Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Kibirkštėle - gera idėja biskorniuko thumbup.gif Bet pasikartosiu - būtų daug dailiau, jei būtų iš lino ar evenweavo 4u.gif Tikrai nereikia bijoti tų medžiagų, o darbai atrodo daug dailiau... Viso to gero yra pirkti visose internetinėse parduotuvėse, tiek užsienio, tiek Lietuvos. Pradedant www.kasiulai.lt, siuvinejimomagija ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 03 07, 21:02)
Mano pirmas biscornu:

Koks mielas darbelis. Niekada nesu toko dalyko bandzius, nes nelabai isivaizduoju kam tuos biscornu galima panaudoti - paaiskinkit megytes. Gal susigundysiu pabandyti. I dar tokia forma isgauti tai man visai kazkas nesuprantamo schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Florestina - dekui uz pagyrimus.

Pamirsau varda - bet labai grazios tulpes issiuvinetos !!! Pavasaris pasijaucia i jas ziurint. Be galo grazu !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 07 kovo 2009 - 21:20
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 21:20)
Kibirkštėle - gera idėja biskorniuko  thumbup.gif Bet pasikartosiu - būtų daug dailiau, jei būtų iš lino ar evenweavo  4u.gif Tikrai nereikia bijoti tų medžiagų, o darbai atrodo daug dailiau... Viso to gero yra pirkti visose internetinėse parduotuvėse, tiek užsienio, tiek Lietuvos. Pradedant www.kasiulai.lt, siuvinejimomagija ir t.t.

Tikrai nebijau lino 4u.gif Siuvinėjau ant jo sapnų gaudyklę. Tiesiog pirmas bandymas, panaudojau likučius... Ekspermentavimui noriu sunaudot Aidą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 07, 21:20)
Koks mielas darbelis. Niekada nesu toko dalyko bandzius, nes nelabai isivaizduoju kam tuos biscornu galima panaudoti - paaiskinkit megytes. Gal susigundysiu pabandyti. I dar tokia forma isgauti tai man visai kazkas nesuprantamo  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Biscornu - tai adatinė mirksiukas.gif

Kibirkštėle, aš būčiau daugiau sintepono prikimšusi. Taviškis truputuką suglebęs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 03 07, 21:02)
Mano pirmas biscornu:

thumbup.gif kaip pirmas tai labai gerai gavos

Pamirsau varda - bet labai grazios tulpes issiuvinetos !!! Pavasaris pasijaucia i jas ziurint. Be galo grazu !!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif ačiū čia aš rytojui sau dovana pasidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 03 07, 22:22)
Tikrai nebijau lino  4u.gif Siuvinėjau ant jo sapnų gaudyklę. Tiesiog pirmas bandymas, panaudojau likučius... Ekspermentavimui noriu sunaudot Aidą  rolleyes.gif

Aišku 4u.gif Ir teisingai. Aš va pasigailėjau, kad nemažai siuvinėjau pirmajai knygutei viršelį - pirmam blynui reikėjo kažką labai paprasto panaudoti rolleyes.gif Atsimenu tavo sapnų gaudyklę - nuostabus darbas 4u.gif
Atsakyti
Na, sveikos smile.gif
Norėjau paklausti tokio dalyko, apie siuvinėjimą... Gal yra žinančių, kur Kaune siuvinėja mašininiu būdu? 4u.gif
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 07, 17:05)
Gal velykinis zuikis  g.gif

thumbup.gif nors ir vienintelis spėjimas, bet jis visiškai teisingas 4u.gif bus zuikutis, jau ruošiuos Velykoms ax.gif
Atsakyti
Koks mielas darbelis. Niekada nesu toko dalyko bandzius, nes nelabai isivaizduoju kam tuos biscornu galima panaudoti - paaiskinkit megytes. Gal susigundysiu pabandyti. I dar tokia forma isgauti tai man visai kazkas nesuprantamo  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Biskornu, tai astuonkampes pagalveles. Galima panaudoti kaip adatine. Galima idejus lavandos (ar ko nors kito) padaryti kvapsne. Galima padaryti didesni ir bus dekoratyvi pagalvele, galima padaryti mazyte ir bus pakabukas (pvz. prie zirkliu)

Viena is daugelio pamokeliu
http://www.prettyimp...om/biscornu.htm

user posted image user posted image
Atsakyti
Džeinė nuostabios tulpės, gerai, kad ir sau nepamirštam dovanų pasidovanoti thumbup.gif

Kibirkštėlė kaip pirmas bandymas, gavosi labai gražus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 20:30)

Laujau, peržiūrėjau tavo darbelius internete, daugelis labai įdomių dizainų pasirinkta  cool.gif

Tik man į juos žiūrint (kaip, beje, ir į Džeinės tulpes), kilo klausimas - o kodėl nepabandote siuvinėti ant lino ar evenweavo?  rolleyes.gif Jau turint tiek siuvinėjimo patirties ir renkantis vertus dėmesio dizainus, galima tikrai bandyti lygią medžiagą - ant jos darbas atrodo daug subtiliau nei ant kanvos, bent jau man. Pabandykit kada  mirksiukas.gif  4u.gif

Iš tiesų protingai tu šneki... Reikia turbūt tik pasiryžt... rolleyes.gif Na mano angelėlis siuvinėtas ant evwnweavo - tikrai kitaip kažkaip gyvai žiūrisi... ax.gif
Džeine, dailios tulpės išties...
Kibirkštėle, tavo biscorniukas taip pat toks mielutis...
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 08, 10:15)
Džeinė nuostabios tulpės, gerai, kad ir sau nepamirštam dovanų pasidovanoti  thumbup.gif

4u.gif ačiū

QUOTE(laujus @ 2009 03 08, 10:24)
Džeine, dailios tulpės išties...

4u.gif ačiū
taip ir turi but, juk siūlus pati derinau biggrin.gif nes konvertavinas iš anchor mane labai nuvylė doh.gif

Su mūsų diena, moterys, merginos... 4u.gif
user posted image
Atsakyti