Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Nūpūtė ji savo sijonėlį biggrin.gif

Metija, kaip tau šios aguonos, dabar kai tik pamatau aguonas ar švyturius, apie tave pagalvoju cool.gif

user posted image
Papildyta:
ŽURNALAI
http://nkm700.galler...s=1&parent=byV1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 28 vasario 2009 - 23:48
[quote=Metija,2009 03 01, 00:46]
Ačiū už dar vienos programos nuorodą, e.meskine. Bandysiu parsisiųsti ir šią programą, gal pavyks ja pasinaudoti. Turiu parsisiuntus Stitch Art Easy, darbe yra įmanoma ja pasinaudoti, tik nėra laiko, o namie, ko gera, ta nelemta Windows vista neleidžia...
Papildyta:

Zinok pas mane taipat Windows vista ir si programa Stitch Art Easy veikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 28, 23:53)
Nūpūtė ji savo sijonėlį  biggrin.gif

Metija, kaip tau šios aguonos, dabar kai tik pamatau aguonas ar švyturius, apie tave pagalvoju cool.gif

Oi, kokios gražios! Žinok, tai tos, išsvajotosios... Bet man dabar labai prie širdies vienos tavo atsiųstos stilizuotos aguonos...

Na, ačiū labai. Ir už tai, kad atsimeni blush2.gif

Išsisaugau iš mąstysiu... Nu, tik tempai mano tai... blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2009 03 01, 00:18)
Zinok pas mane taipat Windows vista ir si programa Stitch Art Easy veikia. smile.gif

Žinok, pas mane lygiai dvi dienas veikė biggrin.gif O paskui angliškai burbuliuot kažką pradėjo ir kažko reikalaut... O, kadangi, aš angliškai tik pradžiamokslį turiu - tai jau gėda ir sakyt, kad nesuprantu, ką ji ten burbuliuoja.. Aiškintis reik laiko, o su laiku aš nelabai draugauju... Jis vis mane apdeda, nenaudėlis biggrin.gif

Bet gi jei pas tave veikia - gal reiks ir man kada to laiko nurausiu bandyt tartis su programa... 4u.gif
Atsakyti
Metija smagu, kad patiko. Nepamiršk pasirodyt, kai išsiuvinėsi

Kažkas kažkada ieškojo driežiukų
user posted image
Atsakyti
Žinok, pas mane lygiai dvi dienas veikė biggrin.gif O paskui angliškai burbuliuot kažką pradėjo ir kažko reikalaut... O, kadangi, aš angliškai tik pradžiamokslį turiu - tai jau gėda ir sakyt, kad nesuprantu, ką ji ten burbuliuoja.. Aiškintis reik laiko, o su laiku aš nelabai draugauju... Jis vis mane apdeda, nenaudėlis biggrin.gif

Bet gi jei pas tave veikia - gal reiks ir man kada to laiko nurausiu bandyt tartis su programa... 4u.gif
[/quote]

Na tikrai veikia ilgiau nei dvi dienas biggrin.gif Kai turesi laiko pasibandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 28, 23:38)
Kaip jum šis variantas?

visai nieko, tik gal jau čia ne žiedadulkių fėja, o jau kažkokia kita hihihi.gif rolleyes.gif

mačiau šį variantą anksčiau, iškart krito į akis kad ji kažkokia netokia, bet kol supratau kas ne taip doh.gif

beja, pradinis variantas be sijono mirksiukas.gif man jis fainesnis ax.gif
Atsakyti
Aš perkeltine prasme ' sijonėlį' minėjau, man ir pirmas variantas
gražesnis
Piešta gal ir nuoga dailiai žiūrisi bigsmile.gif
user posted image

O čia puslapiuką įdomų radau, tik nieko kalbos nesuprantu
http://www.jbmonge.com/
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2009 02 27, 23:22)
as irgi ta is "siuvineju kryzeliu" padejau i eile,kai pabaigsiu dabartini darbeli smile.gif paziuresim kas greiciau issiuvines  4u.gif

Įtariu kad tu būsi pirma - nes neseniai naują darbą pradėjau. O su mano tempais ir laiko atsargom - tikriausiai bus metams doh.gif Kai prdės kažkas ryškėt - įmesiu paspėliot ką siuvinėju bigsmile.gif

Beje, merginos - anksčiau visai smagu būdavo paspėliot kas ką siuvinėja rolleyes.gif Gal įmeskit kas pradėtų darbų nuotraukų - paspėliosim bigsmile.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 02 28, 17:54)
Merginos, ar esat pirkę siuvinejimoagija.lt, kaip ten kokybė. Jau geriau internetu pirksiu tą dėžutę. ax.gif

Esu pirkus iš ten - man atsiuntė labai greitai. Tik vieną medžiagą pamiršo įdėt. Gavus susinervinau, jau galvojau, kaip reiks įrodyt, kad jos nebuvo - tačiau paskambinus labai maloniai šnekėjo, atsiprašė, ir už kelių dienų gavau dar vieną siuntinuką su medžiaga. Aptarnavimas paliko visai malonų įspūdį mirksiukas.gif

QUOTE(Kristask @ 2009 02 28, 22:23)
Sveikos mergytes, labai smagiai cia plepate ir dirbate. Siandien ant sio kabliuko pasimoviau ir as.  Kadangi nesu siuvinejus nuo mokyklos laiku tai nusipirkau paprastesni varianta- be jokiu sesialiavimu,jau su ispiestu paveiksliuku, tai norejau paklausti- nuo ko pradeti?  ar pirma pradet nuo mazesniu detaliu ir pabaikgt fonu?  o gal atvirksciai.  Atsiprasau uz durnus klausymus, bet labai noriu perprast siuos dalykelius.

Aš tai pradedu piešiny esančius elementus siuvinėt - pavyzdžiui gėlę, lapą ir pan. O galiausiai užbaigiu fonu.
Tik aš patarčiau iš karto gražesnį darbelį nusipirkt ax.gif Man pačiai nelabai prie širdies tie su išpieštais pavekslėliais - dažnai jie nelabai dailūs būna, man būtų laiko gaila blush2.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 01, 00:38)
Kaip jum šis variantas?

Man visai dailu rolleyes.gif Šiaip įdomiai atrodo, kažkuo žvilgsnį prikausto.
Atsakyti
Na pasirodisiu ka as dabar siuvineju rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
ar matete? sunglasses2.gif norfoje 45% nuolaida remeliams ir foto albumams sunglasses2.gif sunglasses2.gif
cia tom, kas megsta reminti savo darbelius pacios sunglasses2.gif thumbup.gif
Papildyta:
tik nesijuokit is manes. ka reiskia sitie zodziai Acufactum evenweavo
fear.gif fear.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 01, 00:25)
Metija smagu, kad patiko. Nepamiršk pasirodyt, kai išsiuvinėsi

Palauk, aš dar pirmiausia metriką rodysiuos.. smile.gif Tik, šis savaitgalis toks neproduktyvus.. Keliaut visą savaitgalį teks, tai prie siuvinuko neprisiliečiu...
Papildyta:
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 01, 01:01)
ar matete?  sunglasses2.gif  norfoje 45% nuolaida remeliams ir foto albumams  sunglasses2.gif  sunglasses2.gif
cia tom, kas megsta reminti savo darbelius pacios  sunglasses2.gif  thumbup.gif
Papildyta:
tik nesijuokit is manes. ka reiskia sitie zodziai  Acufactum  evenweavo
  fear.gif  fear.gif    biggrin.gif  biggrin.gif

e.meskine, o čia be Norfos kortelių? Nu, kaip tik ypatingai ieškau rėmelio savo sūnėno metrikiukui... Labai į temą rėmeliai ir jų kainos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2009 03 01, 00:48)
Na pasirodisiu ka as dabar siuvineju  rolleyes.gif

Kristinule, labai daili dama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 01 kovo 2009 - 01:13
su kortele...bet jei neturi kokio zmogaus paprasyk ir pardaveja perbrauks...maciau nuolaida iki kovo 1 d...dar ryt galios
Atsakyti