Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(e.meskine @ 2009 03 05, 23:05)
o kur remina Panevezietes? labai ydomu?

Dekui e.meskine.
As esu is Panevezio. Siaip dazniausiai reminu ppc ''Babilone'' esanciame ''Savex''. Bandziau viena karta prie turgaus nesti - po to nesiau antra karta perreminti i ''Savex'' - ir remas netiko ir ploto aplink paveiksliuka paliko visa kiek buvo laisvos medziagos.
Nors ir ''Savex'' kartais prastai iremina (visur man arodo visko pasitaiko), bet ten dirba viena pardaveja labai maloni kuri pataria koki rema parinkti.

Beje musu mergyciu vardai tokie patys, tik mes gime truputi anksciau - 2008 10 06d. 4u.gif
Papildyta:
E.meskine - beskaitinedama uzmaciau, kad ieskojai plastikines kanvos. Ar jau isigyjai? Galiu viena lapuka parduot jei reikia, kaip tik nusipirkau keleta lapu.
Atsakyti
2saulyte2 mes thumbup.gif thumbup.gif
as ir reminu visa laika ten, bet tik niekad neatkreipiau demesio i parduotuves pavadinima
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 23:51)
ten dirba viena pardaveja labai maloni kuri pataria koki rema parinkti.

Ar jau isigyjai? Galiu viena lapuka parduot jei reikia, kaip tik nusipirkau keleta lapu.

Ten vedėja, ji supratimo turi apie rėmus, bet jei nueinu kai pardavėja dirba, tai oi vargeli doh.gif

Mačiau plastikinės kanvos GA.

O aš rėminu, tikslai rėmus ir pasportą užsisakau prie turgaus. Stiklą perku Naujamiesčio gatvėje, ten už 40x50 dydį sumoku 3 litus. O rėminu visada pati.
Tik neneškit į trylikaaukštį doh.gif , pati mačiau nukirptą siuvinėtą dalį, tipo negalėjo užlenkt, o rėmino be pasporto doh.gif būčiau į sieną įmūrijus tuos rėmintojus
Atsakyti
visur apvazinejau kai pirma darbeli remint reikejo, tai ten kainos geriausios, nes sako daug kas kad visos kitos kur prie turgaus, ar kur vilniaus gatves 12-aukstyje ima medziagas ir remus is babilono..

jo jus 2 menesiais vyresnes thumbup.gif nu geras drinks_cheers.gif

as ir jau pati maciau gerose akyse plastikine kania...aciu dabar tai tikrai nereikia nes jau velykos praejo, kur buvau nuziurejusi neblogu schemuciu
Papildyta:
tai galima atskirai remus uzsisakyti ir pasporta? geras nezinojau...o kur ten naujamiescio gatveje..
man savex toj patiko ir tik viena pardaveja..bet ja maciau tik 1 karta, net ir nuolaidu kortele pasiule isigyti, o viena tai visai kazkokia susiraukusi yra, nei pataria nei ka
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 03 05, 23:09)
Dėkui visoms  4u.gif
Didesnius galima pamatyti mano paraše, apačioje...  ax.gif

Labai gražūs tavo darbeliai. Monaliza tai kaip iš nuotraukos thumbup.gif
Atsakyti
O Panevezyje Respublikos gatveje neremina paveikslu? blush2.gif
Atsakyti
Ciole, nuostabus katinelis wub.gif wub.gif man kaip katinu myletojai tai is viso pasaka doh.gif wub.gif

Cacukas, ta roziu puokste fantastiska .. pati ja buvau nusiziurejusi blush2.gif wub.gif ir kiti darbai thumbup.gif

Saulyte, nematytas metrikas, labai dailus!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 06, 00:26)
as ir jau pati maciau gerose akyse plastikine kania...aciu dabar tai tikrai nereikia nes jau  velykos praejo, kur buvau nuziurejusi neblogu schemuciu

ar aš kažką praleidau, ar Velykos jau tikrai buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Labas, reska. Matytas vardas is kito forumo (as vadinuosi vvaidaa - siuvinejimo forumuose).

Gali buti, kad vedeja, nes ta pardavej tai siaubas kazkoks - kad letoko budo tai dar nieko, be kad nelabai pataria.
O Gerose akyse maciau, kad yra plastikines kanvos, be jei gerai iziurejau tai toli grazu ne plastikine kanva - kazkokia medziaga labai reta, o ji turi man atrodo kita pavadinima.
Papildyta:
Sirdelle, ks del reminimo Respublikos g. tai nieko nezinau. Net neisivaizduoju kurioj vietoj ten remina g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 09:45)
Matytas vardas is kito forumo

Aš tave "atrinkau" pagal dukrytės vardą mirksiukas.gif , kas Tu tokia drinks_cheers.gif
Tai prie turgaus Tau nepatiko? Na va, patariau ir ...dabar kalta jausiuosi blush2.gif Nors aš ten jam sakiau, kad daug kas skundžiasi, kad jeigu nori išlaikyt klijentus, tegu pasistengia.
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 06, 09:52)
Sirdelle, ks del reminimo Respublikos g. tai nieko nezinau. Net neisivaizduoju kurioj vietoj ten remina  g.gif  g.gif  g.gif

Retai bunu Panevezy,bet uzmaciau prie buvusios Petkevicaites Bites bibliotekos,ten dailes reikmenys ir lyg remina,bet nesu tikra.
Atsakyti
Radau nemazai sirdeliu vienoje vietoje ... gal kuriai pravers 4u.gif

http://lavada.galler...atch?a=zLB-bYfq
Atsakyti