Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

O kodėl aš nematau r_tina ir kasiopeja darbelių cray.gif

Dailūs batukai, čiole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 03 02, 09:36)
O kodėl aš nematau r_tina ir kasiopeja darbelių  cray.gif

fotki.com nesikrauna, todėl į keep4u.ru sudėjau, bet matau, kad jis irgi nusmigo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 02, 13:22)
fotki.com nesikrauna, todėl į keep4u.ru sudėjau, bet matau, kad jis irgi nusmigo  doh.gif

bandyk dar mirksiukas.gif www.radikal.ru
Atsakyti
o as net nezinau ka daryt kad rodytu nuotrauka... sad.gif

aciu tyli_tyla, ciole uz pagyras, tai geriausias darbo ivertinimas smile.gif dar vakar juokiausi, kad as darau darbus ir juos dovanoju del to kad esu savimyla ir man ziaaaauriai gera kai darbais zavimasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 03 02, 10:33)
bandyk dar  mirksiukas.gif www.radikal.ru

bandau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2009 03 02, 12:56)

Šias RP eglutes ir aš planavau siūvėnt, bet nepriėjau iki jų blush2.gif Gal kitoms kalėdoms ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 02 kovo 2009 - 13:03
Chera, Rugsėje didelis dėkui už pastabumą oro_buckis.gif oro_buckis.gif Begau atgal į įrėminimo centrą pasiimt ir klaida ištaisyt... blush2.gif blush2.gif Tai gerai, kad yra tokių pastabių moteriškiu. wub.gif O va aš draugei nusiunčiau pasižiūrėt foto, tai ji su vyru žiūrėjo, ale klaidos nematė lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O šiaip visoms ačiū už pagyras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 02 kovo 2009 - 13:18
pagalvojau kad darba juk galima paziureti siaip nuoroda idejus..turbut smile.gif
http://public.fotki....as/img0269.html
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 13:21)
pagalvojau kad darba juk galima paziureti siaip nuoroda idejus..turbut smile.gif
http://public.fotki....as/img0269.html

Pabandysiu padėti gal man pavyks įkelti ax.gif

user posted image
Atsakyti
kaip faina, kad tau pavyko! cia as turbut viena nevykele, kuriai nepasiseka tokie dalykai biggrin.gif aciu smile.gif
Atsakyti
grazus grozis thumbup.gif liuks clap.gif
aciu uz zodziu paaiskinimus wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2009 03 02, 13:52)
dar vakar juokiausi, kad as darau darbus ir juos dovanoju del to kad esu savimyla ir man ziaaaauriai gera kai darbais zavimasi biggrin.gif

manau sios savybes daugiau ar maziau visos turime blush2.gif labai gera kai darbeli ivertina, o kai dar pagyru papila - tai net nosi i virsu norisi uzriesti blush2.gif

QUOTE(čiolė @ 2009 03 02, 14:16)
Chera, Rugsėje didelis dėkui už pastabumą  oro_buckis.gif  oro_buckis.gif

o tai kaip is tikro turi buti su tuo svoriu smile.gif tikiuos spejau atsiimti, nes butu gaila ardyti remeli nors tektu g.gif

QUOTE(Florestina @ 2009 03 02, 14:22)

ispudingas darbas thumbup.gif o as vis galvojau kaip is triptiko padaryti dideli viena darba g.gif o ne tris remus mano anyta megsta geles - tai puiki ideja bus sekanciai dovanai bigsmile.gif
Gal butu galima is arciau paziureti i geles ? rolleyes.gif
Atsakyti