Dėkui, už gražų įvertinimą mano gėlytės
dvi metrikos puikios, o ant lino siuvinėju taip pat kaip ant kanvos, per dvi skylutes
Svetlana71 šiltas darbelis
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 23:06)
Tikrai nesugadinsi, jei kils klausimų visad kreipkis tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi 85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti
nerealiai gražu
aš siuvinėti pradėjau, kai pamačiau šį paveikslą išsiuvinėtą supratau kad siuvinėjimas yra gražu
Dvi, metrikai o jau batukai ir karoliukai ant jų
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 09:32)
Labas rytas
noriu paroditi viena is savo jau irieninta darba
grazu nepabodo jūros siuvinėti? tiek kryžiukų viena spalva
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 04, 11:04)
nepabodo jūros siuvinėti? tiek kryžiukų viena spalva
pradejau siuvineti ne tai senai, ir issirinkau si darba, apie siuvinejima nieko nezinojau, bet drisau, ir siuvinejau ne is 2 siulu kaip reikejo , o is 3 - ju...siaubas, laksciau i pardatuves kaip nesveika nusibuodo aisku, bet laukiau rezultata , dabar kropciai ziuriu i sxema i informacija, ont kokios kanvos, kiek siulu ir t.t
rugsėjė
koks grazus darbas...
labai grazu
koks grazus darbas...
labai grazu
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 10:32)
Labas rytas
Superinis darbas!!!! man jis labai patinka, labai mielas o ir darbo ideta atsakanciai ...
o daugiau darbu turim pasislepe?
Pauksciuko gelytes nuostabios
Svetlanos 71 porele tiesiog fantastiska, atrodo kaip nuotraukyte super
Svetlanos 71 porele tiesiog fantastiska, atrodo kaip nuotraukyte super
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 04, 11:26)
na ne angelai- drugeliai , jau remas laisvas , manau kad sia savaite kelsim drugius i darbine padeti, jau pasiilgau ju, damusineju vaiko ugio matuokle ir kitus "sniurus" kurie velkasi
pasirodau ir savo vysnias apipavidalintas
pasirodau ir savo vysnias apipavidalintas
nu biskutuka susimaisiau, bet tu supratai svarbiausia tai nuo naujamecio stovi apleisti drugeliai?
Grazus darbas ...siltas ...
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 11:45)
o daugiau darbu turim pasislepe?
turiu daug kabo jau visi ant sienu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 00:06)
tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi 85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti
pauksciuk cia tau
sia orchideja senai buvau nuziurejusi, bet jos dydis mane gazdina... o kai dar reiks ireminti as kalbu apie pinigelius, nes nereminto vistiek nedovanosi pauksciuk papasakok kiek mokesi uz reminima.... ar gali mazdaug paskaiciuoti kiek kainavao siulai, medziaga, remiminas? kiek pamenu ant 14 aidos siuvinejai?
QUOTE(milka@ @ 2009 03 04, 00:13)
Ant plastikinės kanvos ir man labai smalsu pamėginti
as siuvinejau "J" raidele, man tai labai patiko tokie lygus kryziukai ir greitas ir grazus darbas
QUOTE(rita7777 @ 2009 03 04, 00:21)
pati neturėčiau kantrybės tokiam dideliam darbui
man sunkiausiai didelius darbus pradedant padeti pirmaji kryziuka reikia poros dienu kol prisiruosiu
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 09:31)
Čia ne mano, aš tik padėjau įkelti r_tinai, nes jai nesigavo.
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 12:00)
turiu daug kabo jau visi ant sienu
O kodel mes ju cia nematom???
QUOTE(Florestina @ 2009 03 04, 12:14)
Čia ne mano, aš tik padėjau įkelti r_tinai, nes jai nesigavo.
Tada saunuole r tina kad toki grazu ir nematyta darba issiuvinejo, o tu saunuole, kad ikelei