Sveikos...pamenat siuvinejau augimo liniuote. tai dabar idedu jos galutini varianta..dabar jau ireminta ir pakabinta
QUOTE(Daisiuke @ 2009 03 06, 22:43)
Sveikos...pamenat siuvinejau augimo liniuote. tai dabar idedu jos galutini varianta..dabar jau ireminta ir pakabinta
Labai gražu ir kruopštu.
QUOTE(trixi @ 2009 03 06, 15:02)
dar yra tam trilikaukstyje kur vilniaus - basanaviciaus sankryzoje yra.... ten nebandet? kaip tik turiu 2 paveiksliukus ir ten galvojau nueiti ir laimes paeiskoti
O tu nenori kovo men. nesti i Babilone esanti "Savex" reminti - Babilono laikrastuke kaip tik yra nuolaida 15proc. prekems ir paslaugoms - vadinasi ir siuvinejimui. Matai apie ta Vilniaus 8 nelb kokie atsiliepimai. Esu pries keleta metu Vilniaus g. reminus viena paveiksliuka - nu negaliu sakyti kad buvo blogai, bet matomai dabar suprastejo kokybe. Ten vyriskiai dirbo tai nei jie ten ka lb patare koki rinkti rema.
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 06, 19:17)
O aš guliu ligoninėj ir net siuvinėt negaliu, nes reik gulėt
Sveikatytes tau begalines !!!
Si ugio matuokle taip pat mano planuose - planuoju siais metais ja issiuvineti savo lelytei, jau kaip ti galus turiu nusipirkus tam darbui - nereminsiu o kabinsiu su tokiais reikaliukais :
2saulyte2 aciu uz info ... reikes bandyti ten nueiti...
gal gali parodyt nors viena savo darbeli, kaip "Savex" remina
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 23:56)
turiu nusipirkus tam darbui - nereminsiu o kabinsiu su tokiais reikaliukais :
o kur tuos reikalus pirkai? man taip graziau matuokle nei remai
Papildyta:
QUOTE(trixi @ 2009 03 07, 00:04)
mano visi trys savex babilono http://public.fotki....eskine/kudikis/
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 06, 23:25)
Oi, Dvi, žostkai čia su tuo metaliku užlankstei Mane žinai, nesveikai vilioja visokie GRAND projektai, nu bet net man užtektų proto su tokio masto "metalikuotu" siuviniu neprasidėt Kita vertus, įtariu, kad tas metalas padarytų siuvinį pernelyg kičinį, na, bet apie baltai pilką spalvą irgi verta pamąstyti. Ačiū, mergos, už idėjas.
Žinok nesakyčiau, kad kičas atrodo, kai tinkamai priderini tą metaliką ir nepridedi per daug. Va mano senis besmegenis siuvinėtas metaliku ir blizgiais viskoziniais siūlais. Ir visai gražu man. Na bet siuvinėti metaliku tai tikrai vargelis
QUOTE(trixi @ 2009 03 07, 01:04)
Nežinau apie kurį Savex nori sužinoti, bet kažkada aš rėminau Vilniaus Akropolio Savexe, jie iš ten veža kažkur į Kėdainius ar kur ten, kur jų dirbtuvės, tai matyt iš visų miestų ten veža... Tai pasakysiu įrėmino tragiškai. Siuvinėta buvo ant lietuviškos kanvos, t.y. ji buvo nekrakmolyta, bet užuot ištempę tokią minkštą medžiagą, jie priklijavo ir dar bangų pridarė Gali pažiūrėt mano puslapy - padžiautas meškutis ten rėmintas. Net ir nuotraukoj matosi, kad bjauriai įrėminta
Daisiuke - smagi ūgio matuoklė
Ačiū visoms už palaikymą Panašu, kad ligoninėj tupėsiu iki kitos savaitės, gerai, kad kompą su internetu turiu (jei jau siuvinėt neleidžia)
QUOTE(trixi @ 2009 03 07, 00:04)
Cia mano siuvineti darbai - http://public.fotki....idaa/isiuvinta/ . ''Savex'' reminti sie : 21,34,35,36,37.
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 07, 01:12)
o kur tuos reikalus pirkai? man taip graziau matuokle nei remai
Pirkau internetu: www.sewandso.co.uk
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 09:27)
Žinok nesakyčiau, kad kičas atrodo, kai tinkamai priderini tą metaliką ir nepridedi per daug. Va mano senis besmegenis siuvinėtas metaliku ir blizgiais viskoziniais siūlais. Ir visai gražu man. Na bet siuvinėti metaliku tai tikrai vargelis
Nežinau apie kurį Savex nori sužinoti, bet kažkada aš rėminau Vilniaus Akropolio Savexe, jie iš ten veža kažkur į Kėdainius ar kur ten, kur jų dirbtuvės, tai matyt iš visų miestų ten veža... Tai pasakysiu įrėmino tragiškai. Siuvinėta buvo ant lietuviškos kanvos, t.y. ji buvo nekrakmolyta, bet užuot ištempę tokią minkštą medžiagą, jie priklijavo ir dar bangų pridarė Gali pažiūrėt mano puslapy - padžiautas meškutis ten rėmintas. Net ir nuotraukoj matosi, kad bjauriai įrėminta
su Savex tai kazkokia katastrofa, man 6 paveikslus sugadino senai jau ten nesireminu, kalbejau su vienu meistru, kazkada dirbusiu ten,tai sake jie uzsakymus is visos Lietuvos veza i Rumsiskes,o ten kai ju suplaukia tukstanciai, tai niekam nera idomu ar jis siuvinetas, ar tapytas , daro "bele kaip". Kad tik greiciau uzsakymais atsikratyt. Man kazkaip protas nenesa,kaip gali visus 6 paveikslus sugadinti, tai per daug nukirpo, tai bangas paliko, tai nuirusi siula prispaude po stiklu paveikslo centre,nu pasibaisejus buvau Ir nieko ten su jais nepasiaiskinsi, kelis litus nuleidzia ir jauciasi teisus. Tai tiek ,is mano patirties. Dar, tas pats meistras sake,kad jie labai nemegsta siuvinetu darbu reminti, reminimo kaina ta pati, o darbo kelis kartus daugiau, negu ireminti tapyta paveiksla,tai kartais specialiai gali palikti broko,kad daugiau nenestumet, o uzsakymu jiems ir taip netruksta.
Vakar Akropolio Savex palikau širdelę rėminti Man jau baisu Na penktadienį bus matyt ar kas pasikeitė ar tokie pat "profesionalai" dirba
nu jooo... kiek jusu cia yra tiek ir nuomoniu.... aciu visom savo mazesni paveiksliuka bandysiu nesti i savex'a ir ziuresim kaip bus
gražiai atrodo bet aš rinkčiaus kitokį matuoklės rėminimo variantą
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 23:56)
Si ugio matuokle taip pat mano planuose - planuoju siais metais ja issiuvineti savo lelytei, jau kaip ti galus turiu nusipirkus tam darbui - nereminsiu o kabinsiu su tokiais reikaliukais :
QUOTE(astulia @ 2009 03 07, 11:13)
gražiai atrodo bet aš rinkčiaus kitokį matuoklės rėminimo variantą
man toks reminimas irgi ne prie sirdies as kabinciau ant tu laikikliu.. bet taip norejo mamyte tos mergaites kuriai dovanjau, tai ji pati ir isiremino..svarbu jai patinka savo vaikuciui kai darysiu tai darysiu jau su tuo laikikliu