Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Reska, baik juokus - prie ko cia tu turi jaustis kalta. Viskas gerai.Tik va vis savo obuoliu neireminu dar - ''Savex'' jau u ta vedeja ir rema ir pasporta suderinom ir ismatavimai padaryti, bet va zaliavos to remo neturi - tai dar vis laukiu. Jauciu, kad reiks vel eiti ir rinktis kita rema su pasportu - kiek gi tie obuoliai gules neireminti - metus beveik siuvinejau o dar metai ko gero praeis kol ireminsiu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sirdelle - zinau ta vieta - maciau kazkada kad pardavineja remus bet nezinojau, kad jie ir remina.
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2009 03 06, 09:31)
ar aš kažką praleidau, ar Velykos jau tikrai buvo? biggrin.gif

nu jo geras pastebejimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nusisnekejau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 10:52)
Labas, reska. Matytas vardas is kito forumo (as vadinuosi vvaidaa - siuvinejimo forumuose).

O as tave pagal tuos fantastinius obuolius atpazinau biggrin.gif As cia tik Dvi, o ten jau PoniaDvi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 06, 00:19)
O aš rėminu, tikslai rėmus ir pasportą užsisakau prie turgaus. Stiklą perku Naujamiesčio gatvėje, ten už 40x50 dydį sumoku 3 litus. O rėminu visada pati. [/color]

papasakok placiau kaip tu tai darai? o kaip su blogaja puse? ka tu ten darai? ar kardona? ae kaip? o pakabinimas kaip?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 06, 01:19)
Mačiau plastikinės kanvos GA.

o kokia kaina? kokia kokybe?
Atsakyti
maciau ja pakabinta...toks nedidelis panasiai kaip a4 lapas, jei neklystu 4lt su centais
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 06, 10:35)
papasakok placiau kaip tu tai darai?  o kaip su blogaja puse? ka tu ten darai? ar kardona? ae kaip? o pakabinimas kaip?

Aš ir kardoniuko su rėmu paprašau, ir kabliuką duoda blush2.gif O siuvinį prie kardono tvirtinu pieštukiniais klijais, jie išsiplauna reikalui esant. O mažesnius darbelius siūlais priraizgau.
Atsakyti
Gal kas žinot kokios firmos cia siuliukai g.gif

My Webpage

Ačiu ....

4u.gif
Atsakyti
Kokie grožiai, net seilių pilna burna prisirinko hihihi.gif
Jau metrikai..... bateliai....
Gal kuri galėtų įmesti man jų schemelę į el.paštą? Būčiau be galo dėkinga ax.gif
dzefridac@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 09:52)

tada ir aš tave žinau iš kito forumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulia: 06 kovo 2009 - 12:14
Metrika dukrytei(pavariau jūsų įkvėpta) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 06, 12:39)
Metrika dukrytei(pavariau jūsų įkvėpta) biggrin.gif

Kaip gražu. thumbup.gif