Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

user posted image

pagaliau pasikabinsiu siandien savo katytes siuvineta paveiksla clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2009 02 28, 16:10)

pagaliau pasikabinsiu siandien savo katytes siuvineta paveiksla  clap.gif

Kaip šaunu, kad tavo katytė siuvinėja lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maniškė dar nemoka lotuliukas.gif
O jei rimtai, gražus darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 28 vasario 2009 - 16:17
mes kartu siuvinejom biggrin.gif vis reikdavo siulus is jos guolio susirinkt
Atsakyti
Labutuliuk - ačiū tau šimtą kartų friends.gif Manau, kad net ir nepalietus ima darytis aišku, kad tas 25 ct eveweave'a man per stambus, bent jau pagal tai, kaip aš įsivaizduoju galutinį rezultatą... Reikės turbūt rinktis 32 ct evenweave'ą...

Beje, tavo Tedis tiesiog nuostabus wub.gif

Padanglėle - darbas įspūdingas thumbup.gif Bet katytė tai hmm... blink.gif Tik nesupyk 4u.gif (nesu kačių mėgėja tiesiog, ypač tokių susiraukšlėjusių...)
Atsakyti
QUOTE(Metija @ 2009 02 27, 20:47)
Čiole, labai mieli meškučiai smile.gif
Papildyta:

Meirute, man nerodo tavo paveikslėlių  g.gif

kažkodėl ir maniau kad jų nerodys doh.gif turbūt nemoku teisingai jų ikelti unsure.gif na bet pamėginsiu dar kartą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 28, 16:31)
Labutuliuk - ačiū tau šimtą kartų  friends.gif Manau, kad net ir nepalietus ima darytis aišku, kad tas 25 ct eveweave'a man per stambus, bent jau pagal tai, kaip aš įsivaizduoju galutinį rezultatą... Reikės turbūt rinktis 32 ct evenweave'ą...

Beje, tavo Tedis tiesiog nuostabus  wub.gif

irnesakyk.gif ner uz ka.
O pagalves su meskiu niekaip negaliu uzbaigti, vienai juostai pritrukau siulu, o naujas matkelis pasirodo kito atspalvio (pirmoje nuotraukoje apacioje matos). Nusivyliau ir negaliu prisiversti uzbaigti geles siuvineti doh.gif . Gal kada, kai pabaigsiu kitus pradetus darbus rolleyes.gif

O siaip evenweave tankumas toks pat kaip ir lino, tik siulai lygesni. Ir 123stitch.com sako, kad lugana, tai 52%medvilnes ir 48%viskozes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 28 vasario 2009 - 16:48
O mes su sese šiandien pirkom reikmenis Gerose akyse buvusioj universalinėj parduotuvėj, aptarnavo taip, kad daugiau ten neisim. Aš pirkau babinas siūlams ir norėjau dėžutės, bet kadangi jos nemačiau- tai paklausiau ar turi- tai atsakymas buvo toks- tu ką akla, nematai, kad nėra. Sesuo pirko karoliukus. Tai va norėjom mokėt banko kortele- tai pareiškė, kad iki 50 Lt turim mokėt grynais, apie tai niekur nėra jokios raštiškos informacijos. Tai gerai, kad dar turėjom tų grynų. doh.gif

Merginos, ar esat pirkę siuvinejimoagija.lt, kaip ten kokybė. Jau geriau internetu pirksiu tą dėžutę. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 vasario 2009 - 17:00
QUOTE(Florestina @ 2009 02 28, 16:54)
Merginos, ar esat pirkę siuvinejimoagija.lt, kaip ten kokybė. Jau geriau internetu pirksiu tą dėžutę. ax.gif

aš esu pirkus medžiagytes, siuvinėjimo rėma, tai atsiuntė labai greitai, man patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės reik patarimo- ketinu siuvinėti namelį black stitchu ir noriu išsiūti užrašą- "čia mūsų namai", bet nesugalvoju kur jį siūti- višuje ar apačioje.

Ką patartumėt? Sprendimas esminis blush2.gif , nes nuo to priklausys iš kurios pusės pradėti siuvinėti, kadangi medžiagos lieka mažai, kad galėčiau paskui nuspręsti.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 02 28, 10:22)
dek i sirdeles formos pasporta ir turetu 1cm tikrai uztekt, gal ir puses cm, tik tamsaus nedek pasporto (cia man taip sviecia, sviesus erdvesnis turetu atrodyt ir nesuspaust)

angelas labai wub.gif  wub.gif , saunuole tavo mama...

ir as savo angeleliui, gal jau sau, bet su mintim apie pacia mylimiausia, siuvinejau vilties angela
pasirodau savo svajoniu kampeli, nors nera jau ta didzioji issipildzius svajone, bet zingsnis link jos, mano kampelis
taip atrode pradziu pradzia
user posted image
cia jau paruosta vieta busimu sedevru kurybai
user posted image
  cia jau sukarta dalis sedevru arba mini galerija  , nebereikes lupt is celofanu norint pasidemonstruot
user posted image user posted image user posted image

oi koks fainas kampelis. Kaip tik į mano planų dešimtuką. Irgi planuoju susikurti tokią darbo erdvę:stalas, siuvimo mašina, lentynos, kur siūlai, instrumentai ir t.t.
Atsakyti
Pumpurėli, patalynei ir staltiesėms, drabužiams vienareikšmiškai (iš savo patirties aišku blush2.gif ) siūlau rinktis medvilninį evenweavą, geriausiai 32 ct.(pvz. Oslo) Priežiūra jo puiki - skalbti galima skalbyklėj 60 laipsnių temp. ir lyginti net be garų biggrin.gif Jo yra (tiesa, senokai ten bebuvau) "Burda moden" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jūs visos esat šaunuolės ir labai žaviuosi jūsų darbeliais, negaliu atsižiūrėti tokių grožių wub.gif .
Kadangi pati taip siuvinėti nemoku tai prašau, kad padėtų draugė, bet ji nelaba turi galimybės naudotis internetu dėl to manęs paprašė surasti schemą o aš net neįsivaizduoju kur tų schemų ieškoti, todėl man labai reiktų tokių paveiksliukų schemų (paveiksliukus radau sm, pati net neatsimenu kurioje temoje, atsiprašau jei įdėjau kurios nors nuotrauką)
user posted image
user posted image

Būsiu labai jums dėkinga už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti