dar Burbulinė yra labai fainas avytes išsiuvinėjus pabandyk jai parašyt ir schemučių paprašyt
tikiuos, Burbulinė nesupyks, jei čia įdėsiu nuorodą į jos avytes čia
astulia ačiū už info
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 27, 20:50)
Noriu išsiuvinėti sūnaus patalynei (antklodės užvalkalui) juostą, kurią mama įsiūtų. Patiko ši Acufaktum idėja. Bet suprantama ši dama sūnui visai netinka Gal ką nors esat užmatę, kad būtų tokia idėja, tik būtų "berniukiška" Acufaktum būtų pats tas, nes man labai patinka Bet tiktų ir kas nors kita
Gal toks meškinas tiktų Aš šį dukrytei nusižiūrėjau pati
QUOTE(milka@ @ 2009 02 28, 01:13)
Gal toks meškinas tiktų Aš šį dukrytei nusižiūrėjau pati
Va va, kažkas tokio... Siunčiu savo e-mailą tau į až
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 11:22)
Ačiū, aš kavos visiškai negeriu
išsiuvinėjau širdelę su kava, bet blogai apskaičiavau medžiagą, tai dabar sėdžiu ir parinuosi, kaip ją įrėminti
išsiuvinėjau širdelę su kava, bet blogai apskaičiavau medžiagą, tai dabar sėdžiu ir parinuosi, kaip ją įrėminti
dek i sirdeles formos pasporta ir turetu 1cm tikrai uztekt, gal ir puses cm, tik tamsaus nedek pasporto (cia man taip sviecia, sviesus erdvesnis turetu atrodyt ir nesuspaust)
QUOTE(Jennifer @ 2009 02 27, 17:50)
Ir aš registruojuosi naujoje temelėje ir tikiuosi pavyks įkelti paveiksliuką
angelas labai , saunuole tavo mama...
ir as savo angeleliui, gal jau sau, bet su mintim apie pacia mylimiausia, siuvinejau vilties angela
pasirodau savo svajoniu kampeli, nors nera jau ta didzioji issipildzius svajone, bet zingsnis link jos, mano kampelis
taip atrode pradziu pradzia
cia jau paruosta vieta busimu sedevru kurybai
cia jau sukarta dalis sedevru arba mini galerija , nebereikes lupt is celofanu norint pasidemonstruot
Rugsėje šaunus kampelis ir aš tokio norėčiau tik kad bute per mažą vietos
QUOTE(sonaciukas @ 2009 02 28, 09:43)
labutis, gal galit kuri pasakyt kur rast gerą siuvinėjimo reikmenų parduotuvę Kaune??? važiuoju iki kauno norėčiau ir ten užsukt. patarkit
As visada apsipirkineju ''GEROS AKYS'' Palangos g.22,Kaunas
gal galetumet padeti. mano darbelis busimas 200x310 langeliu
kaip nusipirkti medziaga? kokio dydzio?
kaip nusipirkti medziaga? kokio dydzio?
Čerčikas, didelis ačiukas, pradėjau apie tralala dizaina galvoti