Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Florestina @ 2009 03 06, 13:40)
Kaip gražu. thumbup.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 06, 13:39)
Metrika dukrytei(pavariau jūsų įkvėpta) biggrin.gif

labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos, o ka reiskia jei prie slapvos raso BLEND ??

as susigalvojau tik tiek, kad tia yra sumaisyti siulai,nes ir informacijoj prie schemos prie vienu spalvyciu buna vienas pavadinimas, o prie tokiu Blend is karto keli, dazniausiai 2... ir pri ekiekvienos spalvos siulu skaicius.

Tai dabar jei pas mane pvz yra "Blend DMC 3856, 977" tai reiskia kad turiu sumaisyti siu spalvu siulus? ir jei prie info parasyta
- 2 DMC 3856
- 3 DMC 977

tai man ka, imti 3 + 2 - viso 5 siuliukus??? blink.gif labai jau storas bus kryziukas... g.gif...
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 06, 13:52)
labai grazu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 06, 11:54)
maciau ja pakabinta...toks nedidelis panasiai kaip a4 lapas, jei neklystu 4lt su centais

tikrai ? blink.gif taip pigiai?

QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 06, 13:39)
Metrika dukrytei(pavariau jūsų įkvėpta) biggrin.gif
user posted image

man kazkaip data uzkliuvo g.gif na kad idomiai parasyta unsure.gif jei nesupyksit uz kritika - tai remelis darba puosia verysad.gif o turetu buti atvirksciai blush2.gif ax.gif bet cia skonio reikalas. man labiau prie sirdies didesnis paveiksliukas su mazesnemis raidelemis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 06 kovo 2009 - 13:19
Kas žinot kokia programa atidaro schemas su uodegute .wxs?
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 06, 14:17)
jei nesupyksit uz kritika

Ko čia pykt g.gif , kritika reikalinga, čia pirmas bandymas ir norėjosi greit pamatyt rezultatą biggrin.gif
Atsakyti
Žinau, kad mane dabar apšauksit, kad jau šimtą kartų apie tai rašyta, bet perskaityti visko neįmanoma doh.gif Jūs tokios aktyvios, kad vieną temelę per savaitę prirašot 4u.gif Taigi, manau, kad tarp jūsų tikrai yra mamyčių pardavinėjančių savo darbelius, būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt informacija kaip nustatyti darbelių kainą, kad labai nenusiskriausti savęs, o ir neiššokt. Galima ir į AŽ. Ačiū labai.
Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 03 06, 15:30)
Žinau, kad mane dabar apšauksit, kad jau šimtą kartų apie tai rašyta, bet perskaityti visko neįmanoma  doh.gif Jūs tokios aktyvios, kad vieną temelę per savaitę prirašot  4u.gif Taigi, manau, kad tarp jūsų tikrai yra mamyčių pardavinėjančių savo darbelius, būčiau labai dėkinga, jei pasidalintumėt informacija kaip nustatyti darbelių kainą, kad labai nenusiskriausti savęs, o ir neiššokt. Galima ir į AŽ. Ačiū labai.

a jo ir man butu idomu 4u.gif tad ir man galima butu i AZ ax.gif
Atsakyti
dar yra tam trilikaukstyje kur vilniaus - basanaviciaus sankryzoje yra.... ten nebandet? kaip tik turiu 2 paveiksliukus ir ten galvojau nueiti ir laimes paeiskoti biggrin.gif

QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 00:51)
Dekui e.meskine.
As esu is Panevezio. Siaip dazniausiai reminu ppc ''Babilone'' esanciame ''Savex''. Bandziau viena karta prie turgaus nesti - po to nesiau antra karta perreminti i ''Savex'' - ir remas netiko ir ploto aplink paveiksliuka paliko visa kiek buvo laisvos medziagos.
Nors ir ''Savex'' kartais prastai iremina (visur man arodo visko pasitaiko), bet ten dirba viena pardaveja labai maloni kuri pataria koki rema parinkti.

Beje musu mergyciu vardai tokie patys, tik mes gime truputi anksciau - 2008 10 06d.  4u.gif
Papildyta:
E.meskine - beskaitinedama uzmaciau, kad ieskojai plastikines kanvos. Ar jau isigyjai? Galiu viena lapuka parduot jei reikia, kaip tik nusipirkau keleta lapu.

Atsakyti
QUOTE(pupshe @ 2009 03 06, 15:30)
kaip nustatyti darbelių kainą, kad labai nenusiskriausti savęs, o ir neiššokt. Galima ir į AŽ. Ačiū labai.

QUOTE(ChinChin @ 2009 03 06, 15:31)
a jo ir man butu idomu 4u.gif tad ir man galima butu i AZ  ax.gif

g.gif nesu ne vieno savo darbo pardavusi, bet kazkuri lyg minejo jog 3-5 ct uz kryziuka mirksiukas.gif prikryziuociau ir daugiau paveikslu jei butu kas perka bigsmile.gif ... dabar visi paveikslai dovanoms iskeliauja mirksiukas.gif is savo lesu jauciu ir neimanoma visu norimu issiuvineti... merginos kaip jus siuvinejat ar tiesiog "visus" kurie patinka ar tik tuos kurie bus "sunaudoti" ? g.gif
Atsakyti
Kazkada siuvinejau tik tuos kurie bus sunaudoti . Netgi siuvinejima buvau uzmetus, nes nezinojau kur siuvinius deti.
Bet galu gale nusispjoviau ir siuvineju kas man patinka ir grazu. Kur deti galvoju paskui. Arba tiesiog kam nors atiduodu (kaip ir visus kitus rankdarbius). Svarbu procesas ir malonus laiko leidimas.
Atsakyti