Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sveikos, labai reikia pagalbos. Kažkada jau buvo paminėtos parduotuvės Vilniuje, kur galima rasti jau paruoštų atviručių siuvinėjimo darbeliams. Ar galėtumėt parašyti kur jas rasti? 4u.gif Neplanuotai teko į Vilnių atvažiuoti, o laiko perskaityti visas temas neturiu.. doh.gif Iš anksto labai labai ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2009 03 07, 12:36)
sveikos, labai reikia pagalbos. Kažkada jau buvo paminėtos parduotuvės Vilniuje, kur galima rasti jau paruoštų atviručių siuvinėjimo darbeliams. Ar galėtumėt parašyti kur jas rasti?  4u.gif  Neplanuotai teko į Vilnių atvažiuoti, o laiko perskaityti visas temas neturiu..  doh.gif  Iš anksto labai labai ačiū  4u.gif  mirksiukas.gif

Gerose akyse yra (Universalinėje parduotuvėje).
Atsakyti
Sveikos mamytes ir ne tik mamytes ax.gif
Norejau jusu paklausti, is kur galima parsisiusti nemoka cross stich programa? nes as kiek maciau internete tik demo versijos yra.. T.y. gali pasidaryti schema, bet spausdinti jos neleidzia..
Tai va gal kuri zinot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brukniukas @ 2009 03 07, 13:36)
Norejau jusu paklausti, is kur galima parsisiusti nemoka cross stich programa? nes as kiek maciau internete tik demo versijos yra.. T.y. gali pasidaryti schema, bet spausdinti jos neleidzia..
Tai va gal kuri zinot? g.gif

Aš naudoju PC Stitch programą, tai kai pasidarau schemą, spaudžiu Print Preview, tada Export ir išsisaugau kiekvieną puslapį kompe, o paskui jau gali spausdinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandrulia: 07 kovo 2009 - 14:03
QUOTE(Sandrulia @ 2009 03 07, 12:39)
Aš naudoju PC Stitch programą, tai kai pasidarau schemą, spaudžiu Print Preview, tada Export ir išsisaugau kiekvieną puslapy kompe, o paskui jau gali spausdinti mirksiukas.gif

aciu Sandrulia, pabandysiu atsisiusti 4u.gif
Atsakyti
Vaje vaje, kaip čia seniai buvau - tiek naujų darbelių užderėję...O aš per tą laiką štai ką spėjau nuveikti:
Dovana draugės mergytei
user posted image

Mano išsvajotos, tik labai ilgai gulėjusios užleistos aguonos, siuvinėtos ant Lietuviškos skystos siuvinėjimo medžiagytės
user posted image

O čia vakar visą dieną terliojaus su užrašine (gi prisižiūrėjau į jus visas, tai ir mane ta manija apsėdo) - tai pas močiutę važiavau įsisiūti paveikslėlio, tai po to aptraukinėjau. Na rezultato tikėjaus truputį gražesnio... Gal reikėjo visą pasisiūti aplankaliuką, o ne traukti (gal būtų buvę dailiau), bet pati dar nedrįsau susiūti...
user posted image

Atsakyti
Laujau - smagus "drugeliškas" paveiksliukas mergaitei thumbup.gif Ir aguonos dailios. Žinau jas, jos iš seno rusiško siuvinėjimo žurnalo, kažkada baisiai seniai irgi norėjau jas išsiuvinėti, bet taip ir nesiėmiau. Bet jos tikrai gražios thumbup.gif

O dėl knygutės nenusimink - pirma visada turbūt būna tokia šiokia tokia (aš savąja pirma irgi nesu labai patenkinta...). Mano akiai, paveiksliuką reikėjo ant viršaus siūti, kad nebūtų tų siūlių, aš va kaip paruošiau vieną viršelį, tiesa, dar neaptraukiau, nes kažkaip ūpas nukrito po "pirmo blyno":

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 17:38)

O dėl knygutės nenusimink - pirma visada turbūt būna tokia šiokia tokia (aš savąja pirma irgi nesu labai patenkinta...). Mano akiai, paveiksliuką reikėjo ant viršaus siūti, kad nebūtų tų siūlių, aš va kaip paruošiau vieną viršelį, tiesa, dar neaptraukiau, nes kažkaip ūpas nukrito po "pirmo blyno":

Na gi puiki tavo idėja, laaaabai gražu.... ir ačiū už pametėtą auksinę mintį thumbup.gif Kadangi ateity bus ir daugiau iš tokių uogyčių serijos užrašinių, tai reiks ir tavo pasiūlytą variantą išmėgint
Atsakyti
bigsmile.gif jetau kokie gražūs visų darbeliai thumbup.gif

QUOTE(*smile* @ 2009 03 07, 12:36)
sveikos, labai reikia pagalbos. Kažkada jau buvo paminėtos parduotuvės Vilniuje, kur galima rasti jau paruoštų atviručių siuvinėjimo darbeliams.
Panoramoje yra tokia parduotuvė 'Tiimari', ten yra įv spalvų atviručių su skylėm paveiksliukui.

Kažkada mačiau kažkurios norą paspėliot ką kas dabr siuvinėja biggrin.gif tad įdedu savąjį dabartinį siuvinuką. Manau nesunku nuspėt kas čią bus rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(laujus @ 2009 03 07, 16:42)
Na gi puiki tavo idėja, laaaabai gražu.... ir ačiū už pametėtą auksinę mintį  thumbup.gif Kadangi ateity bus ir daugiau iš tokių uogyčių serijos užrašinių, tai reiks ir tavo pasiūlytą variantą išmėgint

Tik toks prisiuvimas baisus knibinėjimas iš tiesų. Pusę vakaro užgaišau. Reikia kad visi dygsniai būtų vienodi, kad gabaliuko kraštai būtų užlenkti pagal vieną siūlą ir kad siuvant ant pagrindinės medžiagos taip pat pagal vieną siūlą eitų. Žodžiu doh.gif Bet ir man patinka, kaip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 03 06, 22:43)
kazkas ieskojo dviraciu, radau toki, ir seip cia labai daug su dviraciais
čia aš buvau klausus, ačiū kad prisiminei 4u.gif

QUOTE(Daisiuke @ 2009 03 06, 22:43)
Sveikos...pamenat siuvinejau augimo liniuote. tai dabar idedu jos galutini varianta..dabar jau ireminta ir pakabinta smile.gif
thumbup.gif labai gražus darbelis. O kaip jūs žymit vaikučio ūgį tokioj matuoklėj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 03 07, 15:48)
Kažkada mačiau kažkurios norą paspėliot ką kas dabr siuvinėja  biggrin.gif  tad įdedu savąjį dabartinį siuvinuką. Manau nesunku nuspėt kas čią bus  rolleyes.gif

Gal velykinis zuikis g.gif
Atsakyti