Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Su sventem visas oro_buckis.gif flirt.gif

Pauksciuk,labai grazus darbas thumb_yello.gif
Atsakyti
Paukščiuk - dailus ornamentas thumbup.gif Na o orchidėjos tiesiog fantastiškos wub.gif Šaunuolė - ilgai jas siuvinėjai, bet rezultatas nuostabus 4u.gif (norėtųsi kažkaip iš arčiau pažiūrėt į jas... gal išeitų gabalais iš arti nufotografuoti ir parodyti... tiesiog norisi paliesti smile.gif ).
Atsakyti
[i]SU MOTERŲ SOLIDARUMO ŠVENTE, MIELOS IR DARŠČIOS MOTERYS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 08 kovo 2009 - 14:45
Pauksciuko ornamentas tarsi naujai atgime thumbup.gif o orchidejos taip keri, taip nepaprastai atrodo wub.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
Sakykite, kiek gali kainuoti siuvineti darbeliai? Kur galima ju butu isigyti?
Atsakyti
MIELOSIOS, SU MOTERU DIENA

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 09:27)
Žinok nesakyčiau, kad kičas atrodo, kai tinkamai priderini tą metaliką ir nepridedi per daug.

tai va, raktiniai žodžiai čia yra "per daug" - užtai ir sakau, kad neįsivaizduoju to gigantiško ornamento VISO siuvinėto metaliku - nei teoriškai (nes negražu), nei praktiškai (nes būtų žvėriškai sunku).

QUOTE(Drambliene @ 2009 03 07, 23:10)
Na, sveikos  smile.gif
Norėjau paklausti tokio dalyko, apie siuvinėjimą... Gal yra žinančių, kur Kaune siuvinėja mašininiu būdu?  4u.gif 
Ačiū  rolleyes.gif

mačiau senamiestyje, Daukšos gatvėje, praktiškai priešais "Senamiesčio vyninę", reiktų užeiti ir paklausti...
Atsakyti
Merginos - man vel pagalbos riekia doh.gif blush2.gif

kas per siulai yra JP Coats ? cia yra ne DMC kaip suprantu, o pasirodo man ir tokiu reikia...

ar yra kur Vilniuj pirkti tokiu ar teks parinkineti is akies spalvas? g.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimą dėl dovanų čekio. Tikrai superpalengvėjo. Sėkmės darbeliuose thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visom 4u.gif , džiaugiasi mano širdis, skaitydama jūsų postus. 4u.gif

Pumpurėli iš arčiau gali mano albumuke pažiūrėti mirksiukas.gif albumas
Atsakyti
Mergaites, man reikia pagalbos!
Man plysta kai kurie DMC siulai verysad.gif siuvineju siuvineju ir nutruksta verysad.gif Kodel, gal zinot?
Nes pradingsta visas noras siuvinet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonna @ 2009 03 08, 23:01)
Mergaites, man reikia pagalbos!
Man plysta kai kurie DMC siulai verysad.gif siuvineju siuvineju ir nutruksta  verysad.gif Kodel, gal zinot?
Nes pradingsta visas noras siuvinet  verysad.gif

Gal labai ilgą siūlą atsikerpi g.gif Jis tada nušiūra ir trūkinėja unsure.gif
Atsakyti