Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 08, 09:31)

Šitą biscorną pamačius pagalvojau "Reikės tokį telefonui pakabuką pasidaryt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 08, 09:31)
Viena is daugelio pamokeliu

Dekui, Labutuliuk uz nuoroda. Ga ir susigundysiu pabandyti, tik reik issistudijuoti kaip ten po to susiuti viska. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 03 08, 11:01)
Šitą biscorną pamačius pagalvojau "Reikės tokį telefonui pakabuką pasidaryt  thumbup.gif

lotuliukas.gif tada reiketu dar mazesniu daryti siuvinejant per viena siula. Sito dydis apie 4cm x 4cm
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 08, 11:12)
lotuliukas.gif  tada reiketu dar mazesniu daryti siuvinejant per viena siula. Sito dydis apie 4cm x 4cm

Bet gražiai atrodytų toks miniatiūrnis lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Pagaliau sesė atsiuntė foto įrėmintų darbų bigsmile.gif , galėjo būt kokybiškesnė cool.gif
user posted image
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 08 kovo 2009 - 11:59
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 08, 11:58)
Pagaliau sesė atsiuntė foto įrėmintų darbų bigsmile.gif , galėjo būt kokybiškesnė cool.gif

thumbup.gif beprotiškai, fantastiškai gražu wub.gif
prie progos gal gali parašyt su kokiais siūlais siuvinėjai tą ornamentą? Jei jau sakei, atsiprašau- nepastebėjau blush2.gif Jis irgi yra mano planuose,o šis variantas man labai patinka ax.gif
Atsakyti
ačiū, ornamentą su 115 siuvinėjau
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif
Su Kovo 8-aja sveikinu visas
user posted image
ir nedrasiai prasausi i saunu jusu bureli kaip megeja siuvinetoja ax.gif
Atsakyti
Jums dovanoju savo tulpes, išsirinkit, kuriai kurios patinka:
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikinu visas auksarankes su Kovo 8 - moterų diena 4u.gif
Labai dėkoju visoms, kurios man padėjo išsiaiškinti su kryžiukų dydžiais ir kitomis šio siuvinio peripetijomis AČIŪ, o dabar parodau pradinį variantą - mažieji x eina į pabaigą - tuoj teks pereiti prie didesnių, tai nežinau kaip čia atrodys doh.gif [IMG]spėliot tai turbūt nelabai yra ką, nes ir taip aiškiai matosi kas čia bus. mirksiukas.gif

user posted image

sorry dėl foto kokybės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 08 kovo 2009 - 13:52
Ir aš sveikinu visas moterytes su kovo 8-ąją

user posted image

Merginos, kokia šauni idėja taip sukabinti paveiksliukus bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 08 kovo 2009 - 14:16
paukščiuk, tos orchidėjos tai nerealiai atrodo bigsmile.gif wub.gif viskas, tikrai pasiryšiu ir jas sau išsisiuvinėsiu wub.gif pasidarysiu nerealią dovaną thumbup.gif

Su mūsų diena, moterys ir merginos

user posted image
Atsakyti