Nu va, jau paskaitem knygute, aptarem visa akmens amziu, dasikasem iki bronzos ir gelezies amziu
. Tiek klausimu man mokykloj mokantis tikrai nekilo kiek jai
. Bet cia musu kasdienis uzsiemimas, vakarais zaidziam loto, domino, skaitom knygas ir t.t. Jei jau nebetveriu, tai duodu jai tesla pyragui maisyt (aisku po to man darbo dvigubai buna, o dar butinai paklausia is kur fura miltus i parduotuve atveze
, o as tada visa miltu istorija pasakoju). Ale as manau, kad ji normalus vaikas su normaliais klausimais. As visiskai tikra, kad ir kiti vaikai taip klausineja, o tikriausiai jei as ja nustumciau i sona ir sakyciau, kad baigtu klausineti, tai ji nueitu lelems arbateles virti ir nebelistu man i akis, bet va sazine neleidzia, o atsakyt i klausimus noriu kuo tiksliau ir aiskiau, nes as pribloksta kaip vaikai gerai atsimena smulkmenas. Kartais as pati neatsimenu ka jai papasakoju, tada jau po kiek laiko ji mane pamoko
Gaila neturiu pazistamu su panasaus amziaus vaikais, visi mazesni, bet kiek tenka pabendrauti su dukros mazaisiais grupiokais darzelyje, nu tai tiems irgi klausimu kyla nemazai. Na, toks amzius, normalu.
Labai atsiprasau uz toki grubu pasakyma, bet ar tik nebus taip, kad as ieskau siknoj smegenu
. Nu visi vaikai tokie, bet tik kad yra taip: as bijau vaika perkraut nereikalinga informacija, todel pati dirbtinai nieko ir neforsuoju, bet noriu duoti visa tinkama info kurios vaikas pats praso. O gal kartais verta pasakyt tiesiog "nezinau" ir viskas? Juk vaikas ir tuo pasitenkintu? Ai, cia as turbut tokia nesusipratus, kad
. Vis tiek kazka sugalvosiu.
Aciu, brytva, uz palaikyma