QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 06, 16:17)
Kazkada siuvinejau tik tuos kurie bus sunaudoti . Netgi siuvinejima buvau uzmetus, nes nezinojau kur siuvinius deti.
Bet galu gale nusispjoviau ir siuvineju kas man patinka ir grazu. Kur deti galvoju paskui. Arba tiesiog kam nors atiduodu (kaip ir visus kitus rankdarbius). Svarbu procesas ir malonus laiko leidimas.
Bet galu gale nusispjoviau ir siuvineju kas man patinka ir grazu. Kur deti galvoju paskui. Arba tiesiog kam nors atiduodu (kaip ir visus kitus rankdarbius). Svarbu procesas ir malonus laiko leidimas.
bet tai nepigus malonumas, kad issiuvineji, iremini ir i kampa as kartais ir spalvas pamazinu (jei imanoma) ar pakeiciu kita, kad truputi susitaupytu taip noriu siuvinet, kad improvizuoju kaip tik galiu
QUOTE(trixi @ 2009 03 06, 15:02)
dar yra tam trilikaukstyje kur vilniaus - basanaviciaus sankryzoje yra.... ten nebandet? kaip tik turiu 2 paveiksliukus ir ten galvojau nueiti ir laimes paeiskoti
Aš gi vakar jau rašiau, kad ten tragedija , karpo paveikslus.
O kas dabar pigu?
Galima ir neremint. Spalvas irgi kaitalioti galima. Galima patikusi dizaina atideti i sali ir pagalvoti ar tikrai jau taip man jis patinka. Galima mazus paveiksliukus ne tik reminti, bet ir padaryti pagalveles, adatines, smeigtukines ir pan. Galima keisti kanvos tankuma.
Galima ir neremint. Spalvas irgi kaitalioti galima. Galima patikusi dizaina atideti i sali ir pagalvoti ar tikrai jau taip man jis patinka. Galima mazus paveiksliukus ne tik reminti, bet ir padaryti pagalveles, adatines, smeigtukines ir pan. Galima keisti kanvos tankuma.
QUOTE(Reska @ 2009 03 06, 11:27)
Aš ir kardoniuko su rėmu paprašau, ir kabliuką duoda O siuvinį prie kardono tvirtinu pieštukiniais klijais, jie išsiplauna reikalui esant. O mažesnius darbelius siūlais priraizgau.
nu reikes ir man pabandyti, turetu buti tikrai daug pigiau...tai cia eini prie turgaus kur alude "SELMIS" salia jo?
Papildyta:
QUOTE(naktine_plastake @ 2009 03 06, 15:21)
Sveiki, as norejau paklaust, o jus kai siuvinejat darbeli ir po to ji reminat, ar issiuvinejat tik kazkoki obkejta (na pvz, kokia gele) ar ir visa fona aplink ja?
as tai nesiuvineju jei nereikia. arba gali nusipirkti kokios kitos spalvos kanios priderinusi prie paveiksliuko..nes jei reiktu fona su vienodu siuliuku nukryziavot, tai man nuobodybiu nuobodybe butu, as jau geriau tarp kryzeliu akis ganyciau
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 03 06, 15:08)
bet kazkuri lyg minejo jog 3-5 ct uz kryziuka
o cia rimtai teisybe?
jei po 3 centus uz kryziuka tai mano katinai kainuos virs 1500 Lt
aisku ten pusiniu kryzeliu daug tai gal reiktu juos per pus skaiciuoti bet tada vis tiek apie 1000 Lt iseis ohoho...
aisku ten pusiniu kryzeliu daug tai gal reiktu juos per pus skaiciuoti bet tada vis tiek apie 1000 Lt iseis ohoho...
taip susidaro ohoho...kai mes suprantam kiek darbo ideta tai tokia kaina normalu, bet pirkejai...jiem atrodo kad beprotiskai brangu ir permoka... mano vyro mociutei uz dideli paveiksla kazkoks verslininkas siule 3000 lt, bet ji nepardave...nors to paveikslo ne itin puiki kokybe, ir kryziukai dideli, nes su vilnoniais siulais siuvineta
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 17:03)
j
che che, o ketvirtinius tada dvigubai reikėtų, nes su jais knisalynės daugiau, o už kiekvieną frencj knotą po 10 centų, už tai backstishas- nemokamai, bonusas už užsakymą
oi, nu atsiprašau, biški pasilinksminau su improvizacijom šita tema
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 17:03)
jei po 3 centus uz kryziuka tai mano katinai kainuos virs 1500 Lt
Aš ką tik sąžiningai paskaičiavau kavos mergaitės kainą kryžiukais. Gaunasi apie 5100 kryžiukų, jei po 3 ct tai paveiksliuko kaina 150 Normaliai?
varom ryt visos i kaziuko muge
QUOTE(milka@ @ 2009 03 05, 17:27)
Aš už rėmą ornamentams mokėjau 150, bet jis be stiklo ir be pasporto.
nifiga sebe. O aš jau maniau, kad už savo stiklintą ir pasportintą bambuką 150 litų permokėjau... va, paskaitai, kiek mergaitės moka, ir kaip tikras lietuvis nusiramini
Papildyta:
ai, ir dar apie tą nuostabųjį ornamentą. Kaip manote, o jeigu jį išsiuvinėjus ne tuo geltonai auksiniu siūlu, o kokiu raudonu? Pvz 69 DMC, o gal 99, o gal net 115 man baisiai gerai įsipaišytų į namų interjerą, tik kažin, ar išliktų ta harmonija, kurią sukuria juoda-geltona efektas? nu, padėki, padėkit apsispręsti, o tada prašysiu schemos
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 06, 17:24)
varom ryt visos i kaziuko muge
Super ir aš su jumis tik prie Anikės