Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos, siuvinėjimo meistrės. Turiu labai didelį prašymą: gal galėtumėte patarti, ką padovanoti labai labai gerai draugei iš siuvinėjimo reikmenų. Aš nelabai rankdarbių mėgėja, todėl kreipiuosi į jus. Gal yra koks labai geras ir žiauriai naudingas daiktas šiems rankdarbiams? Gal žinot, kur galima Kaune nusipirkti gražių ir patogių adatinių, dėžučių siūlams ir pan. daikčiukų. Dėkui wink.gif
Atsakyti
QUOTE(horoskopija @ 2009 03 06, 18:21)
Sveikos, siuvinėjimo meistrės. Turiu labai didelį prašymą: gal galėtumėte patarti, ką padovanoti labai labai gerai draugei iš siuvinėjimo reikmenų. Aš nelabai rankdarbių mėgėja, todėl kreipiuosi į jus. Gal yra koks labai geras ir žiauriai naudingas daiktas šiems rankdarbiams? Gal žinot, kur galima Kaune nusipirkti gražių ir patogių adatinių, dėžučių siūlams ir pan. daikčiukų. Dėkui wink.gif

gal g.gif dovanu cekis GA ar kitoje panasioje parduotuveje
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 06, 17:33)
gal  g.gif dovanu cekis GA ar kitoje panasioje parduotuveje

Aš irgi manau, kad tokiu atveju- tai geriausias sprendimas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 06, 16:42)
ohmy.gif nifiga sebe. O aš jau maniau, kad už savo stiklintą ir pasportintą bambuką 150 litų permokėjau... va, paskaitai, kiek mergaitės moka, ir kaip tikras lietuvis nusiramini  biggrin.gif
Papildyta:
ai, ir dar apie tą nuostabųjį ornamentą. Kaip manote, o jeigu jį išsiuvinėjus ne tuo geltonai auksiniu siūlu, o kokiu raudonu? Pvz 69 DMC, o gal 99, o gal net 115  g.gif man baisiai gerai įsipaišytų į namų interjerą, tik kažin, ar išliktų ta harmonija, kurią sukuria juoda-geltona efektas?  g.gif nu, padėki, padėkit apsispręsti, o tada prašysiu schemos  biggrin.gif

Dar tokie variantai yra unsure.gif Bet man ta balta ant raudono nelabai schmoll.gif
user posted image+user posted image
Atsakyti
Šis 69 siuvinėtas
user posted image
O šis 115
user posted image

Man labiau 115, bet čia prie interjero reiktu derinti
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 06, 18:50)
Šis 69 siuvinėtas
O šis 115
user posted image

Man labiau 115, bet čia prie interjero reiktu derinti

Aš galvoju, siuvinėjant 115 ant juodos, gali raštas susilieti su medžiaga g.gif O jei siuvinėt ant baltos, tada turėtų būti viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 06 kovo 2009 - 19:02
QUOTE(horoskopija @ 2009 03 06, 17:21)

tik dovanų čekis 4u.gif
pati esu gavus dovanų siuvinėjimo siulu dėžute, o ji man visiškai nereikalinga, ir kur man ja dėt???
už dovanu čeki bučiau išsirinkus tai, ko man tikrai reikėjo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 06, 17:33)
gal  g.gif dovanu cekis GA ar kitoje panasioje parduotuveje

100 proc. pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 06, 16:17)
Kazkada siuvinejau tik tuos kurie bus sunaudoti . Netgi siuvinejima buvau uzmetus, nes nezinojau kur siuvinius deti.
Bet galu gale nusispjoviau ir siuvineju kas man patinka ir grazu. Kur deti galvoju paskui. Arba tiesiog kam nors atiduodu (kaip ir visus kitus rankdarbius). Svarbu procesas ir malonus laiko leidimas.

drinks_cheers.gif Aha, aš irgi buvau susidūrus su tokia problema, bet irgi priėjau prie tokios išvados, kad reik mažiau sukt galvą ir tiesiog mėgautis procesu cool.gif

Paukščiuk - labai dailus tas sampleris 4u.gif

O aš guliu ligoninėj ir net siuvinėt negaliu, nes reik gulėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 06, 19:17)
O aš guliu ligoninėj ir net siuvinėt negaliu, nes reik gulėt  doh.gif

Užjaučiu console.gif
Atsakyti
merginos, o as galiu nusirasyti nuo schemutes numeriukus siulu DMC ir tiesiog pagla numerius parduotuveje pirkti? ar ten atitinka spalvos visiskai?

nes spalvu neprisiminsiu o viska rasytis ir lyginti tai per daug darbo, o as vyra rosiuos su sarasu issiusti doh.gif biggrin.gif tai ar jis man parnes tai, ko reikia? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 19:26)
merginos, o as galiu nusirasyti nuo schemutes numeriukus siulu DMC ir tiesiog pagla numerius parduotuveje pirkti? ar ten atitinka spalvos visiskai?

nes spalvu neprisiminsiu o viska rasytis ir lyginti tai per daug darbo, o as vyra rosiuos su sarasu issiusti doh.gif biggrin.gif tai ar jis man parnes tai, ko reikia? ax.gif

Aš perku siūlus internetu- tai tiesiai iš žurnalo galiu žiūrėti.
Atsakyti