Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Ir as prisidedu prie pagyru Pauksciuko gelems - labai graziai atrodo bigsmile.gif
man labai patinka dideli paveikslai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 04, 00:06)
tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi wub.gif  85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti smile.gif

nepatinka man per vieną skylutę durti doh.gif

Super gražios gėlės. Labai labai wub.gif wub.gif

O kaip tu duri, kai siuvinėji ant lino? mastau.gif

Įmetu ir aš paskutinius savo darbus (pasididina paspaudus ant nuotraukos). Šiandien abu iškeliauja į rėminimą.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dvi, ar nereiketu laika rasant deti dvitaski, o ne viena taska? (pirmajame paveiksliuke)
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 04, 10:17)
Dvi, ar nereiketu laika rasant deti dvitaski, o ne viena taska? (pirmajame paveiksliuke)

Nežinau. Galima ir taip, ir taip. Paliksiu kaip yra, šiandien išnešu rėminti.
Atsakyti
Sveikos darbstuoles 4u.gif

Florestinos geliu triptikas labai isimine ... 4u.gif nematytas man visiskai ..super drinks_cheers.gif

Pauksciukas, tavo gele pamacius ... nagi pagalvojau, kad schemoje ji taip graziai tikrai neatrodo kaip issiuvineta thumbup.gif super thumbup.gif

visu neminesiu, nes tikrai ka nors praleisiu, bet kiekviena diena vis uzsuku pasigereti darbeliais ... visi super wub.gif net sempleriai man pradeda patikti doh.gif lotuliukas.gif

Rugseje, kaip tavo angelai?????
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
noriu paroditi viena is savo jau irieninta darba blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dvi @ 2009 03 04, 10:14)
Įmetu ir aš paskutinius savo darbus

labai grazus metrikai ... ypatingai pirmasis wub.gif bent jau man nematytas, tad ir nepabodes ax.gif super 4u.gif uzsakymui ar dovanai? bigsmile.gif
Atsakyti
Paukščiuko gėlytės nuostabios bigsmile.gif thumbup.gif ir kaip tu spėji taip greitai bigsmile.gif

Dvi, darbeliai puikūs drinks_cheers.gif ypač batukai patiko. tokie nematyti, ryškūs! labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetlana71 @ 2009 03 04, 10:32)
Labas rytas  4u.gif
noriu  paroditi viena is savo  jau irieninta darba  blush2.gif

Dieviškai gražu, taip miela bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Lurdes72 aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 03 04, 10:33)
labai grazus metrikai ... ypatingai pirmasis  wub.gif bent jau man nematytas, tad ir nepabodes  ax.gif super  4u.gif uzsakymui ar dovanai?  bigsmile.gif

Dovanai krikšto vaikams
Atsakyti
Svetlana71, labai gražus darbas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti