Na ką, rodau savo pabaisiukę
Turint omeny, kad man apskritai siuvimas yra kažkoks kosmosas ir ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau savo per gyvenimą pasiūtus daiktus.... Nu gal ne taip blogai?
Ateity tikiuos pasiūti ir dailesnių lėlyčių

chalatėlis persiūtas iš vaikiškų marškinėlių

Turint omeny, kad man apskritai siuvimas yra kažkoks kosmosas ir ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau savo per gyvenimą pasiūtus daiktus.... Nu gal ne taip blogai?

chalatėlis persiūtas iš vaikiškų marškinėlių

Labas siuvėjėlės,
visos lėlytės nuostabios, nepergyvenkit nei dėl proporcijų, nei dėl kaklų, nei dėl akių... juk svarbiausia, kad pačios darėte
Čia daug visokių klausimų buvo, jau ir atsakė, bet galiu pasikartoti, gal dar kam pravers. Labai gerai pavyko apatinę lėlytę (galvą ir krūtinę) daryti iš kojinės, aš ėmiau frotinę, labai gerai prisikimšo ir nėra siūlių, gražus apvalumas išeina. tada, kad nesitabaluotų kaklas - tai kimšau išvien galvą ir krūtinę, o paskui užvežiau siūlą, kur turi būti kaklas. Dėjau pakietinimus ir į rankytes, ir į kojytes, tai lėlytės tokios sukokos, tvirtos gavosi, nors dabar jau su "žaizdom"

visos lėlytės nuostabios, nepergyvenkit nei dėl proporcijų, nei dėl kaklų, nei dėl akių... juk svarbiausia, kad pačios darėte

Čia daug visokių klausimų buvo, jau ir atsakė, bet galiu pasikartoti, gal dar kam pravers. Labai gerai pavyko apatinę lėlytę (galvą ir krūtinę) daryti iš kojinės, aš ėmiau frotinę, labai gerai prisikimšo ir nėra siūlių, gražus apvalumas išeina. tada, kad nesitabaluotų kaklas - tai kimšau išvien galvą ir krūtinę, o paskui užvežiau siūlą, kur turi būti kaklas. Dėjau pakietinimus ir į rankytes, ir į kojytes, tai lėlytės tokios sukokos, tvirtos gavosi, nors dabar jau su "žaizdom"

QUOTE(Coccinela @ 2011 03 25, 00:06)
Bet merginos, kaip mus belkaa (?) kažkada mokė, tai kai darom galvytę, apačioj jos užveršus siūlą ne kakliukas gaunas, o visa krūtinytė. Juk žmogaus krūtinės ląsta irgi kieta 
Tai taip darant tikrai niekas nemakaluoja, jei tik prikimšta gerai buvo, aišku...

Tai taip darant tikrai niekas nemakaluoja, jei tik prikimšta gerai buvo, aišku...
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 28, 20:24)
Na ką, rodau savo pabaisiukę
Ateity tikiuos pasiūti ir dailesnių lėlyčių

ačiū

ta šukuosena nepalieka kitos išeities, tik lėlytę pavadinti Kuzia

QUOTE(Kirameki @ 2011 03 29, 10:38)

yeeee
Ledai pajudėjo, ponai priesiekusieji tarėjai, ledai pajudėjo!!
Jau maniau, kad bus man kaip praėjusį kartą - užsiregistravau, medžiagas visas susirinkau, bet taip ir nepradėjau
Tai šį kartą sėdėjau tyliai po lapu, į diskusijas nesivėliau - o šiandien kažkoks kranelis atsisuko
Jau turiu kūnelį, kol kas dar be galūnių, ir labai pagrįstą viltį, kad šį kartą lėlytė bus
Kirameki, mielas tavo Kuziukas
Tikiuosi greitai pasirodyti ir aš

Kirameki, mielas tavo Kuziukas

QUOTE(Kirameki @ 2011 03 29, 10:38)
niu man simpatulka ta tavo leliuke, visai geros proporcijos gavosi

as tai jauciuos prisizadejus ir neistesejus

Kirameki, Kuzia mes turim mazylio zaisliuka toki, arklena

QUOTE(ziogelis2 @ 2011 03 29, 18:17)
Kirameki, Kuzia mes turim mazylio zaisliuka toki, arklena
gal rasit kita varda? man asociacijos tokios juokingos kyla...lelius grazus gi, ne koks arklenas 

Tai kad Kuzia toks naminukas iš tarybinių multikų buvo

QUOTE(Kirameki @ 2011 03 28, 18:45)
idomus budas plaukuciams daryti

as nelabai supratau, tu ilgu plauku ar tik viena eile priekyje padaryta, ar daug,visa galvyte?