Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 05, 17:06)
hm, aš gal ir ne iš tų sparčiausiųjų, bet daugiausiai nuveikiu migdydama vaikus - tenka po kelias valandas tūnoti netoli jų kambario, kol niekšeliai užmiega ir galiu eiti "gyventi", tai tą laiką va taip ir praleidžiu -  kryžiuodama  rolleyes.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 05 kovo 2009 - 16:12
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 05, 15:46)
sesė nunešė šian įrėminti mano orchedėjas, tai už rėma teks pakloti 300lt blink.gif

oho blink.gif doh.gif
na ir kainos ax.gif
as dar nei vieno darbelio nenesiau reminti,pati isisuku,nes darbeliai nera tokie sedevrai kaip jusu blush2.gif
zadu siuvineti paveiksla klimt,tai tada turbut nesiu i dirbtuves reminti wub.gif
Atsakyti
Aš už rėmą ornamentams mokėjau 150, bet jis be stiklo ir be pasporto. Be to nešiau viso 5 darbus ir gavau apie 100 lt nuolaidą. Matyt Paukščiuko sesuo dės stiklą ir pasportą unsure.gif
Atsakyti
Sveikos.
As taip pat siuvineju, jau 5 metus beveik. Cia lankiausi labai senai.

Kas liecia darbeliu reminima tai kainos tikrai nemazos. Dazniausia nesu i ''Savex'' reminti. Padeda parinkti remeli, tik reminimo kokybe ne visada tenkina - kazko paskutiniu metu suprastejo reminimo kokybe pas juos.
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 05, 14:23)
na matai tie angliški vertimai yra kiekvieno failo pavadinimai, o kai atidarai ta failą ten schemos. tai kaip ir atskirai tų pavadinimų neturiu, jie prie kiekvienos širdelės atskirai  g.gif  tai kaip čia padaryt? iš viso pas mane 122 failai su tais angliškais pavadinimais  doh.gif

Atsiusk prin-screen. Kartu paziuresiu gal turi kazka ko man truksta, o tai galesiu pemesti ko pas tave nebus. mirksiukas.gif
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 05, 15:28)
o gal kas turite Vautier vyno širdelės schemą?

Maciau Milka jau issiunte. Pas mane ji irgi yra.
Atsakyti
Labai tvarkingi, kruopščiai atlikti milka@, čiolės darbeliai thumbup.gif . Norisi tik žavėtis ir girti lotuliukas.gif .
milka@, o ir kitų merginų dar noriu paklausti - Vautier širdelėje nemažai pavienių kryžiukų - ar nesimato siūliuko tarp jų (siuvinėjant nuo vieno prie kito)? na aš mąstau - gal tada labiau vertėtų po vieną siuvinėti, nes negražu, jei matosi tas siūlas... Planuose turiu šias širdeles, tai ruošiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 05, 16:34)
reminai pati?  bigsmile.gif  tai gal reitku tau reminimo dirbtuvese isidarbinti?  thumbup.gif kruopstus darbas

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Būtų gerai, kad pati sugebėčiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif sutaupyčiau pinigų kaip nieko keliasdešimt litų thumbup.gif
O šiaip dėkui visoms, įvertinusioms mano darbelius 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Čiole > gražiai įrėminta mirksiukas.gif Man tas katinukas labai wub.gif Ir visiškai nekliūva jo rėmas - man jis su paties katino spalva gražiai dera.

QUOTE(čiolė @ 2009 03 05, 15:39)
Va čia dar gėlutę įrėminau  ax.gif

Labai gražiai žiūrisi biggrin.gif

QUOTE(viskas svarbu @ 2009 03 05, 17:06)
hm, aš gal ir ne iš tų sparčiausiųjų, bet daugiausiai nuveikiu migdydama vaikus - tenka po kelias valandas tūnoti netoli jų kambario, kol niekšeliai užmiega ir galiu eiti "gyventi", tai tą laiką va taip ir praleidžiu -  kryžiuodama  rolleyes.gif

Supratau... Maniškiai, begėdžiai veliau miegot eina, bet užmiega iš kart - nedaug laiko belieka mamai siuvinėt doh.gif Reiks gal anksti guldyt ir ilgai migdyt pradėt g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 17:42)
Sveikos.
As taip pat siuvineju, jau 5 metus beveik. Cia lankiausi labai senai.

Kas liecia darbeliu reminima tai kainos tikrai nemazos. Dazniausia nesu i ''Savex'' reminti. Padeda parinkti remeli, tik reminimo kokybe ne visada tenkina - kazko paskutiniu metu suprastejo reminimo kokybe pas juos.

Man tai geriasias remintojas Romas Dysnos gatveje Vilniuje. Pats zmogus menininkas, tai labai netingi paieskoti geriausiai tinkamu emeliu ir pasportu, ir kainos santykis bent jau anksciau tai pas ji palankiausias buvo. Gal kas kreipesi paskutiniu metu, idomu kaip pas ji kainos, ar pasikeite?
Atsakyti
QUOTE(2saulyte2 @ 2009 03 05, 17:42)

Va niekada nebandžiau rėminti savexe, bet visai būtų įdomu pabandyt... g.gif

Va rožių puokštė galų gale įrėminta, iškeliaus dovanų. Na dar niekada nebuvo taip sunku išrinkti rėmus.... blink.gif

user posted image

Gulbės, kurias išsiuvinėjau seniai, kai susilaužiusi koją buvau, ir gulėjo neįrėmintos... ax.gif

user posted image

Perrėminti seniai išsiuvinėti žirgai, jau senieji rėma ibuvo tokie baisūs, kad siaubas... blink.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 03 05, 20:15)
Va niekada nebandžiau rėminti savexe, bet visai būtų įdomu pabandyt...  g.gif

Va rožių puokštė galų gale įrėminta, iškeliaus dovanų. Na dar niekada nebuvo taip sunku išrinkti rėmus....  blink.gif

Gulbės, kurias išsiuvinėjau seniai, kai susilaužiusi koją buvau, ir gulėjo neįrėmintos...  ax.gif

Perrėminti seniai išsiuvinėti žirgai, jau senieji rėma ibuvo tokie baisūs, kad siaubas...  blink.gif

Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 05, 21:16)
Labai gražu. wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti