Realiai 90x45x8. Pardavėjas apsiriko į "gerąją pusę." hihihi.gif
Dabar mąstau, kad reikia kokio rusvo aventurino į "kompaniją". doh.gif

QUOTE(Zosse @ 2013 09 04, 18:56)
Vis kartais pamąstau, nejau aplink visus žmones tokie negeri žmonės aplinkui...  g.gif doh.gif
Aš gera. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sowthistle @ 2013 09 04, 19:24)
Ar gali kai kurie akmeneliai kaitaliot atspalvius? Priklausant nuo apsvietimo ar musu energijos? Turiu zieda su akmeneliu ir man kartais atrodo,kad kartais jis blankesnis, kartais ryskesnis ir pan.

Būna. Prieš vieną skausmingą mano gyvenimo įvykį išblyško ametistas...
Turkis keičia spalvą, gal todėl, kad jis minkštas ir porėtas, tad greitai įgeria kūno išskyras... nors vėl gi prieš vieną įvykį kolegė pastebėjo, kad mano tuo metu nešiojamas turkis pakeitė spalvą...

Klopedija, dėl viso pikto apsikabinėsiu labradoritu. lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokie jusu megstamiausi akmeneliai?
Mano butu turkis, gintaras,menulio akmuo, dar nieko rubinas, smaragdas, safyras. Grazu dar rozinis kvarcas, kvarcas, jaspis, na daug yra graziu. Sakyciau visi savotiskai grazus, bet megstamiausi tik keli tampa.
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2013 09 06, 15:40)
Klopedija, dėl viso pikto apsikabinėsiu labradoritu.  lotuliukas.gif
Prašom! Aš irgi. lotuliukas.gif

QUOTE(Sowthistle @ 2013 09 06, 16:05)
Kokie jusu megstamiausi akmeneliai?
Galėčiau nebent nemėgiamą vieną kitą įvardint. doh.gif

Man visokiuose "kaziukuose", žiūrint į akmenukų prekystalius, kyla toooks jausmas!.. doh.gif Atrodo, atsigulčiau ant tų akmenų ir gulėčiau, gulėėėėčiau... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
As tai nemegstu juodos spalvos, tai man juodi akmenys atstumianciai atrodo...
Klopedija, kokie tau nepatinka?
Na Kaziukas yra Kaziukas... Ka jau su jais padarysi...
Atsakyti
Bėda, kad esu akmenų maniakė. lotuliukas.gif
Bet iš gilios jaunystės pamenu, kad į akis krisdavo koralas, gintaras (na, čia kaip ir ne akmenys ax.gif ), nefritas, agatas, safyras, granatas, rubinas... g.gif Tai, ką galėjai tarybinėj rinkoj nesunkiai įsigyti. doh.gif Paskui pradėjo patikti nekaitintas turkis (kaitinto turkio spalva nepatinka unsure.gif ), įvairūs jaspiai, fluoritas... Ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Klopedija, ne tu viena maniakė, ne tu viena mirksiukas.gif

Tu dabar man paaiškink, kas per stebuklas "kaitintas turkis"? g.gif

Myliu visus akmenis, bet kai kurių negaliu nešiot. Pvz. opalų (išskyrus Andų arba peruietiško), pirito, obsidiano...
Atsakyti
As turiu pirita kaip akmenuka, ne kaip papuosala. Labai man jis grazus, aukso spalvos, svytintis. Obsidianas ar ne sitas akmuo naudojamas durklams pas acteku ceremoniju metu? Labai brangus ir atrodo stiprus akmuo...
Atsakyti
Obsidianų yra įvairių, snaiginis, vaivorykštinis, Apačių ašara... tai tiesiog vulkaninis stiklas. Bet taip, jis stiprus, visą vidinį š parodo...
Atsakyti
QUOTE(Zosse @ 2013 09 06, 18:14)
Tu dabar man paaiškink, kas per stebuklas "kaitintas turkis"?  g.gif
Joks čia stebuklas. Daugelis akmenų gali būti apdirbami kaitinant karštu oru. Mano žiniomis kaitinamas turkis keičia spalvą, mėlynuoja. Natūralus turkis dažnai nebūna toks labai jau "turkio" spalvos hihihi.gif http://nevadacassidy...large_image.jpg
Atsakyti