Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos mergytes, labai smagiai cia plepate ir dirbate. Siandien ant sio kabliuko pasimoviau ir as. Kadangi nesu siuvinejus nuo mokyklos laiku tai nusipirkau paprastesni varianta- be jokiu sesialiavimu,jau su ispiestu paveiksliuku, tai norejau paklausti- nuo ko pradeti? ar pirma pradet nuo mazesniu detaliu ir pabaikgt fonu? o gal atvirksciai. Atsiprasau uz durnus klausymus, bet labai noriu perprast siuos dalykelius.
Atsakyti
QUOTE(Kristask @ 2009 02 28, 21:23)
Sveikos mergytes, labai smagiai cia plepate ir dirbate. Siandien ant sio kabliuko pasimoviau ir as.  Kadangi nesu siuvinejus nuo mokyklos laiku tai nusipirkau paprastesni varianta- be jokiu sesialiavimu,jau su ispiestu paveiksliuku, tai norejau paklausti- nuo ko pradeti?  ar pirma pradet nuo mazesniu detaliu ir pabaikgt fonu?  o gal atvirksciai.  Atsiprasau uz durnus klausymus, bet labai noriu perprast siuos dalykelius.

Šiaip rekomenduojama baigti fonu, bet aš siuvinėju viską iš eilės, tada ne taip atsibosta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 02 28, 16:54)
Merginos, ar esat pirkę siuvinejimoagija.lt, kaip ten kokybė. Jau geriau internetu pirksiu tą dėžutę. ax.gif

esu pirkusi, gavau viską greitai thumbup.gif

aš GA paskutinį kartą buvau prieš porą savaičių, tai jų užklausiau ar turi kraštų standiklio, tai buvau apdovanota tokiu žvilgsniu, lyg maro metu juodų ikrų prašyčiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 28, 19:59)
Pumpurėli, patalynei ir staltiesėms, drabužiams vienareikšmiškai (iš savo patirties aišku  blush2.gif ) siūlau rinktis medvilninį evenweavą, geriausiai 32 ct.(pvz. Oslo) Priežiūra jo puiki - skalbti galima skalbyklėj 60 laipsnių temp. ir lyginti net be garų  biggrin.gif Jo yra (tiesa, senokai ten bebuvau) "Burda moden"  4u.gif

Ačiū už patarimą 4u.gif Aš ir pati prie tokios išvados priėjau... Tiesa, net nebūčiau sukus galvos ir vargus su kvailais klausimais dėl to 25 ct, bet būtent jo kasiuluose buvo įvairiausių spalvų, tame tarpe ir melsvos, kokios man ir reikia. O 32 ct ten yra tik balta... verysad.gif O įdomu Burda moden ar būna įvairių spalvų, ar tik balta irgi g.gif
Atsakyti
Sandrulia, aciu uz schemute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 28, 23:16)
Ačiū už patarimą  4u.gif Aš ir pati prie tokios išvados priėjau... Tiesa, net nebūčiau sukus galvos ir vargus su kvailais klausimais dėl to 25 ct, bet būtent jo kasiuluose buvo įvairiausių spalvų, tame tarpe ir melsvos, kokios man ir reikia. O 32 ct ten yra tik balta...  verysad.gif O įdomu Burda moden ar būna įvairių spalvų, ar tik balta irgi  g.gif

Na anksčiau tai tikrai visokių spalvų būdavo smile.gif Mano mėgstamiausios tai tokios švelniai kreminės, ecru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 02 28, 23:31)
Na anksčiau tai tikrai visokių spalvų būdavo  smile.gif Mano mėgstamiausios tai tokios švelniai kreminės, ecru  ax.gif

Jei kasiulai neturės, pabandysiu ten... Mat čia kuriu tokį planą chuliganą dėl sūnučio patalynės. Man reiktų švelniai švelniai melsvo evenweavo, kurį įsiūčiau į šviesiai gelsvą medvilninę medžiagą. Galvoju, kad turėtų atrodyti visai gražiai rolleyes.gif Gera žinia, kad turiu daug laiko ieškoti medžiagos, nes šitas darbas - ketvirtas eilėje po dviejų Acufactum planų (na gal susimažinsiu iki vieno...) ir vieno Tralala biggrin.gif Žodžiu, kaip ir visada - norai begaliniai doh.gif Tik dirbti dabar nieko negaliu, nes Acufactumui dar neturiu lino, o Tralala - siūlų doh.gif Už tai turiu laiko sėdėti ir kurti planus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 28 vasario 2009 - 22:41
QUOTE(Florestina @ 2009 02 28, 17:54)
O mes su sese šiandien pirkom reikmenis Gerose akyse buvusioj universalinėj parduotuvėj, aptarnavo taip, kad daugiau ten neisim.

Visada ten perku, buvo atvejis, kad už 2 Madeiras kortele mokėjau. Niekas nieko... Ir atkerpa, ir paskaičiuoja kiek medžiagos reikia, ir pataria.
QUOTE(skgreta @ 2009 02 28, 19:59)

Apatinis paveiksliukas mano. Kur atsiųst?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 02 28, 23:23)
Visada ten perku, buvo atvejis, kad už 2 Madeiras kortele mokėjau. Niekas nieko... Ir atkerpa, ir paskaičiuoja kiek medžiagos reikia, ir pataria.

Nu gal pardavėja kita buvo. Beje, ką tik gavau žinutę iš kasiulai.lt- visą kovo mėnesį Anchor siūliukai po 1,75 Lt. Gal kam naudinga tokia informacija bus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 28, 08:22)
pasirodau savo svajoniu kampeli, nors nera jau ta didzioji issipildzius svajone, bet zingsnis link jos, mano kampelis

cia jau paruosta vieta busimu sedevru kurybai

Rugsėje, labai jaukus kampelis. Taip ir noris į jį užsukti 4u.gif
Atsakyti
Kaip jum šis variantas?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 02 28, 11:24)
Metija, parsisiusk PCStitch7  programele ten galesi raidyna pasidaryti savo koki tik noresi  lotuliukas.gif

Ačiū už dar vienos programos nuorodą, e.meskine. Bandysiu parsisiųsti ir šią programą, gal pavyks ja pasinaudoti. Turiu parsisiuntus Stitch Art Easy, darbe yra įmanoma ja pasinaudoti, tik nėra laiko, o namie, ko gera, ta nelemta Windows vista neleidžia...
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 28, 23:38)
Kaip jum šis variantas?
user posted image

Man pirmasis labiau smile.gif Bet šis toks labai savitas biggrin.gif Gal kam bus labai... mirksiukas.gif
Atsakyti