Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

na man tai pavyzdziui pinigeliu pastovus trukumas, tai as negalejau aukoti dideles skiautes medziagos vien del to kad meistreliui lengviau iremint butu... iremino ir taip, ne mano vargas. kas moka darba dirbt, padaro va kaip, isradingai, kaip sitas meistras mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 03 02, 15:19)
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos  blush2.gif  gal kas nors zinot, kokios firmos siulu kodai cia?
http://pauksciukas.g...tch?ph=Bic-Z7rJ
ir kaip juos butu galima konvertuot i DMC?  ax.gif
Is anksto labai labai dekoju  4u.gif

tai kad čia ir yra DMC mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2009 03 02, 16:19)
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos  blush2.gif  gal kas nors zinot, kokios firmos siulu kodai cia?
http://pauksciukas.g...tch?ph=Bic-Z7rJ
ir kaip juos butu galima konvertuot i DMC?  ax.gif
Is anksto labai labai dekoju  4u.gif

Man atrodo, kad cia ir yra DMC kodai g.gif
Atsakyti
Vaje kaip aciu tada! 4u.gif lekiu siulu pirkt ax.gif
Atsakyti
r_tina > koks grožis wub.gif Pagalvojau kad gėlės - man ko gero gražiausi siuvinėti darbai rolleyes.gif

Čiole > spartuolė gi tu, greit susisukai mirksiukas.gif Kaip vis del to gerai kad SM yra - pasirodo ir darbus išgelbėja biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o reminimas kiek kainuoja? Aisku suprantu priklauso nuo remo, nuo dydzio, bet mazdaug ? Siuvineju paveiksliuka, bus dovana, reiks reminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciukas @ 2009 03 02, 16:29)
Čiole > spartuolė gi tu, greit susisukai mirksiukas.gif Kaip vis del to gerai kad SM yra - pasirodo ir darbus išgelbėja  biggrin.gif

Na tas tai tiesa bigsmile.gif O dar labai gerai, kad rėminimo centras (nors ir ne pats geriausias Klaipėdoj smile.gif ) beveik po langais, na gal kokį 200 m. nuo manęs.... Tai aš visus namų ruošos darbus į šoną ir kol puodai virė pataisiau savo klaidą ir subėgiojau fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 03 02, 16:35)
Mergaites, o  reminimas kiek kainuoja? Aisku suprantu priklauso nuo remo, nuo dydzio, bet mazdaug ? Siuvineju paveiksliuka, bus dovana, reiks reminti  g.gif

medzigytes tempimas mazdaug 10-15 Lt, pasportas - apie 20-30 Lt ir remas apie 20-30 Lt ax.gif man dazniausiai suma gaunasi +/- 60 Lt rolleyes.gif be pasporto pigiau gaunasi blush2.gif cia kalbu apie vidutinio dydzio darbeli mazdaug 25x25 cm
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 16:38)
Na tas tai tiesa  bigsmile.gif  O dar labai gerai, kad rėminimo centras (nors ir ne pats geriausias Klaipėdoj smile.gif ) beveik po langais, na gal kokį 200 m. nuo manęs.... Tai aš visus namų ruošos darbus į šoną ir kol puodai virė pataisiau savo klaidą ir subėgiojau  fitness3.gif

Čiole, aš irgi iš klaipėdos.....Gal atskleisi paslaptį kur yra vieta beveik po tavo langais ? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 16:38)
medzigytes tempimas mazdaug 10-15 Lt, pasportas - apie 20-30 Lt ir remas apie 20-30 Lt  ax.gif  man dazniausiai suma gaunasi +/- 60 Lt  rolleyes.gif  be pasporto pigiau gaunasi  blush2.gif cia kalbu apie vidutinio dydzio darbeli mazdaug 25x25 cm

Supratau, dekui uz info 4u.gif mano paveiksliukas mazdaug toks ir bus smile.gif sedziu darbe, o mintys namie, prie kryziuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 15:23)
na man tai pavyzdziui pinigeliu pastovus trukumas, tai as negalejau aukoti dideles skiautes medziagos vien del to kad meistreliui lengviau iremint butu... iremino ir taip, ne mano vargas. kas moka darba dirbt, padaro va kaip, isradingai, kaip sitas meistras mano smile.gif

Siuo atveju sakyciau - skupus moka dukart. Nezinau kaip tu siuvineji, bet mano siuviniai turi tureti daug medziagos is sonu: ir reminti taip geriau, ir siuvineti patogiau, nes siuvineju tik su remeliu/lankeliu. Taigis, as 3 atskiriems paveiksliukams sunaudociau kur kas daugiau medziagos, nei vienam. Ir dar as greiztai pries klijavimus (kaip ir stiklus). Bet cia tik mano asmenine nuomone, niekam nepersu ir nieko nekritikuoju.
Papildyta:
QUOTE(KristinuleV @ 2009 03 02, 15:25)
Man atrodo, kad cia ir yra DMC kodai g.gif

As irgi taip manau
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2009 03 02, 16:41)
Čiole, aš irgi iš klaipėdos.....Gal atskleisi paslaptį kur yra vieta beveik po tavo langais ? wink.gif

Prašom, negaila mirksiukas.gif Minijos g.131, o gal 133 g.gif g.gif Gal ir pati iš to miesto pakraščio? Tai prašom į svečius mirksiukas.gif
Papildyta

Galiu pasakyt, kad mano metriką "įkainavo" 50 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 kovo 2009 - 16:11
na nors ir pavadinai skupia, dukart moket nereikejo, manau iremino graziai. cia irgi tik mano nuomone...
Atsakyti