Su sventem visas
Pauksciuk,labai grazus darbas
Paukščiuk - dailus ornamentas Na o orchidėjos tiesiog fantastiškos Šaunuolė - ilgai jas siuvinėjai, bet rezultatas nuostabus (norėtųsi kažkaip iš arčiau pažiūrėt į jas... gal išeitų gabalais iš arti nufotografuoti ir parodyti... tiesiog norisi paliesti ).
[i]SU MOTERŲ SOLIDARUMO ŠVENTE, MIELOS IR DARŠČIOS MOTERYS
Pauksciuko ornamentas tarsi naujai atgime o orchidejos taip keri, taip nepaprastai atrodo
Labas mergaites,
Sakykite, kiek gali kainuoti siuvineti darbeliai? Kur galima ju butu isigyti?
Sakykite, kiek gali kainuoti siuvineti darbeliai? Kur galima ju butu isigyti?
MIELOSIOS, SU MOTERU DIENA
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 09:27)
Žinok nesakyčiau, kad kičas atrodo, kai tinkamai priderini tą metaliką ir nepridedi per daug.
tai va, raktiniai žodžiai čia yra "per daug" - užtai ir sakau, kad neįsivaizduoju to gigantiško ornamento VISO siuvinėto metaliku - nei teoriškai (nes negražu), nei praktiškai (nes būtų žvėriškai sunku).
QUOTE(Drambliene @ 2009 03 07, 23:10)
Na, sveikos
Norėjau paklausti tokio dalyko, apie siuvinėjimą... Gal yra žinančių, kur Kaune siuvinėja mašininiu būdu?
Ačiū
Norėjau paklausti tokio dalyko, apie siuvinėjimą... Gal yra žinančių, kur Kaune siuvinėja mašininiu būdu?
Ačiū
mačiau senamiestyje, Daukšos gatvėje, praktiškai priešais "Senamiesčio vyninę", reiktų užeiti ir paklausti...
Merginos - man vel pagalbos riekia
kas per siulai yra JP Coats ? cia yra ne DMC kaip suprantu, o pasirodo man ir tokiu reikia...
ar yra kur Vilniuj pirkti tokiu ar teks parinkineti is akies spalvas?
kas per siulai yra JP Coats ? cia yra ne DMC kaip suprantu, o pasirodo man ir tokiu reikia...
ar yra kur Vilniuj pirkti tokiu ar teks parinkineti is akies spalvas?
Ačiū už patarimą dėl dovanų čekio. Tikrai superpalengvėjo. Sėkmės darbeliuose
Mergaites, man reikia pagalbos!
Man plysta kai kurie DMC siulai siuvineju siuvineju ir nutruksta Kodel, gal zinot?
Nes pradingsta visas noras siuvinet
Man plysta kai kurie DMC siulai siuvineju siuvineju ir nutruksta Kodel, gal zinot?
QUOTE(Nonna @ 2009 03 08, 23:01)
Mergaites, man reikia pagalbos!
Gal labai ilgą siūlą atsikerpi Jis tada nušiūra ir trūkinėja