Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(milka@ @ 2009 03 05, 15:06)
Batukai liuks  thumbup.gif  Tik katinėlio rėmas man per niūrus atrodo  unsure.gif

Tai va ir man jie kažkuo kliūva (nesižiūri kaip norėtusi) g.gif g.gif g.gif Gal netgi nešiu pakeist rėmelius (dar galutinai neapsisprendžiu g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rne @ 2009 03 05, 10:52)
Sveikos merginos, labai grazus darbai visu, o gelytes tai nerealios doh.gif  wub.gif
Seip as nemazai laisvo laiko turiu, bet prisedu tik tada kai rimtai noriu siuvineti - tuomet siuvinejimas ne pareiga o hobis - ir mano tikstas ne galutinis rezultatas, o pats procesas - visas smagumas - kartais besiuvinejant gaila, kad jau baigiasi.  Man taip pat, kaip ir kazkuri jau sake  - kuo daugiau spalvu, ivairesniu siuvinejimo budu vienam darbe tuo idomiau thumbup.gif  o seip per diena prasedziu gal 3 - 6 valandas, bet laiko turiu zymiai daugiau ax.gif

Anksčiau kol nedirbau, tai kokias 6-8 valandas prie siuvinėjimo sėdėdavau, paskui nėštumo metu irgi po kokias 4 val pasėdžiu, bet dabar tai po kokias 2, jei jau daugiau išpuola tai labai džiaugiuosi, kartais tik pasižiūriu į siuvinį, atsidūstu ir einu vaiko raminti. Na bet po kokią valandą stengiuosi pasiuvinėti kiekvieną dieną, nes tiesiog pailsiu nuo visko. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Merkyte @ 2009 03 05, 12:42)
O kam čia išvis kažką siųstis? Juk norint įsigyti legalią programą nereikia nieko siųstis. Visada leidžia parsisiųsti trial versiją, o norint pilnos normalios versijos, reikia tik nusipirkti kodą, kurį suvedi instaliuodama trial versiją smile.gif

Aaa, va kaip čia yra, (o dar dirbu dizainere maketuotoja... doh.gif
( tikra blondinė )

vakar parsivežiau įrėmintus darbelius, reikia eit nufockint... ax.gif
Atsakyti
o gal kas turite Vautier vyno širdelės schemą?
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 05, 15:02)

va cia tai kaciukas thumbup.gif kai as ieskojau tai nieko panasaus neradau doh.gif super grazutis dailutis wub.gif
Atsakyti
user posted image Va čia dar gėlutę įrėminau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 05, 14:39)
Va čia dar gėlutę įrėminau  ax.gif

Kaip gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2009 03 05, 14:39)
Ačiū labai labai  4u.gif
Aš tokią idėją ir turiu, noriu dekupažuoti rėmelius ir būtent dažyti juos šviesiai mėlynai  mirksiukas.gif
Bet dabar dar galvoju, ar tie melsvi rėmeliai "nesipjaus" su tuo siuvinėtu alyviniu rėmeliu? Gal daryti kažkokį perėjimą iš šv alyvinės į melsvai alyvinę  g.gif

na as asmeniskai manau kad nesipjaus, nes tik pamacius darba, iskart pagalvojau kad jei butu mano darbas deciau i melyna smile.gif tuo labiau kad viduj yra melynu gelyciu, tai gautusi melyna - violetine - melyna smile.gif viskas nuoseklu ir logiska tongue.gif

Milka@, čiole, labai labai grazus darbeliai smile.gif kaip visas, tie batukai mane zavi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r_tina: 05 kovo 2009 - 14:47
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 05, 14:28)
o gal kas turite Vautier vyno širdelės schemą?

Kur siųsti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 05, 15:39)
Va čia dar gėlutę įrėminau  ax.gif

reminai pati? bigsmile.gif tai gal reitku tau reminimo dirbtuvese isidarbinti? thumbup.gif kruopstus darbas
Atsakyti
čiole labai dailus darbelis
Papildyta:
sesė nunešė šian įrėminti mano orchedėjas, tai už rėma teks pakloti 300lt blink.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 05, 15:46)
sesė nunešė šian įrėminti mano orchedėjas, tai už rėma teks pakloti 300lt blink.gif

tai turbūt kokį jau labai prašmatnų rėmą išsirinko g.gif nors tokiam grožiui kitokie ir netiktų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 04, 20:03)
turiu ne kuklų klausimą blush2.gif
panos, kurios labai didelį siuvinėjimo tempą turit, ar jus dirbat ar namuose būnat? blush2.gif
nes kai pasižiūriu kaip dažnai jus darbus "kepat" pavydas ima, o man taip nesigauna.. šiokiadieniais prisėdu max valandai, o savaitgalį būna kad ir visą parsėdžiu, nu bet man iki jūsų tempų taip toli doh.gif
aišku siuvinėjimas per 2 skylutes pagreitina darbą, bet gi ne ant tiek biggrin.gif aš per 1 siuvinėju ax.gif

hm, aš gal ir ne iš tų sparčiausiųjų, bet daugiausiai nuveikiu migdydama vaikus - tenka po kelias valandas tūnoti netoli jų kambario, kol niekšeliai užmiega ir galiu eiti "gyventi", tai tą laiką va taip ir praleidžiu - kryžiuodama rolleyes.gif
Atsakyti