Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Labas vakaras siuvejeles smile.gif
Jau seniai svajojau savo mazajai pasiuti miela lelyte, tad.... perskaiciau senas temukes. Vienoje buvo geras aprasymas, su paveiksliukais darbo eigos, tad isstudijavus kibau i darba.
Stai mano pirmasis blynas, pati sau galiu pasakyti, kad tikrai neprisviles, bet dabar jai daryciau kita, zinau ka daryciau kitaip smile.gif Nepykit uz foto kokybe.
Lelyte dar be vardo, suknyte baiginejimo stadijoje smile.gif

user posted image
Atsakyti
Misty, labai sauni lelyte smile.gif puikiai pavyko kojos - pedutes, ir ta vieta, kur prisiuvai prie kunelio - ji ir sedi ir stovi sauniai. maniske truputi neigali biggrin.gif beje, ant kaklo irgi turim rauksliu...
Atsakyti
Kokios jūsų gražios lėlytės wub.gif
Noriu ir aš tokios ax.gif Ta mano Kuzia-kūdikėlis kažkaip nelimpa nei man, nei dukrytei... verysad.gif Kol buvo be plaukų, dukrytei labiau patiko, o dabar nebenori žaist su ja verysad.gif

Misty, man irgi akių ta linija per mažai įveržta gavosi. Nors veržiau jau kiek galėjau ir atrodė gerai, bet kai nugaros pusėj nuleidau tą siūlą, tai ir atsipalaidavo unsure.gif
Atsakyti
Ramja, labai miela lėlytė wub.gif

Kirameki, mano bandomojo varianto irgi neryški akių linija. aš galvoju, gal dėl to, kad per kietą padariau rolleyes.gif O dėl Kuzios nesijaudink, pasiūk kitą, jei noras yra, o Kuzią gal kokiai mergytei padovanosit 4u.gif (nors, mano akimis žiūrint, labai šauni lėlytė gavosi. Dukrytei gal artimesnė pasidarytų, jei kokią sagutę į plaukučius susegt pabandytumėt (jei čia mergaitė biggrin.gif ) )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 01 balandžio 2011 - 09:58
Pagaliau rodomes ir mes tarp merginu blush2.gif
Motiejukas
user posted image

o cia nuogas blush2.gif
user posted image

labai gerai matosi visos klaidos ir trukumai:
rauksletas kakliukas
per daug nuploninau, manau, tiek ranku, tiek koju galus (kazkaip taip jau gavosi man nusiuti unsure.gif )
ko gero, per mazai prikimstas pilvukas. bamba ok, yra, tik foto nesimato.

kas cia dar...ne nezinau g.gif kimsau su visokiom "atliekom", nes vilnos dar laukiu parsisiunciant is LT doh.gif taigi, ir vilnoniai siulai, ir medziageles, ir dazytas karsinukas - kaip kur kas. gavosi celiulitas, bet jis nelabai mus trukdo.

akiu linija irgi nesigavo, kaip turetu, per keitas turbut kaukoliukas padarytas rolleyes.gif

na, dar kokiu trukumu matot, galit ivardyt. mergina, tikiuosi, bus tobulesne biggrin.gif bet Motiejukas apsirenges man irgi labai mielas, toks gyvas. Be to, mes turim siuvineta sirdute krutineje wub.gif gaila, nufotografavau netycia nespalvotai, tai nekeliu cia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 02 balandžio 2011 - 12:53
Nuostabus vyrukas! thumbup.gif O jau plaukai plaukai! bigsmile.gif Ir rūbukai verti pagyrimo! Šauniai pasidarbavai 4u.gif
Atsakyti
Koks berniukelis dailus, o jau plaukai, tikra tiesa, nuostabus thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramja @ 2011 04 02, 14:16)
Koks berniukelis dailus, o jau plaukai, tikra tiesa, nuostabus  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

blush2.gif dekui uz komplimentus, ypac sukuosenai, labai stengiausi biggrin.gif net, turbut, persistengiau, na bet ka darysi, buna ir tokiu tankiu plauku lotuliukas.gif nezinia, kaip tie plaukai atlaikys, kai maziukas nores juos tarsyti rolleyes.gif

o mane keri Motiejuko zvilgsnis ax.gif
Atsakyti
ziogelis2 ,Motiejukas superinis wub.gif man jis toks vyriskas,ir toks ziemiskas biggrin.gif wub.gif saunuole 4u.gif
Atsakyti
Mes su Kuzia įsimylėjom Motiejuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 04 02, 16:14)
Mes su Kuzia įsimylėjom Motiejuką wub.gif

blush2.gif jau didesnio komplimento ne nereik ax.gif ax.gif
aciu, mergaites, smagu, kad priemet taip siltai bigsmile.gif

laukiam daugiau lelyciu 4u.gif

as pradejau siuti valdorfinius gyvuliukus.. tik va vilnos labai laukiu, nenoriu kimst betkuo g.gif ir antraja lelyte pradejau rolleyes.gif smagumelis
Atsakyti
Bet šukuosenų vešlumas tai kaip brolio ir sesės lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti