Reska, baik juokus - prie ko cia tu turi jaustis kalta. Viskas gerai.Tik va vis savo obuoliu neireminu dar - ''Savex'' jau u ta vedeja ir rema ir pasporta suderinom ir ismatavimai padaryti, bet va zaliavos to remo neturi - tai dar vis laukiu. Jauciu, kad reiks vel eiti ir rinktis kita rema su pasportu - kiek gi tie obuoliai gules neireminti - metus beveik siuvinejau o dar metai ko gero praeis kol ireminsiu.
Sirdelle - zinau ta vieta - maciau kazkada kad pardavineja remus bet nezinojau, kad jie ir remina.
QUOTE(ericaa @ 2009 03 06, 09:31)
ar aš kažką praleidau, ar Velykos jau tikrai buvo?
nu jo geras pastebejimas nusisnekejau
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 10:52)
Labas, reska. Matytas vardas is kito forumo (as vadinuosi vvaidaa - siuvinejimo forumuose).
O as tave pagal tuos fantastinius obuolius atpazinau As cia tik Dvi, o ten jau PoniaDvi
QUOTE(Reska @ 2009 03 06, 00:19)
O aš rėminu, tikslai rėmus ir pasportą užsisakau prie turgaus. Stiklą perku Naujamiesčio gatvėje, ten už 40x50 dydį sumoku 3 litus. O rėminu visada pati. [/color]
papasakok placiau kaip tu tai darai? o kaip su blogaja puse? ka tu ten darai? ar kardona? ae kaip? o pakabinimas kaip?
QUOTE(Reska @ 2009 03 06, 01:19)
Mačiau plastikinės kanvos GA.
o kokia kaina? kokia kokybe?
maciau ja pakabinta...toks nedidelis panasiai kaip a4 lapas, jei neklystu 4lt su centais
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 06, 10:35)
papasakok placiau kaip tu tai darai? o kaip su blogaja puse? ka tu ten darai? ar kardona? ae kaip? o pakabinimas kaip?
Aš ir kardoniuko su rėmu paprašau, ir kabliuką duoda O siuvinį prie kardono tvirtinu pieštukiniais klijais, jie išsiplauna reikalui esant. O mažesnius darbelius siūlais priraizgau.
Kokie grožiai, net seilių pilna burna prisirinko
Jau metrikai..... bateliai....
Gal kuri galėtų įmesti man jų schemelę į el.paštą? Būčiau be galo dėkinga
dzefridac@gmail.com
Jau metrikai..... bateliai....
Gal kuri galėtų įmesti man jų schemelę į el.paštą? Būčiau be galo dėkinga
dzefridac@gmail.com
Metrika dukrytei(pavariau jūsų įkvėpta)
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 06, 12:39)
Kaip gražu.