Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sizike kokia smagi avytė, gaila, kad savąją jau pradėjau siuvinėt, būčiau šios paprašiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Angie_Kiras @ 2009 03 05, 10:23)
Sprendžiant pagal užrašą, tai čia braškės  g.gif  (prancūziškai "fraise" - "braškė")

QUOTE(rita7777 @ 2009 03 05, 12:55)
čia tikrai BRAŠKIŲ - ŽEMUOGIŲ širdelė  mirksiukas.gif  aš turiu daugumos širdelių angliškus vertimus, tai prie šios parašyta: strawberry heart (o tai gali reikšti arba braškę arba žemuogę, bet ne avietę).

Tada super thumbup.gif Rasta tai, ko ieskota. O vertimus visu sirdeliu galetum man mesteleti el.pastu? Pasto adresa turbut turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 05, 14:08)
Tada super  thumbup.gif Rasta tai, ko ieskota. O vertimus visu sirdeliu galetum man mesteleti el.pastu? Pasto adresa turbut turi  biggrin.gif

na matai tie angliški vertimai yra kiekvieno failo pavadinimai, o kai atidarai ta failą ten schemos. tai kaip ir atskirai tų pavadinimų neturiu, jie prie kiekvienos širdelės atskirai g.gif tai kaip čia padaryt? iš viso pas mane 122 failai su tais angliškais pavadinimais doh.gif
Atsakyti
Sveikutės,
na ir aš pasirodysiu jei jūs nieko prieš. Dar nebaigti vilkdalgiai, bet jau visai link pabaigos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 05 kovo 2009 - 13:25
Gražūs darbeliai. wub.gif
Atsakyti
Jennifer, Grazuuu smile.gif) juos matau melyname remelyje, tada dar bus graziauuu smile.gif man kazkaip anksciau nepatikdavo geles siuvinetos, o dbr kuo toliau tuo jos man grazesnes smile.gif pati dbr ketinu aguonu pieva siuvineti smile.gif tai bus didziausias mano darbas...kol kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 05, 13:37)
Jennifer, Grazuuu smile.gif) juos matau melyname remelyje, tada dar bus graziauuu smile.gif man kazkaip anksciau nepatikdavo geles siuvinetos, o dbr kuo toliau tuo jos man grazesnes smile.gif pati dbr ketinu aguonu pieva siuvineti smile.gif tai bus didziausias mano darbas...kol kas smile.gif

Ačiū labai labai 4u.gif
Aš tokią idėją ir turiu, noriu dekupažuoti rėmelius ir būtent dažyti juos šviesiai mėlynai mirksiukas.gif
Bet dabar dar galvoju, ar tie melsvi rėmeliai "nesipjaus" su tuo siuvinėtu alyviniu rėmeliu? Gal daryti kažkokį perėjimą iš šv alyvinės į melsvai alyvinę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jennifer: 05 kovo 2009 - 13:40
mergytes atsiprasau kad rasau sioj temeleje. bet man labai reikia magnolijos medelio, kuri kazkuri siuvinejo, neprisimenu kuri. gal galetumete padeti? aciu 4u.gif

Atsakyti
Sizike, daili pagalvėlė wub.gif

Pasidemonstruosiu baigtą I.Wautier širdelę ax.gif

user posted image
Atsakyti
Na va, parsinešiau įrėmintus darbus ax.gif Tad rodausi galutinius rezultatus user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 05, 14:02)
Na va, parsinešiau įrėmintus darbus  ax.gif  Tad rodausi galutinius rezultatus

Batukai liuks thumbup.gif Tik katinėlio rėmas man per niūrus atrodo unsure.gif
Atsakyti

labai gražus namukas Svetlana71 bigsmile.gif
Atsakyti