Cacuk - nu jau darbeliu grozis nerealus.
O cia mano paskutinysis darbas -metrikas mano krikstosunui:
cacuk, labai gražūs darbeliai, tik gaila, kad nepasididina
O cia mano paskutinysis darbas -metrikas mano krikstosunui:
[/quote]
Jetau jetau kaip dailu ir gražu
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 20:55)
O jau koks grožis.
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 05, 20:56)
Jetau jetau kaip dailu ir gražu
QUOTE(Florestina @ 2009 03 05, 21:02)
O jau koks grožis.
Aciu, labai aciu.
2saulyte2, gražus metrikiukas, labai dailiai išsiuvinėta
muza, klausei dėl pavienių kryželių. Po vieną kryželį aš tikrai nesiuvinėju Bandžiau, bet kažkaip nepatogu. O siūlo nesimato, per aidą nepersišviečia. Su kita medžegyte gal ir būtų problemų Bėda ta, kad aš nežinau kaip gražiai tą siūlą paslėpti po vienu kryželiu
muza, klausei dėl pavienių kryželių. Po vieną kryželį aš tikrai nesiuvinėju Bandžiau, bet kažkaip nepatogu. O siūlo nesimato, per aidą nepersišviečia. Su kita medžegyte gal ir būtų problemų Bėda ta, kad aš nežinau kaip gražiai tą siūlą paslėpti po vienu kryželiu
QUOTE(milka@ @ 2009 03 05, 16:27)
Aš už rėmą ornamentams mokėjau 150, bet jis be stiklo ir be pasporto. Be to nešiau viso 5 darbus ir gavau apie 100 lt nuolaidą. Matyt Paukščiuko sesuo dės stiklą ir pasportą
Taip ji dės du pasportus ir stiklą, ryt pasiims, nekantrauju pamatyti. Ji ir ornamentą įsirėmino, tikniekaip foto iki manęs neatkeliauja, mokėjo 70lt , bet atrodo labai dailiai
2saulyte2 dailus metrikiukas, šriftas labai dailiai parinktas
Cacuk
2saulyte2, labai mielas metrikas, krikštasūnis tikrai bus patenkintas
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 17:42)
kas liecia darbeliu reminima tai kainos tikrai nemazos. Dazniausia nesu i ''Savex'' reminti. Padeda parinkti remeli, tik reminimo kokybe ne visada tenkina - kazko paskutiniu metu suprastejo reminimo kokybe pas juos.
kazkas buvo pasisakes apie "Savex' kokybe tai nerekomendavo ten reminti savo darbeliu
2saulyte2 nuostabus metrikiukas tau ir visom kitom sio forumelio darbstuolem spartuolem
mane siandien mociute pasikviete i kaima i kaziuko muge si sestadieni i paroda darbeliu...sako atsivezti savo paveiksliukus http://public.fotki....eskine/kudikis/ pasirodyti...sakau as ju tai tikrai neparduosiu ji tai kazkokiu ir grozybiu pridariusi, bet ne siuvinejimu ziuresiu kokie atsiliepimai bus pasigirsiu ir jum kai sugrisiu
Papildyta:
o kur remina Panevezietes? labai ydomu?
mane siandien mociute pasikviete i kaima i kaziuko muge si sestadieni i paroda darbeliu...sako atsivezti savo paveiksliukus http://public.fotki....eskine/kudikis/ pasirodyti...sakau as ju tai tikrai neparduosiu ji tai kazkokiu ir grozybiu pridariusi, bet ne siuvinejimu ziuresiu kokie atsiliepimai bus pasigirsiu ir jum kai sugrisiu
Papildyta:
o kur remina Panevezietes? labai ydomu?
QUOTE(astulia @ 2009 03 05, 21:55)
cacuk, labai gražūs darbeliai, tik gaila, kad nepasididina
Dėkui visoms
Didesnius galima pamatyti mano paraše, apačioje...