sveikos, labai reikia pagalbos. Kažkada jau buvo paminėtos parduotuvės Vilniuje, kur galima rasti jau paruoštų atviručių siuvinėjimo darbeliams. Ar galėtumėt parašyti kur jas rasti? Neplanuotai teko į Vilnių atvažiuoti, o laiko perskaityti visas temas neturiu.. Iš anksto labai labai ačiū
QUOTE(*smile* @ 2009 03 07, 12:36)
sveikos, labai reikia pagalbos. Kažkada jau buvo paminėtos parduotuvės Vilniuje, kur galima rasti jau paruoštų atviručių siuvinėjimo darbeliams. Ar galėtumėt parašyti kur jas rasti? Neplanuotai teko į Vilnių atvažiuoti, o laiko perskaityti visas temas neturiu.. Iš anksto labai labai ačiū
Gerose akyse yra (Universalinėje parduotuvėje).
QUOTE(brukniukas @ 2009 03 07, 13:36)
Norejau jusu paklausti, is kur galima parsisiusti nemoka cross stich programa? nes as kiek maciau internete tik demo versijos yra.. T.y. gali pasidaryti schema, bet spausdinti jos neleidzia..
Tai va gal kuri zinot?
Tai va gal kuri zinot?
Aš naudoju PC Stitch programą, tai kai pasidarau schemą, spaudžiu Print Preview, tada Export ir išsisaugau kiekvieną puslapį kompe, o paskui jau gali spausdinti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 03 07, 12:39)
Aš naudoju PC Stitch programą, tai kai pasidarau schemą, spaudžiu Print Preview, tada Export ir išsisaugau kiekvieną puslapy kompe, o paskui jau gali spausdinti
aciu Sandrulia, pabandysiu atsisiusti
Vaje vaje, kaip čia seniai buvau - tiek naujų darbelių užderėję...O aš per tą laiką štai ką spėjau nuveikti:
Dovana draugės mergytei
Mano išsvajotos, tik labai ilgai gulėjusios užleistos aguonos, siuvinėtos ant Lietuviškos skystos siuvinėjimo medžiagytės
O čia vakar visą dieną terliojaus su užrašine (gi prisižiūrėjau į jus visas, tai ir mane ta manija apsėdo) - tai pas močiutę važiavau įsisiūti paveikslėlio, tai po to aptraukinėjau. Na rezultato tikėjaus truputį gražesnio... Gal reikėjo visą pasisiūti aplankaliuką, o ne traukti (gal būtų buvę dailiau), bet pati dar nedrįsau susiūti...
Dovana draugės mergytei
Mano išsvajotos, tik labai ilgai gulėjusios užleistos aguonos, siuvinėtos ant Lietuviškos skystos siuvinėjimo medžiagytės
O čia vakar visą dieną terliojaus su užrašine (gi prisižiūrėjau į jus visas, tai ir mane ta manija apsėdo) - tai pas močiutę važiavau įsisiūti paveikslėlio, tai po to aptraukinėjau. Na rezultato tikėjaus truputį gražesnio... Gal reikėjo visą pasisiūti aplankaliuką, o ne traukti (gal būtų buvę dailiau), bet pati dar nedrįsau susiūti...
Laujau - smagus "drugeliškas" paveiksliukas mergaitei Ir aguonos dailios. Žinau jas, jos iš seno rusiško siuvinėjimo žurnalo, kažkada baisiai seniai irgi norėjau jas išsiuvinėti, bet taip ir nesiėmiau. Bet jos tikrai gražios
O dėl knygutės nenusimink - pirma visada turbūt būna tokia šiokia tokia (aš savąja pirma irgi nesu labai patenkinta...). Mano akiai, paveiksliuką reikėjo ant viršaus siūti, kad nebūtų tų siūlių, aš va kaip paruošiau vieną viršelį, tiesa, dar neaptraukiau, nes kažkaip ūpas nukrito po "pirmo blyno":
O dėl knygutės nenusimink - pirma visada turbūt būna tokia šiokia tokia (aš savąja pirma irgi nesu labai patenkinta...). Mano akiai, paveiksliuką reikėjo ant viršaus siūti, kad nebūtų tų siūlių, aš va kaip paruošiau vieną viršelį, tiesa, dar neaptraukiau, nes kažkaip ūpas nukrito po "pirmo blyno":
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 17:38)
Na gi puiki tavo idėja, laaaabai gražu.... ir ačiū už pametėtą auksinę mintį Kadangi ateity bus ir daugiau iš tokių uogyčių serijos užrašinių, tai reiks ir tavo pasiūlytą variantą išmėgint
jetau kokie gražūs visų darbeliai
Kažkada mačiau kažkurios norą paspėliot ką kas dabr siuvinėja tad įdedu savąjį dabartinį siuvinuką. Manau nesunku nuspėt kas čią bus
QUOTE(*smile* @ 2009 03 07, 12:36)
sveikos, labai reikia pagalbos. Kažkada jau buvo paminėtos parduotuvės Vilniuje, kur galima rasti jau paruoštų atviručių siuvinėjimo darbeliams.
Panoramoje yra tokia parduotuvė 'Tiimari', ten yra įv spalvų atviručių su skylėm paveiksliukui.Kažkada mačiau kažkurios norą paspėliot ką kas dabr siuvinėja tad įdedu savąjį dabartinį siuvinuką. Manau nesunku nuspėt kas čią bus
QUOTE(laujus @ 2009 03 07, 16:42)
Na gi puiki tavo idėja, laaaabai gražu.... ir ačiū už pametėtą auksinę mintį Kadangi ateity bus ir daugiau iš tokių uogyčių serijos užrašinių, tai reiks ir tavo pasiūlytą variantą išmėgint
Tik toks prisiuvimas baisus knibinėjimas iš tiesų. Pusę vakaro užgaišau. Reikia kad visi dygsniai būtų vienodi, kad gabaliuko kraštai būtų užlenkti pagal vieną siūlą ir kad siuvant ant pagrindinės medžiagos taip pat pagal vieną siūlą eitų. Žodžiu Bet ir man patinka, kaip atrodo
QUOTE(Rne @ 2009 03 06, 22:43)
kazkas ieskojo dviraciu, radau toki, ir seip cia labai daug su dviraciais
čia aš buvau klausus, ačiū kad prisiminei QUOTE(Daisiuke @ 2009 03 06, 22:43)
Sveikos...pamenat siuvinejau augimo liniuote. tai dabar idedu jos galutini varianta..dabar jau ireminta ir pakabinta
labai gražus darbelis. O kaip jūs žymit vaikučio ūgį tokioj matuoklėj? QUOTE(LauraSim @ 2009 03 07, 15:48)
Kažkada mačiau kažkurios norą paspėliot ką kas dabr siuvinėja tad įdedu savąjį dabartinį siuvinuką. Manau nesunku nuspėt kas čią bus
Gal velykinis zuikis