Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(LauraSim @ 2009 03 07, 15:59)
čia aš buvau klausus, ačiū kad prisiminei  4u.gif

thumbup.gif  labai gražus darbelis. O kaip jūs žymit vaikučio ūgį tokioj matuoklėj?  g.gif

nzn kaip ten zymes..sake reminant stikla berods dejo, tai gal ant jo zymes tuo spec markeriu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 03 07, 17:45)
nzn kaip ten zymes..sake reminant stikla berods dejo, tai gal ant jo zymes tuo spec markeriu.. g.gif

Aš tai nieko ten nežymėčiau schmoll.gif Paskui baisu būtų pasižiūrėti į aprašynėtą unsure.gif
Aš jau geriau rėmelį įpjaučiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 07 kovo 2009 - 17:51
QUOTE(Daisiuke @ 2009 03 07, 18:45)

1. Kam stiklas ūgio matuoklei...
2. Jei apipavidalinti be rėmo ir be stiklo, galima tiesiog išsiūti žymeklį, net ir datą mažutę galima išsiūti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 07 kovo 2009 - 17:54
Pumpurėli, Laujus bigsmile.gif thumbup.gif gražu wub.gif

na ka, buvau užsibrėžus kovo-8d. išsisiuvinėt tulpes, taigi, baigiau thumbup.gif
(dovana sau) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Puiki dovana sau thumbup.gif Man tulpės taip pat laaaabai patinka friends.gif O jei jos dar būtų geltonos, tai tikriausiai nualpčiau swoon.gif
Atsakyti
vaje, kaip as siandien nuvargau doh.gif turejau siek tiek laiko tai perejau per 6 siulu pardes ir NEI VIENOJ nebuvo DMC siulu doh.gif

dabar teks bandyti laime ten kur vyras man viska perka, nes ten nezinau kokios firmos siulai parduodami arba stai uzmaciau CUPe tikrai juk yra parduotuve, gal ten bus g.gif
Atsakyti
Džeine - dailios tulpės thumbup.gif

Laujau, peržiūrėjau tavo darbelius internete, daugelis labai įdomių dizainų pasirinkta cool.gif

Tik man į juos žiūrint (kaip, beje, ir į Džeinės tulpes), kilo klausimas - o kodėl nepabandote siuvinėti ant lino ar evenweavo? rolleyes.gif Jau turint tiek siuvinėjimo patirties ir renkantis vertus dėmesio dizainus, galima tikrai bandyti lygią medžiagą - ant jos darbas atrodo daug subtiliau nei ant kanvos, bent jau man. Pabandykit kada mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 07, 18:28)
vaje, kaip as siandien nuvargau doh.gif turejau siek tiek laiko tai perejau per 6 siulu pardes ir NEI VIENOJ nebuvo DMC siulu doh.gif

dabar teks bandyti laime ten kur vyras man viska perka, nes ten nezinau kokios firmos siulai parduodami arba stai uzmaciau CUPe tikrai juk yra parduotuve, gal ten bus g.gif

Cup'e tikrai yra smile.gif
Atsakyti
laujus, labai gražios aguonos wub.gif o ir kiti darbeliai mieli mirksiukas.gif

Džeine, šaunios tulpės thumbup.gif jei aš tokį sau išsisiuvinėčiau, MB gėlių nebepirktų lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakytų, kad va, turiu jau žiemą vasarą žydinčias lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 18:30)
Džeine - dailios tulpės  thumbup.gif
Tik man į juos žiūrint (kaip, beje, ir į Džeinės tulpes), kilo klausimas - o kodėl nepabandote siuvinėti ant lino ar evenweavo?  rolleyes.gif Jau turint tiek siuvinėjimo patirties ir renkantis vertus dėmesio dizainus, galima tikrai bandyti lygią medžiagą - ant jos darbas atrodo daug subtiliau nei ant kanvos, bent jau man. Pabandykit kada  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
ruošiuosi vis ax.gif bet dar bijau blush2.gif
o GA evenweavo yra pirkt?? ar tik internetinėse pardėse??? g.gif

QUOTE(astulia @ 2009 03 07, 18:54)
Džeine, šaunios tulpės  thumbup.gif  jei aš tokį sau išsisiuvinėčiau, MB gėlių nebepirktų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  sakytų, kad va, turiu jau žiemą vasarą žydinčias  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ačiū 4u.gif
tikious maniškis taip nesumastys... o tai teks tas tulpes padovanot, kad gyvų gaučiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 07, 09:39)
Cia mano siuvineti darbai - http://public.fotki....idaa/isiuvinta/ . ''Savex'' reminti sie : 21,34,35,36,37.
Pirkau internetu: www.sewandso.co.uk

Jau kokių grožių prisižiūrėjau. wub.gif

Visų darbeliai labai puikūs. wub.gif O aš savajį įpusėjau šiandien. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 07 kovo 2009 - 20:58
Labai gražūs visų darbeliai 4u.gif

Mano pirmas biscornu:
Žali DMC siūlai ir biserio karoliukai.
user posted image
Atsakyti