Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 18:40)
aha  g.gif  sunku iziureti  blink.gif  atrodo kad geles ispiestos  lotuliukas.gif

nu va, negaliu is arti nufotkinti, nes darbelis juk jau atiduotas..

Kas noriu schemos, parasykit e pasta, tada issiusiu, nes be tu kuriuos siuvinejau, yra dar dvi gelytes, tik as ju nesiuvinejau wink.gif
Atsakyti
merginos, turiu klausimą toms, kurios siuvinėjant naudojat lankelį biggrin.gif jums siūlai neišsitampo? turiu jį, bet visad bijau, man toks jausmas, kad ištampys man siūlus.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2009 03 02, 20:03)
merginos, turiu klausimą toms, kurios siuvinėjant naudojat lankelį biggrin.gif jums siūlai neišsitampo? turiu jį, bet visad bijau, man toks jausmas, kad ištampys man siūlus....  doh.gif

Tikrai ne. 4u.gif
Atsakyti
dekui bandysiu stoty ieskoti parduotuves - man ten kaip tik labai patogu ir rajone orientuojuos neblogai, manau rasiu 4u.gif

noriu tos marles, nes kai kuriems darbams man reikia - kaip jau rasiau, as juk staltieses is tos kanvos nepadarysiu kad ir kiek ji butu ivairiu spalvu ir medziagu... arba pvz dabar mamai kovo 8 d proga issiuvinejau pagalvei uzvalkala... vat tam ir naudojau "marle" smile.gif

bet dabar rosiuosi ant kanvos normalios daryti paveiksla ir turiu siek tiek klausimu:

ka reiskia blended needle ?

ir dar Backstich? kazkoks atvikrstinis kryziukas? o kaip ji padaryti?... ir kaip Straight stich bei Cross stich?

o jei raso prie spalvos siulo 1 strand - tai reiskia kad tik is vieno siulo reikia kryzeli daryto ne dvigubu?.. unsure.gif
Atsakyti
Lankelis siulu neistampo, jei specialiai netampyti medziagos jau uzverzus lankeli. Bet jei siuvineji ilgiau nei 1 diena, nakciai ar ilgesniam nesiuvinejimo laikotarpiui, lankeli reikia atleisvinti ar visai nuimti.

blended needle. Pagooglinai, kaip ir itariau, tai reiskia, kad reikia imti 2 (ar daugiau) skirtingus siulus (kiekvieno po viena, jei nenurodyta kitaip), iverti i adata ir siuvineti.
Backstich tai buda apsiuvineti kontura. Dar vadinama 'adata atgal', lygiai taip pat kaip siutum rankomis.

Ir jei parasyta viena gija, vadinasi tik vienu siulu. (Jei tik toks irasas yra ne prie blended needle)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 02 kovo 2009 - 20:18
tada bandysiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 02, 18:36)
Dar niekur nesu aptikusi, jei sužinotum, duok žinoti irmum 4u.gif  Jei reiktu auksinių, galiu keletą perleisti mirksiukas.gif

jei kur rasiu, parašysiu mirksiukas.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 02, 18:49)
O tu nebandei jiems parasyti ir paprasyti, kad uzsakytu tau reikiama numeri? Manau, jei turi kitu numeriu, tai jiems darant nauja uzsakyma neturetu buti sudetinga uzsakyti dar viena  g.gif

irgi gera mintis, kažkaip nepagalvojau blush2.gif jei niekur nerasiu, reiks bandyt pas juos prašytis smile.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 02, 19:51)
Kažin ar kur rasi Lietuvos parduotuvėse pirkti Mill Hill, bent jau niekad neteko matyti. O kokių tau reikia ir kiek? Turiu visokių, jei nedaug reikia, galiu duoti  4u.gif

man čia tam šokoladiniam sempleriui reikia Mill Hill 02050, ten nemažai jų palei visą torto apačią eina, tai nė nežinau, kiek ten tų vnt. g.gif

user posted image
Atsakyti
Mill Hill karoliukais siuvinejimomagija prekiauja
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 02, 21:13)
Mill Hill karoliukais siuvinejimomagija prekiauja

žinau, bet jie to reikiamo numeriuko neturi
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 02, 22:08)
man čia tam šokoladiniam sempleriui reikia Mill Hill 02050, ten nemažai jų palei visą torto apačią eina, tai nė nežinau, kiek ten tų vnt.  g.gif

Aha, aš jau pažiūrėjau ir schemoj, ir kas ten per spalva. Tokių neturiu verysad.gif Ir net panašių neturiu... Beje, jei kam reikia pasižiūrėti spalvų pagal kodus, www.123stitch.com parduotuvėje prie kiekvieno kodo yra nuotraukos 4u.gif Iš ten gali atsisiųsti, bet dėl vieno karolio nevertės mokėti shipping mokesčių, o dar lauksi kažkiek savaičių doh.gif Gal tikrai bandyk į Siuvinėjimo magiją parašyti ir pabandyti užsakyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 02, 18:42)
gal galit pasakyt, kur galiu rasti pirkti Mill Hill karoliukų? internetinėj parėj siuvinėjimo magijoja nėra to numerio, kurio reikia  doh.gif

mano irgi nebuvo spalvos doh.gif as emiau artimiausia

QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 19:44)
Bandau parodyt dar vieną iš senesnių darbų, ba naujų dar neturiu  lotuliukas.gif

idomus stilius g.gif gal kokioje sodyboje ant sienos kabinsi blush2.gif

QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 21:02)
Kas noriu schemos, parasykit e pasta, tada issiusiu, nes be tu kuriuos siuvinejau, yra dar dvi gelytes, tik as ju nesiuvinejau wink.gif

noriu visu 5 wub.gif diana.budriene@gmail.com aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 22:23)
idomus stilius  g.gif gal kokioje sodyboje ant sienos kabinsi blush2.gif

Nu pataikei tiesiai į dešimtuką first.gif Jis kabo pas tėvus kaime wub.gif
Atsakyti