Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(amiyra @ 2009 03 02, 17:17)
sempleri dar trecia sokoladini siuvinesiu ir is virtuves neiseisiu  lotuliukas.gif

vat aš tą šokoladinį ir turiu jau išsiuvinėjus, tik trūksta karoliukų.

klaipėdietės, gal galit pasakyt, kur galiu rasti pirkti Mill Hill karoliukų? internetinėj parėj siuvinėjimo magijoja nėra to numerio, kurio reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 13:48)
O kaip jūs įkeliat patį paveiksliuką?  g.gif Aš tai irgi tik nuorodą nukopijuoju, nes kitaip nemoku  g.gif  g.gif  g.gif  blush2.gif

PAs mane yra Opera naršyklė- tai paspaudus ant paveikslėlio dešinį klavišą yra meniu punktas Copy immage adress. Jį pasirenku, tada atsakymo laukelio viršuje spaudžiu IMG ir į atsiradusį langelį įkeliu paveikslėlio adresą, tada spaudžiu OK ir atsakius įsikelia paveikslėlis. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 02, 17:10)
As kazkaip nuotraukoje nelabai maciau, kad butu uzfiksuotas krastas nuo irimo  g.gif .

tai ten spesialiai siulas nupešiotas, o toliau zigzagine siule užtvirtinta mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=amiyra,2009 03 02, 17:43]
Sveikos 4u.gif pasirodau jau pabaigtus darbelius sunenui ir duktereciai ikurtuvem

ir savo virtuvej semplerius wub.gif

Labai grazus darbeliai wub.gif
Atsakyti
amiyra šaunus darbeliai, niam niam sempleriai wub.gif

r_tinapuikus tripikas, gal ir schemą turi po ranka?

Džeinė thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(astulia @ 2009 03 02, 17:42)
klaipėdietės, gal galit pasakyt, kur galiu rasti pirkti Mill Hill karoliukų? internetinėj parėj siuvinėjimo magijoja nėra to numerio, kurio reikia  doh.gif

Dar niekur nesu aptikusi, jei sužinotum, duok žinoti irmum 4u.gif Jei reiktu auksinių, galiu keletą perleisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 02, 18:44)
PAs mane yra Opera naršyklė- tai paspaudus ant paveikslėlio dešinį klavišą yra meniu punktas Copy immage adress. Jį pasirenku, tada atsakymo laukelio viršuje spaudžiu IMG ir į atsiradusį langelį įkeliu paveikslėlio adresą, tada spaudžiu OK ir atsakius įsikelia paveikslėlis. ax.gif

Bandau parodyt dar vieną iš senesnių darbų, ba naujų dar neturiu lotuliukas.gif user posted image

Florestina , esu dėkinga be galo 4u.gif 4u.gif 4u.gif nes man pavykooooo !!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 kovo 2009 - 18:46
Sveikos,

kiek darbeliu vel priderejo 4u.gif Man tai tas gelyciu triptikas tiesiog super wub.gif

Na, o as bandziau daryti biscorniuka, toks nelabai vykes, bet juk pirmas blynas visada buna prisviles. Nusprendziau, kad reikia didesni daryti, nes as dariau maziuka ir kazkoks man plonas jis gavosi labai. Tikiuos labai nesupeiksit blush2.gif
user posted image

Na, ir dar apsirodau, kaip man su akvariumu sekasi
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 03 02, 17:42)
klaipėdietės, gal galit pasakyt, kur galiu rasti pirkti Mill Hill karoliukų? internetinėj parėj siuvinėjimo magijoja nėra to numerio, kurio reikia  doh.gif

O tu nebandei jiems parasyti ir paprasyti, kad uzsakytu tau reikiama numeri? Manau, jei turi kitu numeriu, tai jiems darant nauja uzsakyma neturetu buti sudetinga uzsakyti dar viena g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 02 kovo 2009 - 18:51
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 03 02, 19:46)

Na va kaip smagiai atrodo, jau viena žuvelė akvariume thumbup.gif tuoj bus ir visas pulkas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 18:44)

Florestina , esu dėkinga be galo  4u.gif  4u.gif  4u.gif nes man pavykooooo !!!!!!!!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Darbelis labai gražus. Džiugu girdėt, kad pavyko. Man irgi ne iš karto sekėsi, o po to Internet explorer virusai "suvalgė". Kol sutvarkė naudojausi Opera ir pamačiau, kad čia kaip tik viskas gerai veikia. Tai dabar nuolat ja ir naudojuosi. g.gif

sapnu_salis Labai gražu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 03 02, 18:46)
Sveikos,

kiek darbeliu vel priderejo  4u.gif  Man tai tas gelyciu triptikas tiesiog super  wub.gif

Na, o as bandziau daryti biscorniuka, toks nelabai vykes, bet juk pirmas blynas visada buna prisviles. Nusprendziau, kad reikia didesni daryti, nes as dariau maziuka ir kazkoks man plonas jis gavosi labai. Tikiuos labai nesupeiksit  blush2.gif

Gražus biscorniukas mirksiukas.gif Tik reikėjo daugiau sintepono prikimšti, ir nebūtų toks plonas biggrin.gif

Su akvariumu greitai tvarkaisi bigsmile.gif
Atsakyti
R_tina - nuostabus gėlių triptikas wub.gif

QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 02, 16:45)
as greiztai pries klijavimus (kaip ir stiklus).

drinks_cheers.gif

Amiyra - nuostabūs Casey Buonaugurio saldėsiai thumbup.gif "Kepk" toliau 4u.gif

QUOTE(astulia @ 2009 03 02, 18:42)
vat aš tą šokoladinį ir turiu jau išsiuvinėjus, tik trūksta karoliukų.

Kažin ar kur rasi Lietuvos parduotuvėse pirkti Mill Hill, bent jau niekad neteko matyti. O kokių tau reikia ir kiek? Turiu visokių, jei nedaug reikia, galiu duoti 4u.gif

QUOTE(sapnu_salis @ 2009 03 02, 19:46)

Bus įdomus darbas thumbup.gif Bet jau akims kaip sunku turbūt... unsure.gif
Atsakyti