Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(cacukas @ 2009 03 04, 20:41)
help.gif Labukas, nutariau nusipirkti legalią siuvinėjimo programą gimtadienio proga, nes parsisiuntus tik keletą dienų duoda naudotis, tik nežinau iš kokio puslapio pirkti, kad neapgautų.

http://www.pcstitch.com/
šiame puslapyje tai nėra šalių grupėje Lietuvos, tai nežinau ar atsiųs į Lietuvą.

Gal kuri žinote?  ax.gif

Kiek ko pirkau is int pardziu, niekas niekada nera apgaves, o ypac perkant programas. Jei Lietuvos nėra, tai gali ir neatsiųsti, bet šiaip tai paieškok, kas siunčia ne paštu o internetu, tai tikrai turėtų siųsti į bet kokią šalį.

O kažkuri temos pradžioje klausėt, kaip gyvuoja mao karvytės rūke... Labai gerai gyvuoja supakuots tame pačiame maiše kaip ir atėjo pas mane blush2.gif Visai praradau ūpą siuvinėti ax.gif Bet žinau, jis sugrįš būtinai, tada imsiuos vėl viską rodytis mirksiukas.gif

Dabar mano aistra atsispindi mano parašėlyje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhuvycia: 05 kovo 2009 - 09:34
Zhuvycia bigsmile.gif , pražuvėlė pasirodė biggrin.gif Aš tikėjaus kad kokį nemirtingą grožį parodysi, o ji matai ūpą praradusi blink.gif marš siuvinėt triniti.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, labai grazus darbai visu, o gelytes tai nerealios doh.gif wub.gif
Seip as nemazai laisvo laiko turiu, bet prisedu tik tada kai rimtai noriu siuvineti - tuomet siuvinejimas ne pareiga o hobis - ir mano tikstas ne galutinis rezultatas, o pats procesas - visas smagumas - kartais besiuvinejant gaila, kad jau baigiasi. Man taip pat, kaip ir kazkuri jau sake - kuo daugiau spalvu, ivairesniu siuvinejimo budu vienam darbe tuo idomiau thumbup.gif o seip per diena prasedziu gal 3 - 6 valandas, bet laiko turiu zymiai daugiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 05, 10:39)
Zhuvycia  bigsmile.gif , pražuvėlė pasirodė biggrin.gif Aš tikėjaus kad kokį nemirtingą grožį parodysi, o ji matai ūpą praradusi blink.gif marš siuvinėt triniti.gif

Nu tai kad as jau kai puolu kur, tai visa galva, o puses galvos net nenaudoju lotuliukas.gif Dabar mano galva kitur mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhuvycia @ 2009 03 05, 10:33)
Kiek ko pirkau is int pardziu, niekas niekada nera apgaves, o ypac perkant programas. Jei Lietuvos nėra, tai gali ir neatsiųsti, bet šiaip tai paieškok, kas siunčia ne paštu o internetu, tai tikrai turėtų siųsti į bet kokią šalį.

O kažkuri temos pradžioje klausėt, kaip gyvuoja mao karvytės rūke... Labai gerai gyvuoja supakuots tame pačiame maiše kaip ir atėjo pas mane  blush2.gif Visai praradau ūpą siuvinėti  ax.gif Bet žinau, jis sugrįš būtinai, tada imsiuos vėl viską rodytis  mirksiukas.gif

Dabar mano aistra atsispindi mano parašėlyje...

ana savaite vis pamastydavau, kad ilgai nematyta...ir kaip pauskciukas pagalvojo, kad jau pamatysim pritrenkianti siuvineta darba...se tau kad nori, jokiu siuvinetu darbu, o tik pritrenkianciai grazus meskiai (jau pora, tai tokiu wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 03 05, 11:53)
ana savaite vis pamastydavau, kad ilgai nematyta...ir kaip pauskciukas pagalvojo, kad jau pamatysim pritrenkianti siuvineta darba...se tau kad nori, jokiu siuvinetu darbu, o tik pritrenkianciai grazus meskiai (jau pora, tai tokiu  wub.gif )

Ačiū labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 03 04, 19:41)
help.gif Labukas, nutariau nusipirkti legalią siuvinėjimo programą gimtadienio proga, nes parsisiuntus tik keletą dienų duoda naudotis, tik nežinau iš kokio puslapio pirkti, kad neapgautų.

http://www.pcstitch.com/
šiame puslapyje tai nėra šalių grupėje Lietuvos, tai nežinau ar atsiųs į Lietuvą.

Gal kuri žinote?  ax.gif

O kam čia išvis kažką siųstis? Juk norint įsigyti legalią programą nereikia nieko siųstis. Visada leidžia parsisiųsti trial versiją, o norint pilnos normalios versijos, reikia tik nusipirkti kodą, kurį suvedi instaliuodama trial versiją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merkyte: 05 kovo 2009 - 11:42
QUOTE(Dvi @ 2009 03 05, 10:13)
aciuks.gif tau uz nuoroda. Man rodos sita yra aviečių. Bent jau pagal lapus sprendžiant. Bet... jei braškių nerasiu, tai matyt sueis ir šita už braškes biggrin.gif

čia tikrai BRAŠKIŲ - ŽEMUOGIŲ širdelė mirksiukas.gif aš turiu daugumos širdelių angliškus vertimus, tai prie šios parašyta: strawberry heart (o tai gali reikšti arba braškę arba žemuogę, bet ne avietę).
Atsakyti
Panos tokį klausimą turiu, kas čia per spalva DMC B5200, net lentelėj nerandu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 10:32)
Labas rytas  4u.gif
noriu   paroditi viena is savo  jau irieninta darba  blush2.gif
user posted image

zemai lenkiu galva pries tokias darbscias ir kruopscias moteris. jusu darbai nerealus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kincinaite: 05 kovo 2009 - 12:30
Prasiuvinėjau sau avį į kompaniją pagalvių užvalkalams hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 03 05, 12:27)
Panos tokį klausimą turiu, kas čia per spalva DMC B5200, net lentelėj nerandu...  g.gif

pati balčiausia balta, dar baltesnė nei blanc mirksiukas.gif
Atsakyti