Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Chera @ 2009 03 03, 11:57)
man irgi DMC smagiausi  thumbup.gif

Aš irgi siuvinėju DMC siūlais. Esu pirkusi rinkinių su Anchor siūlais. Taip pat esu siuvinėjusi Doklo siūlais (jie blunka).
Atsakyti
sveikos darbščiosios rankelės, žinau kad buvo kažkur batukų schema rolleyes.gif , bet tiesiog taupydama savo laiką bandysiu jūsų paprašyt, gal dar kuri galit jų schemutę įmesti???
dar šioj temoj, jei neklystu Čiole su jais pasirodė neperseniausiai g.gif tai va gal kuri nepatingės dar kartą įkelt blush-anim-cl.gif
Papildyta:
o gal lengviau į elektroninį pašta įmesti?
Atsakyti
QUOTE(sonaciukas @ 2009 03 03, 21:45)
sveikos darbščiosios rankelės, žinau kad buvo kažkur batukų schema rolleyes.gif , bet tiesiog taupydama savo laiką bandysiu jūsų paprašyt, gal dar kuri galit jų schemutę įmesti???
dar šioj temoj, jei neklystu Čiole su jais pasirodė neperseniausiai g.gif tai va gal kuri nepatingės dar kartą įkelt blush-anim-cl.gif
Papildyta:
o gal lengviau į elektroninį pašta įmesti?

http://pauksciukas.g...atch?a=Bic-bytC mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilmado, puikus darbelis thumbup.gif idomu butu paziureti ka ten remeliui esi sugalvojusi, butinai idek kai baigsi
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 18:47)
dekui, merginos uz pagalba ir patarimus thumbup.gif:

na, bandysiu, tikiuosi nesugadinsiu grazaus daikto doh.gif rolleyes.gif

Tikrai nesugadinsi, jei kils klausimų visad kreipkis 4u.gif
Tuo pačiu galiu parodyt šviežiai baigto paveikslo kampą, kur matosi siuvinėta 2(žiedlapiai) ir 1(aplink žiedlapius) siūlu

user posted image

tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi wub.gif 85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti smile.gif
user posted image
user posted imageuser posted image

O čia mėginimas dar kartą siuvinėt ant plastikinės kanvos, nepatinka man per vieną skylutę durti doh.gif , bet galutinis rezultatas neblogas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 23:06)
Tikrai nesugadinsi, jei kils klausimų visad kreipkis 4u.gif
Tuo pačiu galiu parodyt šviežiai baigto paveikslo kampą, kur matosi siuvinėta 2(žiedlapiai) ir 1(aplink žiedlapius) siūlu

tuo pačiu pasigirsiu, labai džiaugiuosi šiuo darbu ir jo didumas mane žavi wub.gif  85*60, vos radau vietos kur jį išdžiovinti smile.gif

O čia mėginimas dar kartą siuvinėt  ant plastikinės kanvos, nepatinka man per vieną skylutę durti doh.gif , bet galutinis rezultatas neblogas

Graži gėlytė. wub.gif
Atsakyti
Paukščiuk, čia centimetrais toks dydis bigsmile.gif Super darbas thumbup.gif Čia sau ar dovana rolleyes.gif
Ant plastikinės kanvos ir man labai smalsu pamėginti ax.gif
Atsakyti
Taip cm, šį paveikslą sesei siuvinėjau. Kadangi saviškiui, tai ilgai siuvinėjau, vis kiti darbai gaudavo pirmenybę. Nors jei bendrai sudėjus laiką, gal kokios 3-4sav užtrukau
Atsakyti
Paukščiuk, be žodžių wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabios gėlės thumbup.gif wub.gif 4u.gif kaip tokių norėčiau (kad padovanotų kas jau išsiuvinėtas) lotuliukas.gif nes pati neturėčiau kantrybės tokiam dideliam darbui doh.gif bet tikrai sužavėjo labai labai wub.gif
Atsakyti
Pauksciuk, labai grazu wub.gif
Atsakyti
tikrai Paukščiuk tavo gėlės nuostabios, turi kuom didžiuotis thumbup.gif
ir iš kur tu tokių schemų vis išpeši??? rolleyes.gif g.gif
Atsakyti