Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Florestina Grazus darbelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 14:34)
ispudingas darbas  thumbup.gif  o as vis galvojau kaip is triptiko padaryti dideli viena darba  g.gif o ne tris remus mano anyta megsta geles - tai puiki ideja bus sekanciai dovanai  bigsmile.gif
Gal butu galima is arciau paziureti i geles ?  rolleyes.gif

Tai va man su tuo trys viename taip ir buvo, siuvinejau su ta ideja, kad tris i viena rema desiu, nunesiau remint, tai ten moteriske reminimo salone kaip cia daryt, cia per sudetinga, reminkit atskirai, la la la, nu o as noriu i viena ir vsiom biggrin.gif tai atejo toks vyrukas, sako ok, tai mes kiekviena gele uzklijuosim atskirai, o tada kaip nuotraukas sudesim i paveiksla. na ir vualia, problemos kaip nebuta biggrin.gif

is arciau paziuret ikelsiu nebent kai is darbo grisiu, cia neturiu geros kokybes didelio dydzio nuotraukos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 14:34)
o tai kaip is tikro turi buti su tuo svoriu  smile.gif tikiuos spejau atsiimti, nes butu gaila ardyti remeli nors tektu   g.gif

Tikras svoris būtų 3160g. rolleyes.gif Tik grįžus iš centro prisėdau prie interneto, o ten doh.gif doh.gif doh.gif swoon.gif swoon.gif tai lėkiau kiek kojos neša atgal - suspėjau bigsmile.gif Dabar tik ryt priduosiu (nes eisiu pasiimt kitų darbelių, tai padarysiu mainus biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 13:21)
pagalvojau kad darba juk galima paziureti siaip nuoroda idejus..turbut smile.gif
http://public.fotki....as/img0269.html

Na va, pagaliau pamačiau bigsmile.gif Tikrai labai labai gražu thumbup.gif Gal ir man reiks prisėsti prie šių DMC žiedelių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 03 02, 14:22)
Pabandysiu padėti gal man pavyks įkelti ax.gif

O kaip jūs įkeliat patį paveiksliuką? g.gif Aš tai irgi tik nuorodą nukopijuoju, nes kitaip nemoku g.gif g.gif g.gif blush2.gif
Atsakyti
gerai kad spejai susisukti fitness3.gif fitness3.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 02, 14:47)
Na va, pagaliau pamačiau  bigsmile.gif Tikrai labai labai gražu  thumbup.gif Gal ir man reiks prisėsti prie šių DMC žiedelių  g.gif

as tai zinai, susizavejau tai michael powell designs, tai va sedziu darbe, ne dirbu, o issijuosus po neta narsau ju daugiau beieskodama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 08:46)
Baigiau metriką, rodo jūsų teismui biggrin.gif

thumbup.gif labai gražios spalvos wub.gif

ir triptikas labai liuks bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 13:34)
o as vis galvojau kaip is triptiko padaryti dideli viena darba  g.gif o ne tris remus

Tai siuvinek visus 3 paveiksliukus ant vienos medziagos tik palik vienodu tarpus, tada bus galima tiesiog istempti ant vieno poremio ir ideti atitinkamai ispjaustyta pasporta. Taip daug paprasciau nei siuvineti ant 3 skirtingu skiauciu, o paskui jas kazkaip klijuoti i viena rema.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 03 02, 16:03)
Tai siuvinek visus 3 paveiksliukus ant vienos medziagos tik palik vienodu tarpus, tada bus galima tiesiog istempti ant vieno poremio ir ideti atitinkamai ispjaustyta pasporta. Taip daug paprasciau nei siuvineti ant 3 skirtingu skiauciu, o paskui jas kazkaip klijuoti i viena rema.

na as taip ir pagalvojau mirksiukas.gif jau pradejau savo Ugnine siuvineti - tai triptikui gerokai teks palaukti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, labai reikia jusu pagalbos blush2.gif gal kas nors zinot, kokios firmos siulu kodai cia?
http://pauksciukas.g...tch?ph=Bic-Z7rJ
ir kaip juos butu galima konvertuot i DMC? ax.gif
Is anksto labai labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
O aš neišlaukiau iki rytojaus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar šiandien nunešiau pataisius atgal. Tai meistriukia į mane žiūrėjo su šypsena biggrin.gif biggrin.gif Tad jau rytoj turėsiu visus baigtus darbus.
Atsakyti