Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Sveikos 4u.gif pasirodau jau pabaigtus darbelius sunenui ir duktereciai ikurtuvem
user posted image

ir savo virtuvej semplerius wub.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
kazkas prase is arciau mano gelyciu..bandziau kazka padaryt bet ne kazi kas gavosi sad.gif
http://public.fotki....ejimas/gel.html
Papildyta:
QUOTE(amiyra @ 2009 03 02, 17:43)
Sveikos  4u.gif  pasirodau jau pabaigtus darbelius sunenui ir duktereciai ikurtuvem

ir savo virtuvej semplerius  wub.gif

oj kaip grazuuuuu smile.gif ypac tas paveikslelis su vysniom niam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 03 02, 16:43)
Sveikos  4u.gif  pasirodau jau pabaigtus darbelius sunenui ir duktereciai ikurtuvem
ir savo virtuvej semplerius  wub.gif

labai mieli darbeliai vaikučiams thumbup.gif

mmm, tie sempleriai wub.gif reiks man saviškiui dar į kompaniją kokį išsiuvinėt biggrin.gif
Atsakyti
na ir siuvau šiandien karsta.gif biggrin.gif
keli telefono gėkliukai, tašiukas ir adatinė (vaikam i Kaziuko muge) rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 03 02, 17:07)
na ir siuvau šiandien  karsta.gif  biggrin.gif
keli telefono gėkliukai, tašiukas ir adatinė (vaikam i Kaziuko muge)  rolleyes.gif

As kazkaip nuotraukoje nelabai maciau, kad butu uzfiksuotas krastas nuo irimo g.gif .
Atsakyti
sveikos smile.gif ieskau vieno dalykelio. ieskau vireju schemuciu. zinau kad yra rusiskame tinkalyje, ir yra 3 daliu komplektukas. viena turiu, ieskau dvieju likusiu. vianam is ju pavaizduota virejas atsisukias priekiu su maisu ant paciu, o kitame virejas su dviem padejojom is sonu. labai labai prasau, padekit unsure.gif
Atsakyti
dekui r_tina, astulia ax.gif

sempleri dar trecia sokoladini siuvinesiu ir is virtuves neiseisiu lotuliukas.gif
Atsakyti
amiyra, gražūs paveikslėliai vaikučiams thumbup.gif Bet jau CB sampleriai tai wub.gif wub.gif wub.gif Kaip man jie patinka swoon.gif Tik aš niekaip neišsirenku kurį siuvinėti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 02 kovo 2009 - 17:24
QUOTE(milka@ @ 2009 03 02, 18:24)
amiyra, gražūs paveikslėliai vaikučiams  thumbup.gif  Bet jau CB sampleriai tai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Kaip man jie patinka  swoon.gif Tik aš niekaip neišsirenku kurį siuvinėti  doh.gif

dekui 4u.gif as siuvau visus semplerius siuvinet biggrin.gif
Atsakyti
amiyra, puikūs darbeliai bigsmile.gif prisidedu prie pagyrų CB sampleriams drinks_cheers.gif laabai skaniai žiūrisi.
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 13:28)
kaip faina, kad tau pavyko! cia as turbut viena nevykele, kuriai nepasiseka tokie dalykai biggrin.gif aciu smile.gif

Tikrai ne viena, pas mane per Internet explorer irgi nieko nekėlė, dabar pradėjau naudoti Opera naršyklę. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 17:48)
kazkas prase is arciau mano gelyciu..bandziau kazka padaryt bet ne kazi kas gavosi sad.gif
[url=http://public.fotki.com/roberciuks/siuvinejimas/gel.html]http://public.fotki.com

aha g.gif sunku iziureti blink.gif atrodo kad geles ispiestos lotuliukas.gif
Atsakyti