Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(LauraSim @ 2009 03 04, 14:55)
Turiu labai didelį PRAŠYMĄ  labai reikia kokio faino, linksmo, su 'bajeriu'  paveiksliuko (bet nesudėtingo,nes mažai dienų darbui beliko  doh.gif ) draugui  jis yra psichologas, dievina dviračius ir viskas kas su jais susiję ir mėgsta muziką. Kiek esu ieškojus schemų neteko kažko faino su dviračiais matyt  dėl to prašau jūsų pagalbos, gal ką žinot ir galit padėt suorganizuot dovanėlę...  būčiau be galo dėkinga  4u.gif

leta.li@yahoo.com

Kažką išsiunčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 04, 14:15)
dviraciu radau tokius, jei patiks galesiu uzsisaugot ir atsiust 4u.gif
ačiukas 4u.gif norėčiau to šuniuko ant dviračio schemos ax.gif o darbui turiu 20 dienų unsure.gif
leta.li@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 04, 11:26)
na ne angelai- drugeliai mirksiukas.gif , jau remas laisvas smile.gif , manau kad sia savaite kelsim drugius i darbine padeti, jau pasiilgau ju, damusineju vaiko ugio matuokle ir kitus "sniurus" kurie velkasi
pasirodau ir savo vysnias apipavidalintas
user posted image user posted image

grazu smile.gif o kur tu ta metali pakabinima pirkai ? Noriu ugio matuokle taip pakabinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 03 04, 14:39)
grazu smile.gif o kur tu ta metali pakabinima pirkai ? Noriu ugio matuokle taip pakabinti smile.gif

is Sew&so parsisiunciau, bet jis mazutis-9,5cm plocio
galima gal kokiu karnizu pasidairyt ir pasitrumpint, ar bambukiniu pagaliuku
as vaiko ugio matuoklei jau nusiziurejus karniziuka pusmetrio ilgio, man kaip tik tokio reik
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 04, 15:59)
is Sew&so parsisiunciau, bet jis mazutis-9,5cm plocio
galima gal kokiu karnizu pasidairyt ir pasitrumpint, ar bambukiniu pagaliuku
as vaiko ugio matuoklei jau nusiziurejus karniziuka pusmetrio ilgio, man kaip tik tokio reik

o brangiai kainavo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 03 04, 13:33)
Man Džeinės avatare labai graži širdelė  wub.gif  Tindirindi radau schemutę, jau pastačiau į eilę  mirksiukas.gif

biggrin.gif maniškė ir eilės laukia
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 03 04, 14:35)
ačiukas  4u.gif  norėčiau to šuniuko ant dviračio schemos  ax.gif  o darbui turiu 20 dienų  unsure.gif
leta.li@yahoo.com

gaudyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 03 04, 15:35)
ačiukas  4u.gif  norėčiau to šuniuko ant dviračio schemos  ax.gif  o darbui turiu 20 dienų  unsure.gif
leta.li@yahoo.com

atmesk dar 3-6 dienas reminimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 03 04, 15:47)
o brangiai kainavo ? smile.gif

tas mazutis 12-16 lt
o karniziukus lyg apie 10 lt abu galai nuziurejus
Atsakyti
rugsėje puikiai apipavilidinai vyšnaites

Dviračių sempleris, nejuokingas, bet man labai gražus
user posted image

Dar kartelį visom dėkoju, už puikų gėlės įvertinimą, ačiū
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 12:11)
vat dar vienas  4u.gif

Labai fainas namukas thumbup.gif
O aš jau baiginėju gimtadienio širdelę rolleyes.gif Nu bet kaip smagiai siuvinėjasi I.Wautier širdelės wub.gif
Atsakyti
turiu ne kuklų klausimą blush2.gif
panos, kurios labai didelį siuvinėjimo tempą turit, ar jus dirbat ar namuose būnat? blush2.gif
nes kai pasižiūriu kaip dažnai jus darbus "kepat" pavydas ima, o man taip nesigauna.. šiokiadieniais prisėdu max valandai, o savaitgalį būna kad ir visą parsėdžiu, nu bet man iki jūsų tempų taip toli doh.gif
aišku siuvinėjimas per 2 skylutes pagreitina darbą, bet gi ne ant tiek biggrin.gif aš per 1 siuvinėju ax.gif
Atsakyti