Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(ziogelis2 @ 2011 03 29, 19:17)

ziogelis2, 29 Kov 2011 - 19:17, para�ė:

ziogelis2, 29 Kov 2011 - 19:17, para�ė:

Kirameki, Kuzia mes turim mazylio zaisliuka toki, arklena biggrin.gif biggrin.gif gal rasit kita varda? man asociacijos tokios juokingos kyla...lelius grazus gi, ne koks arklenas  blush2.gif

Kirameki, Kuzia mes turim mazylio zaisliuka toki, arklena biggrin.gif biggrin.gif gal rasit kita varda? man asociacijos tokios juokingos kyla...lelius grazus gi, ne koks arklenas  blush2.gif

QUOTE(Misty @ 2011 03 29, 19:45)

Misty, 29 Kov 2011 - 19:45, para�ė:

Misty, 29 Kov 2011 - 19:45, para�ė:

Tai kad Kuzia toks naminukas iš tarybinių multikų buvo mirksiukas.gif Kirameki lėlytei tas vardas labai tinka smile.gif

user posted image

Tai kad Kuzia toks naminukas iš tarybinių multikų buvo mirksiukas.gif Kirameki lėlytei tas vardas labai tinka smile.gif

user posted image

Va va, būtent pagal šitą naminuką pavadinau drinks_cheers.gif biggrin.gif

QUOTE(ziogelis2 @ 2011 03 29, 19:59)

ziogelis2, 29 Kov 2011 - 19:59, para�ė:

ziogelis2, 29 Kov 2011 - 19:59, para�ė:

idomus budas plaukuciams daryti g.gif ar tu pagal sias instrukcijas ir darei?
as nelabai supratau, tu ilgu plauku ar tik viena eile priekyje padaryta, ar daug,visa galvyte? g.gif gal taip ir lengviau, negu siuti tiesiai prie galvytes, reiks isbandyt gal rolleyes.gif

idomus budas plaukuciams daryti g.gif ar tu pagal sias instrukcijas ir darei?
as nelabai supratau, tu ilgu plauku ar tik viena eile priekyje padaryta, ar daug,visa galvyte? g.gif gal taip ir lengviau, negu siuti tiesiai prie galvytes, reiks isbandyt gal rolleyes.gif

aš kadangi dariau trumpus plaukučius, tai nelabai gilinausi, kaip ten su tais ilgais plaukais, kiek eilių blush2.gif Bet dariau pagal šitą principą thumbup.gif Manau, daug lengviau taip, nei su adata... Įvėrinėt kaskart tą siūlą doh.gif O čia su vąšeliu tik trauki ir mazgiukas, trauki ir mazgiukas thumbup.gif Be to, ir "oda" nešvies tarp plaukų niekada thumbup.gif
Atsakyti
radau savo lobynuose frote medžiagos, dabar patarkit mielosios, kuria puse į viršų daryti, ar lygiąja(išvirkščioji) ar ta kilpine (geroji) pusė ax.gif , jau ryt vakare turbūt sukirpsiu aš ją rolleyes.gif

jau Kuzia kokis fainas tikras Kuzia
Atsakyti
o nebus per storas audinys frotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2011 03 30, 09:22)

Coccinela, 30 Kov 2011 - 09:22, para�ė:

Coccinela, 30 Kov 2011 - 09:22, para�ė:

o nebus per storas audinys frotas?  g.gif

o nebus per storas audinys frotas?  g.gif

ten labai labai plonytė, ne tas ,kaip mes įsivaizduojame tuos chalatus, biggrin.gif
Atsakyti
Kaip man patinka tą lėlytę gaminti wub.gif Jaučiuosi tarsi Visagalis Kūrėjas, jau turiu kūną ir dabar tik mano valioje, kuo jisai taps - berniuku ar mergaite, blondine(-u) ar brunete(-u), mėlynake, žaliaake, rudaake... ax.gif Ech, smagumėlis wub.gif Jau labai knieti pasirodyti blush2.gif
Atsakyti
Rodausi, kas pas mane gimsta ax.gif Akys ir burna kol kas tik smeigtukais pažymėti mirksiukas.gif

Nesigavo kakliukas gražiai g.gif niekaip man to paraukimo neišėjo panaikint schmoll.gif Reiks perlų vėriniu raukšles maskuoti biggrin.gif Dar turbūt bambą per aukštai padariau unsure.gif Ir labiausiai tai pergyvenu, kad neišnyks flamasterio žymės doh.gif Detales piešiausi su išnykstančiu flamasteriu, bet jis kažko nenori nykti, dar palauksiu iki rytdienos unsure.gif Ai, dar turbūt per mažai galvos siūlą įtempiau, nesigavo man išraiškingos akiduobes, bandysiu taisyti padėtį, kai akis siūsiu unsure.gif

Dabar suku galvą, kokius ir kaip daryti plaukus smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2011 03 30, 16:41)

Misty, 30 Kov 2011 - 16:41, para�ė:

Misty, 30 Kov 2011 - 16:41, para�ė:

Rodausi, kas pas mane gimsta ax.gif Akys ir burna kol kas tik smeigtukais pažymėti mirksiukas.gif

Nesigavo kakliukas gražiai g.gif niekaip man to paraukimo neišėjo panaikint schmoll.gif Reiks perlų vėriniu raukšles  maskuoti biggrin.gif Dar turbūt bambą per aukštai padariau unsure.gif Ir labiausiai tai pergyvenu, kad neišnyks flamasterio žymės doh.gif Detales piešiausi su išnykstančiu flamasteriu, bet jis kažko nenori nykti, dar palauksiu iki rytdienos unsure.gif Ai, dar turbūt per mažai galvos siūlą įtempiau, nesigavo man išraiškingos akiduobes, bandysiu taisyti padėtį, kai akis siūsiu unsure.gif

Nesigavo kakliukas gražiai g.gif niekaip man to paraukimo neišėjo panaikint schmoll.gif Reiks perlų vėriniu raukšles  maskuoti biggrin.gif Dar turbūt bambą per aukštai padariau unsure.gif Ir labiausiai tai pergyvenu, kad neišnyks flamasterio žymės doh.gif Detales piešiausi su išnykstančiu flamasteriu, bet jis kažko nenori nykti, dar palauksiu iki rytdienos unsure.gif Ai, dar turbūt per mažai galvos siūlą įtempiau, nesigavo man išraiškingos akiduobes, bandysiu taisyti padėtį, kai akis siūsiu unsure.gif

bigsmile.gif kaip smagu thumbup.gif , o kaip kita puse bambos padarot? ta prasme uzpakaliuka biggrin.gif
o del susiraukslejimo, tai daugiau Vilnos pakimsti reikia ir issilygina 4u.gif smagi bus lelyte wub.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , jau senokai buvau beužsukusi, interneto neturėjau, o darbų - apsčiai (kurie niekaip nesibaigia) smile.gif O jūs ir vikrios - jau tokie žavūs kūriniai! Smagumėlis stebėt, kaip auga nauja karta valdorfulių biggrin.gif thumbup.gif aš pati, tikiuosi jau po šio savaitgalio galėsiu imtis savo lėlyčiukės gaminimo. Reiks perdaryt viską, ką suspėjau iki šio laiko padaryt. Svarbiausia, jau žinau, gaminsiu kitaip galvytę, kad tas kaklas nesitabaluotų doh.gif (pagrindinė problema rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 30 kovo 2011 - 16:23
QUOTE(eling @ 2011 03 30, 17:23)

eling, 30 Kov 2011 - 17:23, para�ė:

eling, 30 Kov 2011 - 17:23, para�ė:

Sveikutės  4u.gif , jau senokai buvau beužsukusi, interneto neturėjau, o darbų - apsčiai (kurie niekaip nesibaigia)  smile.gif  O jūs ir vikrios - jau tokie žavūs kūriniai! Smagumėlis stebėt, kaip auga nauja karta valdorfulių  biggrin.gif  thumbup.gif  aš pati, tikiuosi jau po šio savaitgalio galėsiu imtis savo lėlyčiukės gaminimo. Reiks perdaryt viską, ką suspėjau iki šio laiko padaryt. Svarbiausia, jau žinau, gaminsiu kitaip galvytę, kad tas kaklas nesitabaluotų  doh.gif  (pagrindinė problema  rolleyes.gif )

Sveikutės  4u.gif , jau senokai buvau beužsukusi, interneto neturėjau, o darbų - apsčiai (kurie niekaip nesibaigia)  smile.gif  O jūs ir vikrios - jau tokie žavūs kūriniai! Smagumėlis stebėt, kaip auga nauja karta valdorfulių  biggrin.gif  thumbup.gif  aš pati, tikiuosi jau po šio savaitgalio galėsiu imtis savo lėlyčiukės gaminimo. Reiks perdaryt viską, ką suspėjau iki šio laiko padaryt. Svarbiausia, jau žinau, gaminsiu kitaip galvytę, kad tas kaklas nesitabaluotų  doh.gif  (pagrindinė problema  rolleyes.gif )

papasakok visoms, nes dar nesiuvau aš, bet jau imsiuosi, nes įtariu bus man irgi su galva bėdų blush2.gif
Papildyta:
Misty kokis fainas tavo leliukas, man į berniuką panašus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mere @ 2011 03 30, 15:56)

Mere, 30 Kov 2011 - 15:56, para�ė:

Mere, 30 Kov 2011 - 15:56, para�ė:

bigsmile.gif kaip smagu  thumbup.gif , o kaip kita puse bambos padarot? ta prasme uzpakaliuka  biggrin.gif
o del susiraukslejimo, tai daugiau Vilnos pakimsti reikia ir issilygina  4u.gif smagi bus lelyte  wub.gif

bigsmile.gif kaip smagu  thumbup.gif , o kaip kita puse bambos padarot? ta prasme uzpakaliuka  biggrin.gif
o del susiraukslejimo, tai daugiau Vilnos pakimsti reikia ir issilygina  4u.gif smagi bus lelyte  wub.gif

Aš kitos pusės niekaip nedariau schmoll.gif O bambutę įtempinėjau per kojų šakumą. Gal visai ir smagu būtų užpakalį paformuoti g.gif

Vilnos jau nebeprikimšiu, gal bandyti dar kartą "gražiąją siūlę" susiųti, kad to kakliuko dar mažiau liktų unsure.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 30, 16:40)

Naktibalda, 30 Kov 2011 - 16:40, para�ė:

Naktibalda, 30 Kov 2011 - 16:40, para�ė:

Misty kokis fainas tavo leliukas, man į berniuką panašus  biggrin.gif

Bet man tai mergaitės norisi mirksiukas.gif Jau ir suknią mintyse esu pasiuvusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 03 30, 17:40)

Naktibalda, 30 Kov 2011 - 17:40, para�ė:

Naktibalda, 30 Kov 2011 - 17:40, para�ė:

papasakok visoms, nes dar nesiuvau aš, bet jau imsiuosi, nes įtariu bus man irgi su galva bėdų  blush2.gif
Papildyta:

papasakok visoms, nes dar nesiuvau aš, bet jau imsiuosi, nes įtariu bus man irgi su galva bėdų  blush2.gif
Papildyta:

truputį anksčiau KIRAMEKI yra įkėlusi knygos aprašymus ir paveiksliukus. Ten galvytė formuojasi kartu su kakliuku, iš paveiksliukų ir aš bandysiu kažką sukurpt - vilnos reiks ilgesnės, ir rišasi per ją, o ne tik per medžiagą, kaip pradiniame temos aprašyme. 4u.gif

Siuvėjėlės, gal nesunku būtų savo lialkų kūno dalių apimtis išmatuoti - kiek galvytės apimtis, pilvuko ilgis, taip pat visos lėlytės. Kad visai žalios galėtų orientuotis blush2.gif (kirpsiu kaip sakoma "iš akies")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 30 kovo 2011 - 22:35
labai faini leliukai

mano lelkos ugis 40 cm, galvytes apimtis tai gal ~ 30 cm , kunas yra 1,5 galvytes, koju ilgis irgi 1,5 galvytes smile.gif

Atsakyti