Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(e.meskine @ 2009 03 01, 01:19)
su kortele...bet jei neturi kokio zmogaus paprasyk ir pardaveja perbrauks...maciau nuolaida iki kovo 1 d...dar ryt galios

Ačiū labai. Kaip tik ryt būsiu Vilniuj, gal užlėksiu į Norfą (tik kortelės neturiu), nes būtent rėmelis yr mano planuose smile.gif Šiandien Kauno Maximoj išnaršiau lentynas, bet mėlyno rėmelio neradau... Mąstau ar pirkt kitokios spalvos... O gal Vilniuj rasiu tokį, kokį turiu mintyse. Nu, dėkui už informaciją wub.gif
Atsakyti
kai siandien pamaciau, tai is karto apie jus pagalvojau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 03 01, 01:32)
kai siandien pamaciau, tai is karto apie jus pagalvojau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tik nejūsink biggrin.gif Sėkmės tau su maže! Dabar toks laikas, kai jai gali visokių grožybių pridirbti - ir pati džiaugsies, ir atminimas liks. Jei tik laikas su tavimi nors kažkiek draugauja... Mano sūnius dabar jau pareiškė pretenzijas, kad anas tai metriko neturi... biggrin.gif O sūnėnui tai siuvinėju... Ir patalynės laukia nesulaukia, bo vis sūnėnui mažam siuvau, nes labai jau man norėjos... O mano sūnutis užpavyduliavo, kad kai anas augo - aš karjerą dariau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 01, 01:39)

O čia puslapiuką įdomų radau, tik nieko kalbos nesuprantu
http://www.jbmonge.com/

Sveikos iš ryto wink.gif Šis nurodytas puslapis yra atitikmuo pas mus esančiam "knygų klubui", nes čia gali pirkt knygas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 03 01, 00:38)
Kaip jum šis variantas?

Na man toks variantas pasirodė kaip nevykusi kombinacija iš normalios žiedadulkių fėjos ir tų baisių nuogalių, kurias kai kas taip labai mėgsta... doh.gif Žiauru... mega_shok.gif

QUOTE(e.meskine @ 2009 03 01, 02:01)
tik nesijuokit is manes. ka reiskia sitie zodziai  Acufactum  evenweavo
  fear.gif  fear.gif    biggrin.gif  biggrin.gif

Nesijuoksim mirksiukas.gif Acufactum yra darbų dizaino pavadinimas, kaip Nimue ar Vervaco, ar pan. Evenweave yra medžiagos rūšis. Even - lygiai weave - austi. Lygaus audimo medžiaga, skirta siuvinėjimui, kurios sudėtis gali būti 100 proc. medvilnė, medvilnė su linu ar viskoze. Būna skirtingo tankumo, kaip ir linas. Dažniausiai ant jos siuvinėjama per du siūliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2009 03 01, 00:48)
Na pasirodisiu ka as dabar siuvineju  rolleyes.gif

Man iergi labai gražu. wub.gif "Elegancijos amžius" rodos taip vadinasi šis paveikslėlis. Mano teta tokį savo anūkei padovanojo 16 gimtadienio proga. Žinau, kad pusseserės dukrai jis nerealiai patiko. Siuvinėčiau ir aš, bet jis netinka prie mano interjero. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 01, 13:44)
Evenweave yra medžiagos rūšis. Even - lygiai weave - austi. Lygaus audimo medžiaga, skirta siuvinėjimui, kurios sudėtis gali būti 100 proc. medvilnė, medvilnė su linu ar viskoze. Būna skirtingo tankumo, kaip ir linas. Dažniausiai ant jos siuvinėjama per du siūliukus  mirksiukas.gif

Siaip, siuvinejimo linas irgi yra evenweave rusis.
Atsakyti
Mergaitės, gal turit kokią crazy schemutę, draugei gimtadienio proga, apie draugystę ir t.t. linksmą .....labai labai reikia. Ačiū
Atsakyti
merginos, o as pasimeciau... turejau is seniau tokia medziaga, kuri yra labai... na... retu siulu - specialiai tik tam, kad kryziuku siuvineti ANT jos ir po to tuos siulus istraukti, ir lieka pats siuvinejimas ant be tko - ant pagalves,s taltieses ir pan.

dabar vyra nusiunciau i parduotuve nupirkti tokios, tai jam dave kitokia visai sad.gif ten gan tanki, balta, stora medziaga... nezinau dabar ar cia ji skirta kad jau ant jos ir siuvineti ir su ja kartu ir reminti, ar ja irgi galima naudoti kaip sablona taip sakant ir po to traukti tuos siulus?

nesinori pradeti nezinant, nes po to gausis kad sugadinsiu daikta, jei bandysiu truakti ir neissitrauks tie siuliukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 03 01, 13:44)
Na man toks variantas pasirodė kaip nevykusi kombinacija iš normalios žiedadulkių fėjos ir tų baisių nuogalių, kurias kai kas taip labai mėgsta...  doh.gif Žiauru... mega_shok.gif

Žiauru ar ne, manau, spręsti kiekvienai pačiai, skonio reikalas juk mirksiukas.gif

Astisius, turiu va tokią, man ji prikolna tokia, galima sumažinti "merginų" kiekį:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 03 01, 17:12)
Žiauru ar ne, manau, spręsti kiekvienai pačiai, skonio reikalas juk  mirksiukas.gif

Suprantama smile.gif Čia buvo daug merginų, kurioms patiko. O man nepatinka smile.gif Tai manau, kad tiek tos, kurioms patinka, tiek kitos, kurioms nepatinka, gali pasakyti savo nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astisius @ 2009 03 01, 15:12)
Mergaitės, gal turit kokią crazy schemutę, draugei gimtadienio proga, apie draugystę ir t.t. linksmą .....labai labai reikia. Ačiū

Gal toks paveikslėlis tiks g.gif
user posted image
Atsakyti