Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Nežinau, gal kada kuri jau buvot įdėjusios tokią nuorodą. Man pasirodė nematyta. Atsiprašau, jei kartojuosi... Instrukcija, kaip daryti plaukus.
Atsakyti
Na ką, rodau savo pabaisiukę blush2.gif
Turint omeny, kad man apskritai siuvimas yra kažkoks kosmosas ir ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau savo per gyvenimą pasiūtus daiktus.... Nu gal ne taip blogai? ax.gif Ateity tikiuos pasiūti ir dailesnių lėlyčių tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

chalatėlis persiūtas iš vaikiškų marškinėlių blush2.gif
Atsakyti
Labas siuvėjėlės,
visos lėlytės nuostabios, nepergyvenkit nei dėl proporcijų, nei dėl kaklų, nei dėl akių... juk svarbiausia, kad pačios darėte 4u.gif
Čia daug visokių klausimų buvo, jau ir atsakė, bet galiu pasikartoti, gal dar kam pravers. Labai gerai pavyko apatinę lėlytę (galvą ir krūtinę) daryti iš kojinės, aš ėmiau frotinę, labai gerai prisikimšo ir nėra siūlių, gražus apvalumas išeina. tada, kad nesitabaluotų kaklas - tai kimšau išvien galvą ir krūtinę, o paskui užvežiau siūlą, kur turi būti kaklas. Dėjau pakietinimus ir į rankytes, ir į kojytes, tai lėlytės tokios sukokos, tvirtos gavosi, nors dabar jau su "žaizdom" biggrin.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Coccinela @ 2011 03 25, 00:06)
Bet merginos, kaip mus belkaa (?) kažkada mokė, tai kai darom galvytę, apačioj jos užveršus siūlą ne kakliukas gaunas, o visa krūtinytė. Juk žmogaus krūtinės ląsta irgi kieta smile.gif
Tai taip darant tikrai niekas nemakaluoja, jei tik prikimšta gerai buvo, aišku...

Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 28, 20:24)
Na ką, rodau savo pabaisiukę blush2.gif
Turint omeny, kad man apskritai siuvimas yra kažkoks kosmosas ir ant vienos rankos pirštų suskaičiuočiau savo per gyvenimą pasiūtus daiktus.... Nu gal ne taip blogai?  ax.gif Ateity tikiuos pasiūti ir dailesnių lėlyčių tongue.gif

bigsmile.gif na va ir gime jau lelyte wub.gif ir visai gerai galvyte atrodo thumbup.gif ir tikrai nepabaisiukas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Kirameki, nuostabi lėlytė ! Šukuosena puikiai viską sudėliojo į savas vietas smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
ačiū ax.gif

ta šukuosena nepalieka kitos išeities, tik lėlytę pavadinti Kuzia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 29, 10:38)
lotuliukas.gif
ačiū  ax.gif

ta šukuosena nepalieka kitos išeities, tik lėlytę pavadinti Kuzia  lotuliukas.gif

thumbup.gif geras vardas biggrin.gif
Atsakyti
Kirameki - miela lelyte isejo wub.gif tokia smagi biggrin.gif
belkaa - o tavosios kokios wub.gif tiesiog tobulos,man dar mokytis ir mokytis iki tokiu ax.gif
Atsakyti
yeeee sokiai.gif sokiai.gif Ledai pajudėjo, ponai priesiekusieji tarėjai, ledai pajudėjo!! thumbup.gif Jau maniau, kad bus man kaip praėjusį kartą - užsiregistravau, medžiagas visas susirinkau, bet taip ir nepradėjau blush2.gif Tai šį kartą sėdėjau tyliai po lapu, į diskusijas nesivėliau - o šiandien kažkoks kranelis atsisuko thumbup.gif Jau turiu kūnelį, kol kas dar be galūnių, ir labai pagrįstą viltį, kad šį kartą lėlytė bus biggrin.gif

Kirameki, mielas tavo Kuziukas wub.gif Tikiuosi greitai pasirodyti ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 29, 10:38)
lotuliukas.gif
ačiū  ax.gif

ta šukuosena nepalieka kitos išeities, tik lėlytę pavadinti Kuzia  lotuliukas.gif

niu man simpatulka ta tavo leliuke, visai geros proporcijos gavosi 4u.gif

as tai jauciuos prisizadejus ir neistesejus blush2.gif mano lelius sedi visas aprengtas ir apautas, ir net nufotografuotas jau, bet nerandu laiko nuotraukas sukilnot i cia unsure.gif niu vistiek greitu laiku teks...bent jau iki tos balandzio 23 biggrin.gif

Kirameki, Kuzia mes turim mazylio zaisliuka toki, arklena biggrin.gif biggrin.gif gal rasit kita varda? man asociacijos tokios juokingos kyla...lelius grazus gi, ne koks arklenas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 29 kovo 2011 - 18:18
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 03 29, 18:17)
Kirameki, Kuzia mes turim mazylio zaisliuka toki, arklena biggrin.gif biggrin.gif gal rasit kita varda? man asociacijos tokios juokingos kyla...lelius grazus gi, ne koks arklenas  blush2.gif

Tai kad Kuzia toks naminukas iš tarybinių multikų buvo mirksiukas.gif Kirameki lėlytei tas vardas labai tinka smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 28, 18:45)

idomus budas plaukuciams daryti g.gif ar tu pagal sias instrukcijas ir darei?
as nelabai supratau, tu ilgu plauku ar tik viena eile priekyje padaryta, ar daug,visa galvyte? g.gif gal taip ir lengviau, negu siuti tiesiai prie galvytes, reiks isbandyt gal rolleyes.gif
Atsakyti