Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 27, 19:57)
Dėl užrašo ateiviui su kava - mano versija: "Neišspaudžiu šypsenos... Gal įpilkit man kavos?.."  biggrin.gif

irgi geras thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 02 27, 17:50)
Ir aš registruojuosi naujoje temelėje ir tikiuosi pavyks įkelti paveiksliuką

Labai gražu! thumbup.gif
Atsakyti
Noriu išsiuvinėti sūnaus patalynei (antklodės užvalkalui) juostą, kurią mama įsiūtų. Patiko ši Acufaktum idėja. Bet suprantama ši dama sūnui visai netinka biggrin.gif Gal ką nors esat užmatę, kad būtų tokia idėja, tik būtų "berniukiška" g.gif Acufaktum būtų pats tas, nes man labai patinka cool.gif Bet tiktų ir kas nors kita smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos smile.gif Labai jau gražūs visų darbeliai 4u.gif Norėjau paklausti gal kuri nors turit schemutes kur su avytėm į vonią. Kažkada jas čia buvau užmačius,bet dabar nberandu schmoll.gif , jei turit parašykit man AŽ. Būsiu labai dėkinga 4u.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 27, 20:50)
Noriu išsiuvinėti sūnaus patalynei (antklodės užvalkalui) juostą, kurią mama įsiūtų. Patiko ši Acufaktum idėja. Bet suprantama ši dama sūnui visai netinka biggrin.gif Gal ką nors esat užmatę, kad būtų tokia idėja, tik būtų "berniukiška"  g.gif Acufaktum būtų pats tas, nes man labai patinka  cool.gif Bet tiktų ir kas nors kita smile.gif

Tavasis dar mažutis smile.gif Aš, va, su savuoju vis deruosi... smile.gif Manam jau dvylika... Kas man patinka - jam nelabai. Mūsų ryšys gana stiprus, nelabai man noris į jį neatsižvelgt... Tai ir laviruoju...

Peržvelgiau, bet per visą laiką, kiek čia viską kaupiau - Acufaktum neatradau...

Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 27, 19:57)
Paukščiuk, ale kaip tau nepasisekė su ta kavos širdute... Na bet manau geros dirbtuvės sugebės gražiai įrėminti. Gal tikrai klijuok (kad ir kaip negalima būtų darbelių klijuoti rėminant) arba rinkis širdelės formos paspartą  4u.gif

Aš tai dabar žinau, kaip man taip, iki 20 kryžiuko skaičiavau tvarkingai 1,2,3..., nuo 20 pradėjau 2,4,6..., tai medžiagą ir susimažinau blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 22:04)
Aš tai dabar žinau, kaip man taip, iki 20 kryžiuko skaičiavau tvarkingai 1,2,3..., nuo 20 pradėjau 2,4,6..., tai medžiagą ir susimažinau blink.gif  doh.gif

Aš vis tik manau, kad klaidų išvengti nėra įmanoma. Aš, kaip diletantė, labai jau kruopščiai skaičiuoju. Ir vis vien kartkartėm randu klaidų... Neliūdėk, mieloji 4u.gif Praeitoj temoj mačiau daug pesimistiškesnį variantą, ir tai dalyvė sakė, kad jį jai žadėjo įrėminti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Metija: 27 vasario 2009 - 22:18
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 27, 18:11)

Padangele > drambliai nuostabūs  thumbup.gif Turiu drambliams silpnybę... Paskutiniam "Siuvinėju kryželiu" buvo pagalvėlė su drambliu - tikiuosi kada nors ateis ir jam eilė.

as irgi ta is "siuvineju kryzeliu" padejau i eile,kai pabaigsiu dabartini darbeli smile.gif paziuresim kas greiciau issiuvines 4u.gif

Atsakyti
Ačiū Metija ir visom merginom už palaikymą ir padrąsinimą. Kai tik bus koks rezultatas, būtinai parodysiu 4u.gif

ieškau avinuko/ avytės schemos, nei labai vaikiškos, nei labai tikroviškos, būsiu dėkinga už visus pasiūlytus variantus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 23:59)
ieškau avinuko/ avytės schemos, nei labai vaikiškos, nei labai tikroviškos, būsiu dėkinga už visus pasiūlytus variantus 4u.gif

Turiu va ką:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 22:59)

gal kas iš šitų tiktų 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 27 vasario 2009 - 23:38
Pumpurėli, astulia, milka@ ačiū didžiulis, bet kažko kitko reiktu. Reikia palaukti rytojaus, gal per naktį labiau mintys susidėlius. Ačiukas dar kartelį aciuks.gif
Atsakyti