Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 10:59)
Dėkui, už gražų įvertinimą mano gėlytės

Aš tai niekaip nesuvokiu, kaip galima tokiais tempais siuvinėt bigsmile.gif Žavu!

Mano vyriškis kovo 1 d. pradėjo siuvinėti Vervaco Kiss'ą. Schema 16 lapų. Arba per metus baigs arba teks man baigti. Bet kol kas entuziazmas verčiasi per kraštus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 03, 22:05)
Vilmado, puikus darbelis thumbup.gif  idomu butu paziureti ka ten remeliui esi sugalvojusi, butinai idek kai baigsi

Nu kaip susinervinau ne tas žodis, laukiu antra savaitė to rėmelio, nu ten ilga istorija, jesmė ta, kad tipo, išsirenki prekę, pervedi pinigus ir tuoj išsiunčia, tai jau ir skambinau, nu vnž. šiandien gaunu žinią, tipo "sorry neturiu", nu bl;in kaip susinervavau nu negaliu, ne rėmelį tai nudekupažinti norėjau ir motyvų turiu kaip ti į temą, bet gal kuri matėt kur nors ką nors panašaus pirkti, nes nežinau ką daryti, įrėminimas pas mus apie 3 savaite užtrunka - kaimas, - tai kol nuveža, kol parveža, o pati neturiu galimybės išvažiuoti .
Va tas rėmas:
user posted image

matmenys 21,5 x 21,5 x 1,4 cm (bet gali būti ir didesnis)

Būsiu labai dėkinga jei kas nors ką nors kur nors panašaus matėt .
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 12:20)
O kodel mes ju cia nematom???  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

user posted image
vat dar vienas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 12:11)

vat dar vienas  4u.gif

Koks grožis. wub.gif
Atsakyti
Pauksciuko darbeliai tai mane jau seniai žavi savo kruopštumu, bet ir prieš Svetlanos grožius taij man su savo tik po pernykščiais lapasi slėptis, ale aplamai panos jūs šaunuolės ir labai DRAUGIŠKOS šitam forume, kituose tai ten tokios "ale drakės" vyksta, linkiu jums ir toliau čia taip šiltai ir geranoriškai bendrauti thumbup.gif
Truputį buvau apleidus šitą forumėlį, bet grįžau prie siuvinių ir prie forumo ir vėl tai jauku pasidarė nu faina čia ...labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmado: 04 kovo 2009 - 12:29
QUOTE(Chera @ 2009 03 04, 11:03)
pauksciuk cia tau first.gif
sia orchideja senai buvau nuziurejusi, bet jos dydis mane gazdina... o kai dar reiks ireminti  doh.gif as kalbu apie pinigelius, nes nereminto vistiek nedovanosi pauksciuk papasakok kiek mokesi uz reminima.... ar gali mazdaug paskaiciuoti kiek kainavao siulai, medziaga, remiminas? kiek pamenu ant 14 aidos siuvinejai?  rolleyes.gif 

darbelį sesė pati rėmins, taip buvom sutarusios. O ir visas išlaidas padengs, Aida 14 - 42lt ir 29 spalvos po 1,60lt. Rėmui daug teks paklot, jei į 200lt įtilps, tai labai nustebsiu smile.gif
Atsakyti
Sveikutėlės bitutės darbštuolės. Kokie jūsų grožiai, kokie tempai, supper...
Aš dabar irgi tokį nediduką siuvinėju vos ne per naktis : lotuliukas.gif
Kai padarysiu tai būtinai pasirodysiu. Bet dar esu sugalvojusi rėmelį nudekupažinti, tačiau tokio platesnio rėmelio ir būtent tokių matmenų niekur nerandu, kadangi ten ein siuvinėjamas rėmelis aplinkui tai manua reikia tiksliau, nes grybas bus jei matysis dar medžiagos. Nors daug yra paveikslų namie, dauguma mamos siūti, kažkaip nesinori čia jums ju užkrauti, kad butu mano, tai kitas reikalas. Aš taip manau.
Na va, prirašiau karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 03 04, 12:21)
Pauksciuko darbeliai tai mane jau seniai žavi savo kruopštumu, bet ir prieš Svetlanos grožius taij man su savo tik po pernykščiais lapasi slėptis, ale aplamai panos jūs šaunuolės ir labai DRAUGIŠKOS šitam forume, kituose tai ten tokios "ale drakės" vyksta, linkiu jums ir toliau čia taip šiltai ir geranoriškai bendrauti  thumbup.gif
Truputį buvau apleidus šitą forumėlį, bet grįžau prie siuvinių ir prie forumo ir vėl tai jauku pasidarė nu faina čia ...labai...

Aha, čia mane irgi draugiškai priėmė, Bendraminčiuose prasitariau, kad siuvinėju kryželiu- tai likau nesuprasta. g.gif O šiaip mano silpnybė- gamta. Dabar siuvinėju sesei žvairą katiną. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmado @ 2009 02 27, 17:24)
o dabar dar atradau, kad skiriasi ir siūliukų skaičius, na kad tie maži x siuvinėjami su 1, o tie didesni X su 2, tai jau išsiaiškinau, o pasirodo, kad kai kurios spalvos tų X siuvinėjami dar ir su 3 - tai čia kaip suprasti - gausis vos ne 3D efektas ar kaip

na taip, va, paskutiniuose savo meškinuose siuvinėjau vienus kryžiukus su 1 siūlu, kitus su 2, dar kitus net su 6 (tiesa, ten jau buvo pusinis). Nžn, man tai kuo daugiau tokių visokių papildomu vikruntasų, tuo įdomiau siuvinėti - maišytų spalvų siūlau, prancūziški mazgeliai, ketvirtiniai, pusiniai, kryžiukai... Va, ir Nimue žavi ne tik savo viduramžiška dvasia, bet ir sudėtingomis schemomis. Apskritai pastebėjau, kad noriu siuvinėti ne tai, iš ko išeis "gražus paveikslas", o tai, kas mane sudomina atlikimo technika, spalvomis, etc. Procesas įdomiau už rezultatą smile.gif

Beje, gal kas kada nors matėte, mažu Nimue ką nors "drakoniško" turi?

QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 14:45)
Tai va man su tuo trys viename taip ir buvo,

gražu, labai

QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 00:06)

Tuo pačiu galiu parodyt šviežiai baigto paveikslo kampą,

šitas pas mane laukia savo eilės... kada nors biggrin.gif toks erdvus ir gaivus
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 13:31)
darbelį sesė pati rėmins, taip buvom sutarusios. O ir visas išlaidas padengs, Aida 14 - 42lt ir 29 spalvos po 1,60lt. Rėmui daug teks paklot, jei į 200lt įtilps, tai labai nustebsiu smile.gif

vat ir bijau tos reminimo kainos.... scare.gif jau ir uz medziaga ir spalvas suma susidaro, o dar remas blush2.gif tokios sumos dovanai negaliu sau leisti o taip noretusi ja issiuvineti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 04 kovo 2009 - 13:17
QUOTE(Florestina @ 2009 03 04, 12:38)
Dabar siuvinėju sesei žvairą katiną. bigsmile.gif

gal gali parodyti paveiksliuką ? blush2.gif
myliu katinus ir renku schemas jų, tai pasidarė kas čia per žvairius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 04, 14:11)
uz tokios sumos dovanai negaliu sau leisti o taip noretusi ja issiuvineti  wub.gif

O tai sau tada nenori, jei dovana brangoka gaunasi? 4u.gif nes man jos ir labai patinka smile.gif

pauksciuko gelytes user posted image
Svetlana71, darbai nuostabus thumbup.gif
Dvi, dailus metrikiukai, ypac batukai wub.gif
Atsakyti