Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Cacuk - nu jau darbeliu grozis nerealus.
user posted image user posted image user posted image

O cia mano paskutinysis darbas -metrikas mano krikstosunui:
user posted image
Atsakyti
cacuk, labai gražūs darbeliai, tik gaila, kad nepasididina ax.gif
Atsakyti

[/quote]
Jetau jetau kaip dailu ir gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 20:55)

O jau koks grožis. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lurdes72 @ 2009 03 05, 20:56)
Jetau jetau kaip dailu ir gražu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 03 05, 21:02)
O jau koks grožis. wub.gif

Aciu, labai aciu. smile.gif
Atsakyti
2saulyte2, gražus metrikiukas, labai dailiai išsiuvinėta thumbup.gif

muza,
klausei dėl pavienių kryželių. Po vieną kryželį aš tikrai nesiuvinėju schmoll.gif Bandžiau, bet kažkaip nepatogu. O siūlo nesimato, per aidą nepersišviečia. Su kita medžegyte gal ir būtų problemų unsure.gif Bėda ta, kad aš nežinau kaip gražiai tą siūlą paslėpti po vienu kryželiu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 05 kovo 2009 - 21:12
QUOTE(milka@ @ 2009 03 05, 16:27)
Aš už rėmą ornamentams mokėjau 150, bet jis be stiklo ir be pasporto. Be to nešiau viso 5 darbus ir gavau apie 100 lt nuolaidą. Matyt Paukščiuko sesuo dės stiklą ir pasportą  unsure.gif

Taip ji dės du pasportus ir stiklą, ryt pasiims, nekantrauju pamatyti. Ji ir ornamentą įsirėmino, tikniekaip foto iki manęs neatkeliauja, mokėjo 70lt blink.gif , bet atrodo labai dailiai wub.gif

2saulyte2
dailus metrikiukas, šriftas labai dailiai parinktas thumbup.gif

Cacuk thumbup.gif
Atsakyti
Dekui, merginos.
O srifta dariau toli koks buvo nurodytas schemoje, nors siaip intere ju buna daaug grazesniu, kai kurie tokie israityti, kad net sunku suprasti kas parasyta.
Atsakyti
2saulyte2, labai mielas metrikas, krikštasūnis tikrai bus patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 17:42)
kas liecia darbeliu reminima tai kainos tikrai nemazos. Dazniausia nesu i ''Savex'' reminti. Padeda parinkti remeli, tik reminimo kokybe ne visada tenkina - kazko paskutiniu metu suprastejo reminimo kokybe pas juos.

kazkas buvo pasisakes apie "Savex' kokybe schmoll.gif tai nerekomendavo ten reminti savo darbeliu
Atsakyti
2saulyte2 nuostabus metrikiukas tau 4u.gif mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif ir visom kitom sio forumelio darbstuolem spartuolem 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mane siandien mociute pasikviete i kaima i kaziuko muge si sestadieni 4u.gif biggrin.gif i paroda darbeliu...sako atsivezti savo paveiksliukus http://public.fotki....eskine/kudikis/ pasirodyti...sakau as ju tai tikrai neparduosiu 4u.gif mirksiukas.gif ji tai kazkokiu ir grozybiu pridariusi, bet ne siuvinejimu doh.gif ziuresiu kokie atsiliepimai bus blush2.gif tongue.gif tongue.gif pasigirsiu ir jum kai sugrisiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
o kur remina Panevezietes? labai ydomu?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 05, 21:55)
cacuk, labai gražūs darbeliai, tik gaila, kad nepasididina  ax.gif

Dėkui visoms 4u.gif
Didesnius galima pamatyti mano paraše, apačioje... ax.gif
Atsakyti