Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2009 03 01, 18:51)
Na kadangi patarimų negavau, pasitariau su savimi ir priėmiau sprendimą- siūsiu viršuje kaip kokias snaigutes ar žvaigždutes, nes shemoje nurodytos kai kurios vietos metalicu.

Labai dailus namukas thumbup.gif Bet užrašą aš siūčiau apačioje... Bet čia tik nuomonė 4u.gif Gražu bus bet kokiu atveju thumbup.gif

Reska - jei teisingai supratau, tai nebuvo kažkieno iš čia dalyvaujančių darbas, todėl ir nėra kam įsižeisti. Aš siuvinėjau tikrąją fėją, todėl ta "kita" man yra nepriimtina.
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 01, 17:11)
merginos, o as pasimeciau... turejau is seniau tokia medziaga, kuri yra labai... na... retu siulu - specialiai tik tam, kad kryziuku siuvineti ANT jos ir po to tuos siulus istraukti, ir lieka pats siuvinejimas ant be tko - ant pagalves,s taltieses ir pan.
Aš kokioj 6-7 klasėj irgi siuvinėjau ant kanvos, kurios gabaliuką pristriguodavom prie norimos siuvinėt medžiagos, o kai baigdavom - ištampydavom kanvą, siuvinukas likdavo ant paprastos staltiesinės medžiagos, servetėlių... Dabar šita kanva yra žymiai gražesnė, tvirtesnė ir siuvinėjam tiesiai ant jos, ir rėminam su ja. Nors kai kur yra lietuviškos, tai ta tik ištampymui skirta matyt, kaip marlė.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 03 01, 21:14)
Aš kokioj 6-7 klasėj irgi siuvinėjau ant kanvos, kurios gabaliuką pristriguodavom prie norimos siuvinėt medžiagos, o kai baigdavom - ištampydavom kanvą, siuvinukas likdavo ant paprastos staltiesinės medžiagos, servetėlių... Dabar šita kanva yra žymiai gražesnė, tvirtesnė ir siuvinėjam tiesiai ant jos, ir rėminam su ja. Nors kai kur yra lietuviškos, tai ta tik ištampymui skirta matyt, kaip marlė.

o kur galima tos lietuviskos rasti? juk jei noriu papuosti paveiksliuku kazkoki diakta - staltiese pvz, tai reikia jau tik tokios, ta grazi netinka su kuria remina is karto... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 01, 20:18)
o kur galima tos lietuviskos rasti? juk jei noriu papuosti paveiksliuku kazkoki diakta - staltiese pvz, tai reikia jau tik tokios, ta grazi netinka su kuria remina is karto...  unsure.gif

O paprastose siuvimo prekių parduotuvėse nebandei pažiūrėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 01, 21:18)
o kur galima tos lietuviskos rasti? juk jei noriu papuosti paveiksliuku kazkoki diakta - staltiese pvz, tai reikia jau tik tokios, ta grazi netinka su kuria remina is karto...  unsure.gif

Yra, bent jau Gerose akyse ir kasiūluose ištraukiamos specialios kanvos pirkti. Tokia, kurią prisiuvi prie staltiesės pvz. ir po to ištraukai siūlus, o siuvinėjimas lieka 4u.gif

Milka, ačiū, jau gavau. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 03 01, 20:14)

O mes mokykloj nesimokėm kryželiu siuvinėti, aš galima sakyti - savamokslė. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2009 03 01, 21:20)
O paprastose siuvimo prekių parduotuvėse nebandei pažiūrėti?  g.gif

na mano vyras Jasinskio g. buvo tai ten sake nebuvo nes jam dave ta storesne...

QUOTE(astisius @ 2009 03 01, 21:25)
Yra, bent jau Gerose akyse ir kasiūluose ištraukiamos specialios kanvos pirkti. Tokia, kurią prisiuvi prie staltiesės pvz. ir po to ištraukai siūlus, o siuvinėjimas lieka 4u.gif

dekui, paieskosiu (jei cia Vilniuje) 4u.gif
Atsakyti
Mano darbeliaihttp://sandrar.myliv...com/image/index
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2009 03 01, 21:00)

Labai gražūs, tas su orchidėjom ir mano planuose yra. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 01, 20:36)
na mano vyras Jasinskio g. buvo tai ten sake nebuvo nes jam dave ta storesne...
dekui, paieskosiu (jei cia Vilniuje) 4u.gif

Vilniuje dar tokios gana plonos kanvos yra H. Manto gatvėj, šalia Kalvarijų turgaus. 4u.gif
Atsakyti
Mano puslapis [URL=http://sandrar.mylivepage.com/]http://sandrar.mylivepage.com/[/URL
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2009 03 01, 21:18)

O nenori pabandyti paimti siuvinėjimui skirtą medžiagą reikiamo dydžio ir siuvinėti tiesiai ant jos? g.gif Man atrodo taip būtų gražiau, nei ištraukius siūliukus. Dabar pačių įvairiausių medžiagų yra - tiek spalvų, tiek tankumo (nuo 18 ct iki 32 ct ar 40 ct), tiek sudėties (linas, medvilnė, medvilnė su viskoze, etc.)
Atsakyti
rodau savo naujausia darbeli smile.gif tik draugas siek tiek blogai nufotkino, labai sviesu buvo ir nuo stiklo atsispindejo smile.gif cia dovana draugo mamai smile.gif

user posted image
Atsakyti