Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 19:26)
merginos, o as galiu nusirasyti nuo schemutes numeriukus siulu DMC ir tiesiog pagla numerius parduotuveje pirkti? ar ten atitinka spalvos visiskai?

nes spalvu neprisiminsiu o viska rasytis ir lyginti tai per daug darbo, o as vyra rosiuos su sarasu issiusti doh.gif biggrin.gif tai ar jis man parnes tai, ko reikia? ax.gif

Pagal schemoje nurodytus kodus mes visos perkam siūlus rolleyes.gif Kartais pakeičiam kokią spalvą panašia, na bet čia jau saviveikla biggrin.gif Ramiai vyrui surašyk numeriukus ir viską jis nupirks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 06, 20:29)
Aš perku siūlus internetu- tai tiesiai iš žurnalo galiu žiūrėti.

o is kurios parduotuves perki? ar su pristatymu vis tiek apsimoka? ar tiesiog kitiap nera patogu? g.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 03 06, 20:43)
Pagal schemoje nurodytus kodus mes visos perkam siūlus  rolleyes.gif Kartais pakeičiam kokią spalvą panašia, na bet čia jau saviveikla  biggrin.gif  Ramiai vyrui surašyk numeriukus ir viską jis nupirks  mirksiukas.gif

biggrin.gif gerai, tai bandysiu si karta vyruka nusiusti, jis dabar drasesnis jauciasi - sako jei bus kazkas ne to, kaltinsi savo supermamas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 19:58)
o is kurios parduotuves perki? ar su pristatymu vis tiek apsimoka? ar tiesiog kitiap nera patogu? g.gif

Aš pirkau tik kartą iš kasiulai.lt. Pirkau už 100 Lt- tai už pristatymą mokėt nereikėjo. Atsiuntė paštu. Viskbas buvo gerai, dabar vėl planuoju apsipirkimą artimiausiu metu, nes kai kurių prekių parduotuvėj netgi nebuvo, o kasiuluose yra. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 19:58)
biggrin.gif gerai, tai bandysiu si karta vyruka nusiusti, jis dabar drasesnis jauciasi - sako jei bus kazkas ne to, kaltinsi savo supermamas biggrin.gif  4u.gif

Internetu vieną kartą pirkau www.kasiulai.lt rolleyes.gif Jei prekių suma viršyja 100 lt, pristatymas nemokamas. Siūlai pigesni. GA DMC kainuoja 1,99, o kasiulai prekaiuja po 1,80 mirksiukas.gif Pristatė į namus lygiai po savaitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2009 03 06, 11:57)
Gal kas žinot kokios firmos cia siuliukai  g.gif

My Webpage

Ačiu ....

4u.gif

Bukit geros ,kas nors užmeskit aki .
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2009 03 06, 20:52)
Bukit geros ,kas nors užmeskit aki .

manyciau kad DMC, bet kazkaip klausima kelia numeriukai su raidele a . (pvz a-079)
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 06, 20:17)
O aš guliu ligoninėj ir net siuvinėt negaliu, nes reik gulėt  doh.gif

Užuojauta pačiai, nes nėra jokio malonumo namuose gulinėt, o čia dabar - ligoninėj ..... verysad.gif verysad.gif console.gif console.gif
Atsakyti
oi, 115 kokia gražiiiiii bigsmile.gif bet balta kanva netinka, ni ni, man tik juoda, užtai ir klausiu. Neabejoju, kad ant baltos mažiau galimybių nugrybauti, nei ant juodos g.gif Žodžiu, tinka juoda-raudona(bordo) arba juoda-sidabras, bet aš skaitau, kad galima daryti ant juodo audinio raudoną raštą ir dėti sidabro rėmą. Anyway, 115 mane labai suintrigavo, o ir ornamentų, pasirodo, gražių turite, tai jau prašysiu kažkada, prašysiu, nenustebkite.

Dėl "kasiulai": viskas liuks, operatyviai, tvarkingai, tik va, kanva 18 aida tai tokia skystoka man pasirodė, iš GA labiau patiko. bet gal čia dėl to, kad pigiausią ėmiau - tai tipo prasčiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 06, 19:14)
Dar tokie variantai yra  unsure.gif Bet man ta balta ant raudono nelabai  schmoll.gif

Man irgi žymiai gražiau ant juodo raudonu, geltonu ar sidabriniu (tik ne metaliku, o tai tokiam išsiuvinėti turbūt 5 gyvenimų neužtektų biggrin.gif )
Atsakyti
Oi, Dvi, žostkai čia su tuo metaliku užlankstei biggrin.gif Mane žinai, nesveikai vilioja visokie GRAND projektai, nu bet net man užtektų proto su tokio masto "metalikuotu" siuviniu neprasidėt biggrin.gif Kita vertus, įtariu, kad tas metalas padarytų siuvinį pernelyg kičinį, na, bet apie baltai pilką spalvą irgi verta pamąstyti. Ačiū, mergos, už idėjas.
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 06, 23:25)
Oi, Dvi, žostkai čia su tuo metaliku užlankstei  biggrin.gif Mane žinai, nesveikai vilioja visokie GRAND projektai, nu bet net man užtektų proto su tokio masto "metalikuotu" siuviniu neprasidėt  biggrin.gif

biggrin.gif Man irgi. Užteko mažam paveiksliuky pasiuvinėti vos vos, kad prapultų noras ilgam biggrin.gif
Atsakyti
kazkas ieskojo dviraciu, radau toki, ir seip cia labai daug su dviraciais

user posted image
Papildyta:
Cia
Atsakyti