labas visoms man labai reikia pagalbos...
labai noriu šio paveikslėlio schemos bet nežinau, kaip ją pasidaryti gal as nors galėtų padėti?
o gal kuri nors kartais turite šito paveikslėlio schemą?
kiek žinau, tai jis dar nebaigtas šitoj nuotraukoj
būčiau labai dėkinga už pagalbą
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 02 27, 18:14)
Tikiuosi nepyksite kad ne savo įkėliau...
Sveikutės,
nebespėju aš net dorai paskaityti... Ką bepridursi - visų jūsų darbai nuostabūs Ypatingai įstrigo Pumpurėlio melanžinis paveikslėlis.
Vis labiau traukia Nimue darbai... Dvi, gal galėtum ir man tos coliukės schemutę? Atsiųsiu el.p. į až.
Aš sėdžiu prie metrikiuko... nu, dar tempo ypatingo tai tikrai nesiseka išvystyt
Turiu prašymą: gal pagelbėtumėt su raidynais? Tarsi turiu išsisaugojusi raidynų - o kai reikia ir nerandu tinkamo arba turiu vaizdelį, o schemų nėra. Man reikėtų, kad būtų didžiosios ir mažosios raidės, be jokių piešinukų.
Dabar truputį ne į temą, tačiau rėminimo tema truputėlį apmirusi, parašysiu čia. Gal patartumėt, vilnietės, kur greitai ir nelabai brangiai (na ir žinoma, kokybiškai) rėmina? Aš nėra įmanoma pasiimti paveikslėlį tą pačią dieną? Nes man iki Vilniaus 50 km... Pati sau labai durnai, aišku, įsivaizdavau - kaip aš nuvažiuosiu ir įrėmins Paskambinau į vieną firmą - tai pasake, kad tik per savaitę...
Lizarde, berods tu sakei, kad pati rėmini. O rėmelius kur dažniausiai perki? Ir ar gerai sekasi išcentruoti paveiksliukus?
nebespėju aš net dorai paskaityti... Ką bepridursi - visų jūsų darbai nuostabūs Ypatingai įstrigo Pumpurėlio melanžinis paveikslėlis.
Vis labiau traukia Nimue darbai... Dvi, gal galėtum ir man tos coliukės schemutę? Atsiųsiu el.p. į až.
Aš sėdžiu prie metrikiuko... nu, dar tempo ypatingo tai tikrai nesiseka išvystyt
Turiu prašymą: gal pagelbėtumėt su raidynais? Tarsi turiu išsisaugojusi raidynų - o kai reikia ir nerandu tinkamo arba turiu vaizdelį, o schemų nėra. Man reikėtų, kad būtų didžiosios ir mažosios raidės, be jokių piešinukų.
Dabar truputį ne į temą, tačiau rėminimo tema truputėlį apmirusi, parašysiu čia. Gal patartumėt, vilnietės, kur greitai ir nelabai brangiai (na ir žinoma, kokybiškai) rėmina? Aš nėra įmanoma pasiimti paveikslėlį tą pačią dieną? Nes man iki Vilniaus 50 km... Pati sau labai durnai, aišku, įsivaizdavau - kaip aš nuvažiuosiu ir įrėmins Paskambinau į vieną firmą - tai pasake, kad tik per savaitę...
Lizarde, berods tu sakei, kad pati rėmini. O rėmelius kur dažniausiai perki? Ir ar gerai sekasi išcentruoti paveiksliukus?
Metija dėl raidžių užsuk į schemų paieškos temikę, ten nesenai keletą nuorodų įkėliau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 27, 18:32)
Metija dėl raidžių užsuk į schemų paieškos temikę, ten nesenai keletą nuorodų įkėliau
Tikrai, ten tiek daug, kad atrodo, jog tikrai rasiu Ačiū
Sveikos merginos nebuvau užsukus savaitėlę, tai jau ir tema nauja, o kiek naujų grožybių Noriu ir aš pasigirt su įrėmintais darbais http://images46.fotk...P1040187-vi.jpg http://images45.fotk...P1040185-vi.jpg (jie yra kokių keturių metų senumo, tik niekaip neprisiruošdavau jų pasirodyt... )
QUOTE(čiolė @ 2009 02 27, 18:49)
Sveikos merginos nebuvau užsukus savaitėlę, tai jau ir tema nauja, o kiek naujų grožybių Noriu ir aš pasigirt su įrėmintais darbais http://images46.fotk...P1040187-vi.jpg http://images45.fotk...P1040185-vi.jpg (jie yra kokių keturių metų senumo, tik niekaip neprisiruošdavau jų pasirodyt... )
labai mieli darbeliai
QUOTE(milka@ @ 2009 02 27, 18:10)
"Be kavos - aš kaip kitoj galaktikoj"
variantas irgi geras
QUOTE(čiolė @ 2009 02 27, 18:49)
Sveikos merginos nebuvau užsukus savaitėlę, tai jau ir tema nauja, o kiek naujų grožybių Noriu ir aš pasigirt su įrėmintais darbais
Čiole, labai mieli meškučiai
Papildyta:
QUOTE(meirutė1 @ 2009 02 27, 18:14)
labas visoms man labai reikia pagalbos...
labai noriu šio paveikslėlio schemos bet nežinau, kaip ją pasidaryti gal as nors galėtų padėti?
Meirute, man nerodo tavo paveikslėlių
O dabar siuvinėju metriką draugės dukrytei Bandysiu per šį savaitgalį užbaigt, nes noriu eit į palankynas http://images28.fotk...P1040206-vi.jpg
metija astulia ačiū už pagyras
metija astulia ačiū už pagyras
Paukščiuk, ale kaip tau nepasisekė su ta kavos širdute... Na bet manau geros dirbtuvės sugebės gražiai įrėminti. Gal tikrai klijuok (kad ir kaip negalima būtų darbelių klijuoti rėminant) arba rinkis širdelės formos paspartą
Etaeta - dailūs paukštukai
Jennifer - angelas labai gražūs
Aš turiu. Parašyk, kur siųsti.
Dėl užrašo ateiviui su kava - mano versija: "Neišspaudžiu šypsenos... Gal įpilkit man kavos?.."
Etaeta - dailūs paukštukai
Jennifer - angelas labai gražūs
QUOTE(kurbir @ 2009 02 27, 15:51)
lNorejau paklausti, gal kas turite tokia schemute is serijos afrikietiskos istorijos? man taip patiko, labai noreciau visas keturias figuras issiuvineti...
Aš turiu. Parašyk, kur siųsti.
Dėl užrašo ateiviui su kava - mano versija: "Neišspaudžiu šypsenos... Gal įpilkit man kavos?.."
Kiek daug gražių darbelių prisiuvinėta.