Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Dėkui, už gražų įvertinimą mano gėlytės

dvi metrikos puikios, o ant lino siuvinėju taip pat kaip ant kanvos, per dvi skylutes

Svetlana71 šiltas darbelis
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 23:06)
Tikrai nesugadinsi, jei kils klausimų visad kreipkis 4u.gif  tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi wub.gif  85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti smile.gif

blink.gif wub.gif nerealiai gražu thumbup.gif

aš siuvinėti pradėjau, kai pamačiau šį paveikslą išsiuvinėtą wub.gif supratau kad siuvinėjimas yra gražu ax.gif

Dvi, metrikai thumbup.gif o jau batukai wub.gif ir karoliukai ant jų wub.gif

QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 09:32)
Labas rytas  4u.gif
noriu  paroditi viena is savo  jau irieninta darba  blush2.gif

grazu thumbup.gif nepabodo jūros siuvinėti? 4u.gif tiek kryžiukų viena spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 03 04, 11:04)

nepabodo jūros siuvinėti? 4u.gif  tiek kryžiukų viena spalva doh.gif

pradejau siuvineti ne tai senai, ir issirinkau si darba, apie siuvinejima nieko nezinojau, bet drisau, ir siuvinejau ne is 2 siulu kaip reikejo , o is 3 - ju...siaubas, laksciau i pardatuves kaip nesveika blink.gif nusibuodo aisku, bet laukiau rezultata , dabar kropciai ziuriu i sxema i informacija, ont kokios kanvos, kiek siulu ir t.t smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 09:31)

Rugseje, kaip tavo angelai?????

na ne angelai- drugeliai mirksiukas.gif , jau remas laisvas smile.gif , manau kad sia savaite kelsim drugius i darbine padeti, jau pasiilgau ju, damusineju vaiko ugio matuokle ir kitus "sniurus" kurie velkasi
pasirodau ir savo vysnias apipavidalintas
user posted image user posted image
Atsakyti
rugsėjė
koks grazus darbas...
labai grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 10:32)
Labas rytas  4u.gif
noriu  paroditi viena is savo  jau irieninta darba  blush2.gif

Superinis darbas!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man jis labai patinka, labai mielas wub.gif o ir darbo ideta atsakanciai ... drinks_cheers.gif
o daugiau darbu turim pasislepe? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pauksciuko gelytes nuostabios thumbup.gif
Svetlanos 71 porele tiesiog fantastiska, atrodo kaip nuotraukyte super clap.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 04, 11:26)
na ne angelai- drugeliai mirksiukas.gif , jau remas laisvas smile.gif , manau kad sia savaite kelsim drugius i darbine padeti, jau pasiilgau ju, damusineju vaiko ugio matuokle ir kitus "sniurus" kurie velkasi
pasirodau ir savo vysnias apipavidalintas

nu biskutuka susimaisiau, bet tu supratai svarbiausia doh.gif lotuliukas.gif tai nuo naujamecio stovi apleisti drugeliai? g.gif

Grazus darbas ...siltas ... thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 11:45)
o daugiau darbu turim pasislepe?  rolleyes.gif  biggrin.gif

turiu daug smile.gif kabo jau visi ant sienu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 00:06)
tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi wub.gif  85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti smile.gif

pauksciuk cia tau first.gif
sia orchideja senai buvau nuziurejusi, bet jos dydis mane gazdina... o kai dar reiks ireminti doh.gif as kalbu apie pinigelius, nes nereminto vistiek nedovanosi pauksciuk papasakok kiek mokesi uz reminima.... ar gali mazdaug paskaiciuoti kiek kainavao siulai, medziaga, remiminas? kiek pamenu ant 14 aidos siuvinejai? rolleyes.gif

QUOTE(milka@ @ 2009 03 04, 00:13)
Ant plastikinės kanvos ir man labai smalsu pamėginti  ax.gif

as siuvinejau "J" raidele, man tai labai patiko mirksiukas.gif tokie lygus kryziukai ir greitas ir grazus darbas sokiai.gif

QUOTE(rita7777 @ 2009 03 04, 00:21)
pati neturėčiau kantrybės tokiam dideliam darbui  doh.gif 

man sunkiausiai didelius darbus pradedant padeti pirmaji kryziuka mastau.gif reikia poros dienu kol prisiruosiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 09:31)

Florestinos geliu triptikas labai isimine ...  4u.gif nematytas man visiskai ..super  drinks_cheers.gif

Čia ne mano, aš tik padėjau įkelti r_tinai, nes jai nesigavo. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 04 kovo 2009 - 11:16
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 12:00)
turiu daug smile.gif kabo jau visi ant sienu  wub.gif

O kodel mes ju cia nematom??? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 03 04, 12:14)
Čia ne mano, aš tik padėjau įkelti r_tinai, nes jai nesigavo. blush2.gif

Tada saunuole r tina kad toki grazu ir nematyta darba issiuvinejo, o tu saunuole, kad ikelei biggrin.gif
Atsakyti