Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Nonna @ 2009 03 09, 00:01)
Man plysta kai kurie DMC siulai verysad.gif siuvineju siuvineju ir nutruksta  verysad.gif
Nes pradingsta visas noras siuvinet  verysad.gif

man irgi kazkada taip buvo doh.gif dabar paziuriu kai siula tempiu ties adata, kad nebutu susisukes doh.gif nu vienzo nemoku paaiskint blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2009 03 09, 00:01)
Mergaites, man reikia pagalbos!
Man plysta kai kurie DMC siulai verysad.gif siuvineju siuvineju ir nutruksta  verysad.gif Kodel, gal zinot?
Nes pradingsta visas noras siuvinet  verysad.gif

Man taip pat. Dėl to nepatinka DMC.
Atsakyti
O kokia adata? Jei DMC, tai jos labai greitai "eda" siula. Jei nori, kad jis netrukinetu, tai kai trauki siula, tai trauk su pirstais pati siula, o ne adata su siulu rolleyes.gif Ypac, jei esi linkusi "priverzti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 09 kovo 2009 - 08:38
tai niekas nezinote kas ten per JP COATS siulai? ir kur ju gauti Vilniuje?... verysad.gif

o man niekad neplysdavo mano siuliukai, tai gal tie DMC nelabai geri unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ChinChin: 09 kovo 2009 - 08:46
Man nei vieni nėra plyše, kokio ilgio kerpi siūlą ir kokią adatą naudoji?
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 09, 08:45)
tai niekas nezinote kas ten per JP COATS siulai? ir kur ju gauti Vilniuje?... verysad.gif

Šiaip tai J&P Coats yra firma, gaminanti Anchor siūlus g.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 09, 09:45)

JP Coats siūlai yra naudojami dažniausiai Dimensions firmos rinkiniuose. Kiek žinau Lietuvoje šių siūlų pirkti nėra. Galima bandyti ieškoti internete. Va čia keletas konvertavimo puslapių:
http://www.laura-sti...conversione.htm
http://www.findstitch.com/resources/
Gali bandyti versti į kitos firmos siūlus.
drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai niekad nera nutrukes siulas...nors ji atsikerpu tikrai ne trumpa, bet ir ne kilometrini mano adatos John James firmos, o siulai DMC thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As noriu paklausti kas kiek laiko keiciat adata, ir kada ji jums jau tampa bloga g.gif nes as labai prisirisu prie adatos jei ji patogi, tai siuvineju kol visai sulinksta, lotuliukas.gif bet turbut tai negerai blink.gif
Atsakyti
Aš siuvinėju su DMC adata, bet man netrūkinėja schmoll.gif Pačioj pradžioj siuvinėjimo atsikirpdavau ilgą siūlą, tai jis į pabaigą labai nušiurdavo blush2.gif Pasimokiau ir dabar per puse trumpesnį siūlą siuvinėju rolleyes.gif
Atsakyti
as tai net nepagalvojau, kadreiktu adata keisti g.gif g.gif jau visus metus su ta pacia siuvineju ir man ji dar labai gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 03 09, 10:37)
As noriu paklausti kas kiek laiko keiciat adata,

keiciu kai "uzpakalis' adatos uzsilemkia ir nuluzta smile.gif
siuvinejant nelabai luzta, dazniausiai kazka uzdedu, prispaudziu, siuvineju 28nr dmc adatom, tai ju asele labai plona, bet laiko normaliai
o John James man adatos nelabai patinka, nes lyginant su dmc jos storesnes nors ir to pacio numerio, bet tom kurios turi talenta susibadyt pirstus tai patarciau butent jas, nes ju galas bukesnis ir ne taip badosi smile.gif
Atsakyti