Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

beje, merginos, gavau schemute

user posted image

bet niekaip nesuprantu ar gali taip buti - ten viso darbo dydis gaunasi 250 cm x 160 cm blink.gif

ar tikrai toks didelis sis darbelis? gal kas zinote... nes labai patiko bet tokio tai nezinau ar apsimoka net pradeti, kur a sji po to desiu doh.gif

galvojau vaikui i kambari, bet tai man maz iki metro reiktu...
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 12:10)

bet niekaip nesuprantu ar gali taip buti - ten viso darbo dydis gaunasi 250 cm x 160 cm blink.gif

ar tikrai toks didelis sis darbelis? gal kas zinote... nes labai patiko bet tokio tai nezinau ar apsimoka net pradeti, kur a sji po to desiu doh.gif

Čia kryželių skaičius 250 x 160 g.gif Negali būti toks didelis kilimas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 03 kovo 2009 - 12:20
QUOTE(milka@ @ 2009 03 03, 13:19)
Čia kryželių skaičius 250 x 160  g.gif Negali būti toks didelis kilimas  hihihi.gif

ne kryzeliu skaicius 1000 x 500 doh.gif:

kazkaip reiketu sumazinti
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 13:10)

Turiu ir aš jų schemą 164x326 langeliai mirksiukas.gif specialiai suskaičiavau hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 03 kovo 2009 - 12:50
QUOTE(čiolė @ 2009 03 03, 13:47)
Turiu ir aš jų schemą 164x326 langeliai  mirksiukas.gif specialiai suskaičiavau  hihihi.gif

gal galit atsiusti, nes as ja pasidariau is paveiksliuko tai gal masteli bloga nustaciau blush2.gif

dia0024@yahoo.com

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 13:58)
gal galit atsiusti, nes as ja pasidariau is paveiksliuko tai gal masteli bloga nustaciau blush2.gif

dia0024@yahoo.com

4u.gif

dekui gavau ir paziurejau pagal informacija gaunasi apie 60 cm plotis smile.gif

bet dar ne iki galo supratau - o fonas daromas kaip? per viena istriza siula t.y. puse kryziuko? nes anksciau kiek siuvinejau nebuvo tu mandrybiu su backstich, halfstich ir t. t. doh.gif blush2.gif dabar nieko nebesuprantu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 14:48)
dekui gavau ir paziurejau pagal informacija gaunasi apie 60 cm plotis smile.gif
bet dar ne iki galo supratau - o fonas daromas kaip? per viena istriza siula t.y. puse kryziuko? nes anksciau kiek siuvinejau nebuvo tu mandrybiu su backstich, halfstich ir t. t. doh.gif blush2.gif dabar nieko nebesuprantu biggrin.gif

Na del fono aš nežinau, ko gero pati siuvinėčiau pilnu langeliu... Čia gal kuri nors iš labiau patyrusių galėtų patart... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Jei parasyta, kad fonas pusiniais kryziukais, vadinasi daryk pusinius. Ju kryptis turi sutapti su virsutine pilno kryziuko kryptimi.
Atsakyti
jei schemoje nurodyta pusinis kryžiukas, tai taip ir siuvinėk

Labutuliukas ir atsakė biggrin.gif

tik mano pusinis niekad nežiūri į teisingą pusę blush2.gif , man gražiau kai jis į kitą pusę žiūri smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 03 kovo 2009 - 14:15
QUOTE(Chera @ 2009 03 03, 12:57)
man irgi DMC smagiausi  thumbup.gif

o man su Anchor patinka smile.gif DMC nesu bandžiusi, tik Madeiros šiek tiek. bet didelio skirtumo nepajaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 14:13)
tik mano pusinis niekad nežiūri į teisingą pusę blush2.gif , man gražiau kai jis į kitą pusę žiūri smile.gif

man irgi tas pats drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 14:13)

ax.gif ipratimo ir skonio reikalas rolleyes.gif . Man dingsta paveikslo vientisumas, jei pusiniai i kita puse gula unsure.gif
Viename siuvinyje netgi ardziau jau nemaza uzsiuvineta plota, nes supratau, kad kryziukus pradejau daryti ne i ta puse ir pusiniai gavosi priesingai nei pagal schema turetu buti. Negalejau prisiversti daryti pusinius ziurincius i kita puse, o teisinga puse buvo neteisinga viso paveikslo atzvilgiu wacko.gif

Beje, ciole, kartais geriau prisiklausyti nurodymo schemoje, nes pusiniais kryziukais siuvinetas fonas buna toks lengvesnis ir atlieka tik spalvine fono funkcija palikdamas pati paveiksla kaip pagrindini akcenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 03 kovo 2009 - 14:42