Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 23:06)
Tuo pačiu galiu parodyt šviežiai baigto paveikslo kampą, kur matosi siuvinėta 2(žiedlapiai) ir 1(aplink žiedlapius) siūlu

Paukščiukas swoon.gif
jau dabar tikrai ir aš siuvinėsiu, siūlus jau turiu, bet vis atidėliojau nes niekaip negalėjau nusipirkti lino rusvo. Tu siuvinėjai ant Aidos, o ar nebuvo per pusę kryželio?
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
help.gif Labukas, nutariau nusipirkti legalią siuvinėjimo programą gimtadienio proga, nes parsisiuntus tik keletą dienų duoda naudotis, tik nežinau iš kokio puslapio pirkti, kad neapgautų.

http://www.pcstitch.com/
šiame puslapyje tai nėra šalių grupėje Lietuvos, tai nežinau ar atsiųs į Lietuvą.

Gal kuri žinote? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 04, 20:03)
turiu ne kuklų klausimą blush2.gif
panos, kurios labai didelį siuvinėjimo tempą turit, ar jus dirbat ar namuose būnat? blush2.gif
nes kai pasižiūriu kaip dažnai jus darbus "kepat" pavydas ima, o man taip nesigauna.. šiokiadieniais prisėdu max valandai, o savaitgalį būna kad ir visą parsėdžiu, nu bet man iki jūsų tempų taip toli doh.gif
aišku siuvinėjimas per 2 skylutes pagreitina darbą, bet gi ne ant tiek biggrin.gif aš per 1 siuvinėju ax.gif

Aš darbų "nekepu" - bet kažkaip ir nepretenduoju į tai ax.gif Nusiteikiu, kad darbelis bus ilgam, kažkada vis tiek baigsiu. Ir nesiskubinu...
Laiko šiam hobiui nebaisiai daug lieka - vis tik darbas ir du maži vaikai rolleyes.gif O dar SM paskaityt būtina hihihi.gif
Tai prisėdu savo malonumui tik vakarais, kai vaikai miega.
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 03 04, 21:10)
Tai prisėdu savo malonumui tik vakarais, kai vaikai miega.

as taip pat prisedu kai mazoji miega - kartais iki kokios 3 val nakties kryziuoju kol akys "isvarva" lotuliukas.gif
Atsakyti
Jola987pusinių kryžiukų nebuvo, o siuvinėjau ant 14 Aidos, nes reikėjo kuo didesnį dydį gauti smile.gif
Atsakyti
Gal žinot kuri... Vautier yra aviečių širdelė, šokolado širdelė... Gal yra ir braškių širdelė?
Atsakyti
Čia tikriausiai žemuogės g.gif
user posted image
O šokaladinė tai tik tokią mačiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 04 kovo 2009 - 22:27
Oooo !!!!! Puksciuk tu ir pavarai bigsmile.gif saunuolyte ,tavo gele nuostabi.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 04, 23:09)
Gal žinot kuri... Vautier yra aviečių širdelė, šokolado širdelė... Gal yra ir braškių širdelė?

Yra dar ir kriaušių, vyšnių, apelsinų mirksiukas.gif labai visos gražios man jos wub.gif
Atsakyti
Ir šiaip tų širdelių yra apie 130 blink.gif visoms progoms pritaikytos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 05, 02:45)
Ir šiaip tų širdelių yra apie 130  blink.gif  visoms progoms pritaikytos  thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 23:20)
user posted image

aciuks.gif tau uz nuoroda. Man rodos sita yra aviečių. Bent jau pagal lapus sprendžiant. Bet... jei braškių nerasiu, tai matyt sueis ir šita už braškes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 04, 20:03)
turiu ne kuklų klausimą blush2.gif
panos, kurios labai didelį siuvinėjimo tempą turit, ar jus dirbat ar namuose būnat? blush2.gif
nes kai pasižiūriu kaip dažnai jus darbus "kepat" pavydas ima, o man taip nesigauna.. šiokiadieniais prisėdu max valandai, o savaitgalį būna kad ir visą parsėdžiu, nu bet man iki jūsų tempų taip toli doh.gif
aišku siuvinėjimas per 2 skylutes pagreitina darbą, bet gi ne ant tiek biggrin.gif aš per 1 siuvinėju ax.gif

Ne tau vienai taip: aš mėgstu didelius paveikslus, bet juos kol išsiuvinėju... doh.gif Nes darbo dienom tai max valandai turiu laiko prisėst, ir tai ne kasdien, savaitgaliais irgi retokai laisvo laiko siuvinėjimui būna... Kartais pasvajoju: nebūtų kas veikt, tai atsisėsčiau sau ramiai ir siuvinėčiau siuvinėčiau... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 23:20)

Sprendžiant pagal užrašą, tai čia braškės g.gif (prancūziškai "fraise" - "braškė")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Angie_Kiras: 05 kovo 2009 - 09:24