Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos...pamenat siuvinejau augimo liniuote. tai dabar idedu jos galutini varianta..dabar jau ireminta ir pakabinta smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisiuke @ 2009 03 06, 22:43)
Sveikos...pamenat siuvinejau augimo liniuote. tai dabar idedu jos galutini varianta..dabar jau ireminta ir pakabinta smile.gif

Labai gražu ir kruopštu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 03 06, 15:02)
dar yra tam trilikaukstyje kur vilniaus - basanaviciaus sankryzoje yra.... ten nebandet? kaip tik turiu 2 paveiksliukus ir ten galvojau nueiti ir laimes paeiskoti  biggrin.gif

O tu nenori kovo men. nesti i Babilone esanti "Savex" reminti - Babilono laikrastuke kaip tik yra nuolaida 15proc. prekems ir paslaugoms - vadinasi ir siuvinejimui. Matai apie ta Vilniaus 8 nelb kokie atsiliepimai. Esu pries keleta metu Vilniaus g. reminus viena paveiksliuka - nu negaliu sakyti kad buvo blogai, bet matomai dabar suprastejo kokybe. Ten vyriskiai dirbo tai nei jie ten ka lb patare koki rinkti rema.

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 06, 19:17)
O aš guliu ligoninėj ir net siuvinėt negaliu, nes reik gulėt  doh.gif

Sveikatytes tau begalines !!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Si ugio matuokle taip pat mano planuose - planuoju siais metais ja issiuvineti savo lelytei, jau kaip ti galus turiu nusipirkus tam darbui - nereminsiu o kabinsiu su tokiais reikaliukais : user posted image
Atsakyti

2saulyte2 aciu uz info ax.gif ... reikes bandyti ten nueiti...
gal gali parodyt nors viena savo darbeli, kaip "Savex" remina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trixi: 07 kovo 2009 - 00:05
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 23:56)
turiu nusipirkus tam darbui - nereminsiu o kabinsiu su tokiais reikaliukais : user posted image

o kur tuos reikalus pirkai? man taip graziau matuokle nei remai

Papildyta:
QUOTE(trixi @ 2009 03 07, 00:04)
2saulyte2 aciu uz info  ax.gif ... reikes bandyti ten nueiti...

mano visi trys savex babilono http://public.fotki....eskine/kudikis/
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 06, 23:25)
Oi, Dvi, žostkai čia su tuo metaliku užlankstei  biggrin.gif Mane žinai, nesveikai vilioja visokie GRAND projektai, nu bet net man užtektų proto su tokio masto "metalikuotu" siuviniu neprasidėt  biggrin.gif Kita vertus, įtariu, kad tas metalas padarytų siuvinį pernelyg kičinį, na, bet apie baltai pilką spalvą irgi verta pamąstyti. Ačiū, mergos, už idėjas.

Žinok nesakyčiau, kad kičas atrodo, kai tinkamai priderini tą metaliką ir nepridedi per daug. Va mano senis besmegenis siuvinėtas metaliku ir blizgiais viskoziniais siūlais. Ir visai gražu man. Na bet siuvinėti metaliku tai tikrai vargelis doh.gif

QUOTE(trixi @ 2009 03 07, 01:04)

Nežinau apie kurį Savex nori sužinoti, bet kažkada aš rėminau Vilniaus Akropolio Savexe, jie iš ten veža kažkur į Kėdainius ar kur ten, kur jų dirbtuvės, tai matyt iš visų miestų ten veža... Tai pasakysiu įrėmino tragiškai. Siuvinėta buvo ant lietuviškos kanvos, t.y. ji buvo nekrakmolyta, bet užuot ištempę tokią minkštą medžiagą, jie priklijavo ir dar bangų pridarė doh.gif Gali pažiūrėt mano puslapy - padžiautas meškutis ten rėmintas. Net ir nuotraukoj matosi, kad bjauriai įrėminta unsure.gif

Daisiuke - smagi ūgio matuoklė thumbup.gif

Ačiū visoms už palaikymą 4u.gif Panašu, kad ligoninėj tupėsiu iki kitos savaitės, gerai, kad kompą su internetu turiu (jei jau siuvinėt neleidžia) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trixi @ 2009 03 07, 00:04)

Cia mano siuvineti darbai - http://public.fotki....idaa/isiuvinta/ . ''Savex'' reminti sie : 21,34,35,36,37.

QUOTE(e.meskine @ 2009 03 07, 01:12)
o kur tuos reikalus pirkai? man taip graziau matuokle nei remai

Pirkau internetu: www.sewandso.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2saulyte2: 07 kovo 2009 - 09:40
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 07, 09:27)
Žinok nesakyčiau, kad kičas atrodo, kai tinkamai priderini tą metaliką ir nepridedi per daug. Va mano senis besmegenis siuvinėtas metaliku ir blizgiais viskoziniais siūlais. Ir visai gražu man. Na bet siuvinėti metaliku tai tikrai vargelis  doh.gif
Nežinau apie kurį Savex nori sužinoti, bet kažkada aš rėminau Vilniaus Akropolio Savexe, jie iš ten veža kažkur į Kėdainius ar kur ten, kur jų dirbtuvės, tai matyt iš visų miestų ten veža... Tai pasakysiu įrėmino tragiškai. Siuvinėta buvo ant lietuviškos kanvos, t.y. ji buvo nekrakmolyta, bet užuot ištempę tokią minkštą medžiagą, jie priklijavo ir dar bangų pridarė  doh.gif Gali pažiūrėt mano puslapy - padžiautas meškutis ten rėmintas. Net ir nuotraukoj matosi, kad bjauriai įrėminta  unsure.gif

drinks_cheers.gif su Savex tai kazkokia katastrofa, man 6 paveikslus sugadino doh.gif doh.gif senai jau ten nesireminu, kalbejau su vienu meistru, kazkada dirbusiu ten,tai sake jie uzsakymus is visos Lietuvos veza i Rumsiskes,o ten kai ju suplaukia tukstanciai, tai niekam nera idomu ar jis siuvinetas, ar tapytas , daro "bele kaip". Kad tik greiciau uzsakymais atsikratyt. Man kazkaip protas nenesa,kaip gali visus 6 paveikslus sugadinti, tai per daug nukirpo, tai bangas paliko, tai nuirusi siula prispaude po stiklu paveikslo centre,nu pasibaisejus buvau doh.gif Ir nieko ten su jais nepasiaiskinsi, kelis litus nuleidzia ir jauciasi teisus. Tai tiek ,is mano patirties. 4u.gif Dar, tas pats meistras sake,kad jie labai nemegsta siuvinetu darbu reminti, reminimo kaina ta pati, o darbo kelis kartus daugiau, negu ireminti tapyta paveiksla,tai kartais specialiai gali palikti broko,kad daugiau nenestumet, o uzsakymu jiems ir taip netruksta. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 07 kovo 2009 - 09:52
Vakar Akropolio Savex palikau širdelę rėminti doh.gif Man jau baisu fear.gif Na penktadienį bus matyt ar kas pasikeitė ar tokie pat "profesionalai" dirba unsure.gif
Atsakyti
nu jooo... kiek jusu cia yra tiek ir nuomoniu.... aciu visom 4u.gif savo mazesni paveiksliuka bandysiu nesti i savex'a ir ziuresim kaip bus g.gif
Atsakyti

gražiai atrodo thumbup.gif bet aš rinkčiaus kitokį matuoklės rėminimo variantą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 23:56)

Si ugio matuokle taip pat mano planuose - planuoju siais metais ja issiuvineti savo lelytei, jau kaip ti galus turiu nusipirkus tam darbui - nereminsiu o kabinsiu su tokiais reikaliukais : user posted image

QUOTE(astulia @ 2009 03 07, 11:13)
gražiai atrodo  thumbup.gif  bet aš rinkčiaus kitokį matuoklės rėminimo variantą  ax.gif

man toks reminimas irgi ne prie sirdies schmoll.gif as kabinciau ant tu laikikliu.. blush2.gif bet taip norejo mamyte tos mergaites kuriai dovanjau, tai ji pati ir isiremino..svarbu jai patinka smile.gif savo vaikuciui kai darysiu tai darysiu jau su tuo laikikliu blush2.gif
Atsakyti