beje, merginos, gavau schemute
bet niekaip nesuprantu ar gali taip buti - ten viso darbo dydis gaunasi 250 cm x 160 cm
ar tikrai toks didelis sis darbelis? gal kas zinote... nes labai patiko bet tokio tai nezinau ar apsimoka net pradeti, kur a sji po to desiu
galvojau vaikui i kambari, bet tai man maz iki metro reiktu...
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 12:10)
bet niekaip nesuprantu ar gali taip buti - ten viso darbo dydis gaunasi 250 cm x 160 cm
ar tikrai toks didelis sis darbelis? gal kas zinote... nes labai patiko bet tokio tai nezinau ar apsimoka net pradeti, kur a sji po to desiu
Čia kryželių skaičius 250 x 160 Negali būti toks didelis kilimas
QUOTE(milka@ @ 2009 03 03, 13:19)
Čia kryželių skaičius 250 x 160 Negali būti toks didelis kilimas
ne kryzeliu skaicius 1000 x 500 :
kazkaip reiketu sumazinti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 13:10)
Turiu ir aš jų schemą 164x326 langeliai specialiai suskaičiavau
QUOTE(čiolė @ 2009 03 03, 13:47)
Turiu ir aš jų schemą 164x326 langeliai specialiai suskaičiavau
gal galit atsiusti, nes as ja pasidariau is paveiksliuko tai gal masteli bloga nustaciau
dia0024@yahoo.com
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 13:58)
gal galit atsiusti, nes as ja pasidariau is paveiksliuko tai gal masteli bloga nustaciau
dia0024@yahoo.com
dia0024@yahoo.com
dekui gavau ir paziurejau pagal informacija gaunasi apie 60 cm plotis
bet dar ne iki galo supratau - o fonas daromas kaip? per viena istriza siula t.y. puse kryziuko? nes anksciau kiek siuvinejau nebuvo tu mandrybiu su backstich, halfstich ir t. t. dabar nieko nebesuprantu
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 14:48)
dekui gavau ir paziurejau pagal informacija gaunasi apie 60 cm plotis
bet dar ne iki galo supratau - o fonas daromas kaip? per viena istriza siula t.y. puse kryziuko? nes anksciau kiek siuvinejau nebuvo tu mandrybiu su backstich, halfstich ir t. t. dabar nieko nebesuprantu
Na del fono aš nežinau, ko gero pati siuvinėčiau pilnu langeliu... Čia gal kuri nors iš labiau patyrusių galėtų patart...
Jei parasyta, kad fonas pusiniais kryziukais, vadinasi daryk pusinius. Ju kryptis turi sutapti su virsutine pilno kryziuko kryptimi.
jei schemoje nurodyta pusinis kryžiukas, tai taip ir siuvinėk
Labutuliukas ir atsakė
tik mano pusinis niekad nežiūri į teisingą pusę , man gražiau kai jis į kitą pusę žiūri
Labutuliukas ir atsakė
tik mano pusinis niekad nežiūri į teisingą pusę , man gražiau kai jis į kitą pusę žiūri
QUOTE(Chera @ 2009 03 03, 12:57)
man irgi DMC smagiausi
o man su Anchor patinka DMC nesu bandžiusi, tik Madeiros šiek tiek. bet didelio skirtumo nepajaučiau
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 14:13)
man irgi tas pats
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 03, 14:13)
ipratimo ir skonio reikalas . Man dingsta paveikslo vientisumas, jei pusiniai i kita puse gula
Viename siuvinyje netgi ardziau jau nemaza uzsiuvineta plota, nes supratau, kad kryziukus pradejau daryti ne i ta puse ir pusiniai gavosi priesingai nei pagal schema turetu buti. Negalejau prisiversti daryti pusinius ziurincius i kita puse, o teisinga puse buvo neteisinga viso paveikslo atzvilgiu
Beje, ciole, kartais geriau prisiklausyti nurodymo schemoje, nes pusiniais kryziukais siuvinetas fonas buna toks lengvesnis ir atlieka tik spalvine fono funkcija palikdamas pati paveiksla kaip pagrindini akcenta.