na man tai pavyzdziui pinigeliu pastovus trukumas, tai as negalejau aukoti dideles skiautes medziagos vien del to kad meistreliui lengviau iremint butu... iremino ir taip, ne mano vargas. kas moka darba dirbt, padaro va kaip, isradingai, kaip sitas meistras mano
QUOTE(Kotita @ 2009 03 02, 15:19)
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos gal kas nors zinot, kokios firmos siulu kodai cia?
http://pauksciukas.g...tch?ph=Bic-Z7rJ
ir kaip juos butu galima konvertuot i DMC?
Is anksto labai labai dekoju
tai kad čia ir yra DMC
QUOTE(Kotita @ 2009 03 02, 16:19)
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos gal kas nors zinot, kokios firmos siulu kodai cia?
Man atrodo, kad cia ir yra DMC kodai
Vaje kaip aciu tada! lekiu siulu pirkt
r_tina > koks grožis Pagalvojau kad gėlės - man ko gero gražiausi siuvinėti darbai
Čiole > spartuolė gi tu, greit susisukai Kaip vis del to gerai kad SM yra - pasirodo ir darbus išgelbėja
Čiole > spartuolė gi tu, greit susisukai Kaip vis del to gerai kad SM yra - pasirodo ir darbus išgelbėja
Mergaites, o reminimas kiek kainuoja? Aisku suprantu priklauso nuo remo, nuo dydzio, bet mazdaug ? Siuvineju paveiksliuka, bus dovana, reiks reminti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 03 02, 16:29)
Na tas tai tiesa O dar labai gerai, kad rėminimo centras (nors ir ne pats geriausias Klaipėdoj ) beveik po langais, na gal kokį 200 m. nuo manęs.... Tai aš visus namų ruošos darbus į šoną ir kol puodai virė pataisiau savo klaidą ir subėgiojau
QUOTE(beladona @ 2009 03 02, 16:35)
Mergaites, o reminimas kiek kainuoja? Aisku suprantu priklauso nuo remo, nuo dydzio, bet mazdaug ? Siuvineju paveiksliuka, bus dovana, reiks reminti
medzigytes tempimas mazdaug 10-15 Lt, pasportas - apie 20-30 Lt ir remas apie 20-30 Lt man dazniausiai suma gaunasi +/- 60 Lt be pasporto pigiau gaunasi cia kalbu apie vidutinio dydzio darbeli mazdaug 25x25 cm
QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 16:38)
Na tas tai tiesa O dar labai gerai, kad rėminimo centras (nors ir ne pats geriausias Klaipėdoj ) beveik po langais, na gal kokį 200 m. nuo manęs.... Tai aš visus namų ruošos darbus į šoną ir kol puodai virė pataisiau savo klaidą ir subėgiojau
Čiole, aš irgi iš klaipėdos.....Gal atskleisi paslaptį kur yra vieta beveik po tavo langais ?
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 16:38)
medzigytes tempimas mazdaug 10-15 Lt, pasportas - apie 20-30 Lt ir remas apie 20-30 Lt man dazniausiai suma gaunasi +/- 60 Lt be pasporto pigiau gaunasi cia kalbu apie vidutinio dydzio darbeli mazdaug 25x25 cm
Supratau, dekui uz info mano paveiksliukas mazdaug toks ir bus sedziu darbe, o mintys namie, prie kryziuku
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 15:23)
na man tai pavyzdziui pinigeliu pastovus trukumas, tai as negalejau aukoti dideles skiautes medziagos vien del to kad meistreliui lengviau iremint butu... iremino ir taip, ne mano vargas. kas moka darba dirbt, padaro va kaip, isradingai, kaip sitas meistras mano
Siuo atveju sakyciau - skupus moka dukart. Nezinau kaip tu siuvineji, bet mano siuviniai turi tureti daug medziagos is sonu: ir reminti taip geriau, ir siuvineti patogiau, nes siuvineju tik su remeliu/lankeliu. Taigis, as 3 atskiriems paveiksliukams sunaudociau kur kas daugiau medziagos, nei vienam. Ir dar as greiztai pries klijavimus (kaip ir stiklus). Bet cia tik mano asmenine nuomone, niekam nepersu ir nieko nekritikuoju.
Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2009 03 02, 15:25)
Man atrodo, kad cia ir yra DMC kodai
As irgi taip manau
QUOTE(beladona @ 2009 03 02, 16:41)
Čiole, aš irgi iš klaipėdos.....Gal atskleisi paslaptį kur yra vieta beveik po tavo langais ?
Prašom, negaila Minijos g.131, o gal 133 Gal ir pati iš to miesto pakraščio? Tai prašom į svečius
Papildyta
Galiu pasakyt, kad mano metriką "įkainavo" 50 lt.
na nors ir pavadinai skupia, dukart moket nereikejo, manau iremino graziai. cia irgi tik mano nuomone...