Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Astulia, aš tokiu atveju galvos sau nesuku, o keičiu į tai ką turiu ar lengvai galiu gauti smile.gif Nereikia bijoti kažką keisti, dažnai tie pakeitimai padaro siuvinį įdomesnį ir išskirtinesnį iš kitų bigsmile.gif Tuo labiau tavo atveju galimi keli variantai - paieškoti čekiško šokoladinės spalvos biserio, keisti karoliukus į auksinius ar pvz. antique rose g.gif Juk tortą kai kepam irgi skirtingai visos puošiam, ania? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 03 02, 22:00)
Astulia, aš tokiu atveju galvos sau nesuku, o keičiu į tai ką turiu ar lengvai galiu gauti  smile.gif Nereikia bijoti kažką keisti, dažnai tie pakeitimai padaro siuvinį įdomesnį ir išskirtinesnį iš kitų  bigsmile.gif Tuo labiau tavo atveju galimi keli variantai - paieškoti čekiško šokoladinės spalvos biserio, keisti karoliukus į auksinius ar pvz. antique rose  g.gif Juk tortą kai kepam irgi skirtingai visos puošiam, ania?  mirksiukas.gif

aš žiūrėjau pas mus parduotuvėj kitos firmos karoliukus, bet man ten spalvos nepatiko schmoll.gif kažkokios ne į temą pasitaikė biggrin.gif reiks dar apžiūrėt ir išsirinkt geriausią ir prieinamiausią variantą
Atsakyti
Na prancuzaitės, gal galėtumėt man išversti šios širdelės užrašą ax.gif Tik gal bus nelabai aišku skaityti iš schemos g.gif Būsiu begalo dėkinga hi.gif

user posted image

O kokius siūlus nurodo Acufactum savo schemose g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 02 kovo 2009 - 23:03
Joyeux anniversaire - laimingo, džiugaus gimtadienio.
Atsakyti
QUOTE(Zemugne @ 2009 03 02, 23:06)
Joyeux anniversaire - laimingo, džiugaus gimtadienio.

Labai labai ačiū aciuks.gif Šiai progai ir ieškau. Pamačiau skaičiukus schemoje ir pagalvojau, kad tai galėtų būti gimtadienio tema blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz ivertinimus 4u.gif Kita karta kai darysiu biscorniuka jau zinosiu kaip ir kas smile.gif

Na, o akytems tai akvariumas zymiai lengvesnis, nei mano ilgai kamuojamas nesciosios pilvas. va, ten tai vargelis... doh.gif Bet po truputi judu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 02, 23:47)
O kokius siūlus nurodo Acufactum savo schemose  g.gif

Vaupel&Heilenbeck
Atsakyti
Merginos, o DMC siulus kur pas mus galima gauti? as perziurejau savo turimus - visi yra rusiski, bet ir pirkau seniai jau ...
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 09:54)
Merginos, o DMC siulus kur pas mus galima gauti? as perziurejau savo turimus - visi yra rusiski, bet ir pirkau seniai jau ...

DMC siulu gali isigyti bveik visose parduotuvese kur prekiauja siuvinejimo reikemenimis ("geros akys"...), bei internete www.kasiulai.lt arba www.siuvinejimomagija.lt ir kt mirksiukas.gif
yra 3 firmu siulai : DMC, Anchor, Madeira tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 03, 11:05)
DMC siulu gali isigyti bveik visose parduotuvese kur prekiauja siuvinejimo reikemenimis ("geros akys"...), bei internete  www.kasiulai.lt  arba  www.siuvinejimomagija.lt  ir kt  mirksiukas.gif
yra 3 firmu siulai : DMC, Anchor, Madeira  tongue.gif

o kurie geresni? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 11:43)
o kurie geresni? ax.gif

DMC sakyčiau populiariausi rolleyes.gif Kitų aš nebandžiusi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 03, 12:43)
o kurie geresni? ax.gif

man irgi DMC smagiausi thumbup.gif
Atsakyti