Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(eling @ 2011 03 24, 18:31)
Pasidalinkit, ar jums nekyla problemų, kai siuvant lėlytę reikia pritvirtinti galvytę, kad nesimakaluotų. Man kažkaip ne labai gaunasi. Gal per sunkią galvą padariau?  unsure.gif

tai kakliukas gal per mažas? g.gif Maniškė netabaluoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 24, 18:31)
Pasidalinkit, ar jums nekyla problemų, kai siuvant lėlytę reikia pritvirtinti galvytę, kad nesimakaluotų. Man kažkaip ne labai gaunasi. Gal per sunkią galvą padariau?  unsure.gif

ziurint pagal kokias iskarpas ,gal labai plonas kaklas g.gif bet jai prisiusi kakliuka giliau i vidu o poto kieciau prikimsi krutine ,tai manau neturetu makaluotis smile.gif
Atsakyti
Bet merginos, kaip mus belkaa (?) kažkada mokė, tai kai darom galvytę, apačioj jos užveršus siūlą ne kakliukas gaunas, o visa krūtinytė. Juk žmogaus krūtinės ląsta irgi kieta smile.gif
Tai taip darant tikrai niekas nemakaluoja, jei tik prikimšta gerai buvo, aišku...
Atsakyti
Taigi va, darau be jokių iškarpų - kai užveržiu po galvyte, lieka audinys, kurį prikimšus vilnos, jis apačioje susisiūna. Tai va, ten, kur užveržta, tabaluojasi, pagal I temoje apmokymus, reikia pritvirtinti... Nesigauna... Kažką reikia perdaryti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 24, 21:21)
Taigi va, darau be jokių iškarpų - kai užveržiu po galvyte, lieka audinys, kurį prikimšus vilnos, jis apačioje susisiūna. Tai va, ten, kur užveržta, tabaluojasi, pagal I temoje apmokymus, reikia pritvirtinti... Nesigauna...  Kažką reikia perdaryti mastau.gif

daryk pagal tuos paveiksliukus kur aš dėjau smile.gif Ten kartu su medžiaga po galvyte susiima ir vilnos nemažai - taip tvirčiau gaunasi ir netabaluos.
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 24, 22:23)
daryk pagal tuos paveiksliukus kur aš dėjau smile.gif Ten kartu su medžiaga po galvyte susiima ir vilnos nemažai - taip tvirčiau gaunasi ir netabaluos.

Ačiū, pastudijuosiu 4u.gif
Atsakyti
rolleyes.gif
as nusipirkau trikotazo, atrodo tokio gan standaus, Danesoj (vilniuj), 18 lt/m
lyg mazai tamposi, tai ziuresiu kaip tinka siuti kuneliui
rolleyes.gif

kol tik toks mano pasiruosimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 25, 15:28)
rolleyes.gif
as nusipirkau trikotazo, atrodo tokio gan standaus, Danesoj (vilniuj), 18 lt/m
lyg mazai tamposi, tai ziuresiu kaip tinka siuti kuneliui
rolleyes.gif

kol tik toks mano pasiruosimas  blush2.gif

Ačiū, mama gulbe, gal kažkam bus tikrai vertinga informacija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 25, 20:53)
Ačiū, mama gulbe, gal kažkam bus tikrai vertinga informacija.  smile.gif

prasom, jau padariau galvyte (be plauku ir akiu ) ir kuneli pasiruosiau
manau sitas trikotazas visa itinkamas, nes tikrai mazai tamposi, toks "neskystalas"

bigsmile.gif
kaip smagu siuti leliuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 24, 19:31)

tabaluojasi ir po to, kai apsiuvi "graziuoju" dygsniuku? g.gif neturetu.

jus vis kalbat apie kakliuka unsure.gif maniskis atletas be kaklo, tik su krutine. bet galva nesimakaluoja schmoll.gif
krutinyte kemsama ne vilna, o taip pat susuktu kamuoliuku, kad butu kieta, kaip galvyte unsure.gif
na, bent jau as dariau pagal tas pacias pirmines instrukcijas, tai viskas gavosi graziai.

o kita lelka noreciau daryt su kaklu. kazin, kaip jis daromas, tipo virs krutines jeigu dar viena kar trumpesni toki padaryt ir suverzt g.gif piesinukuos lyg ir matosi is tos knygos, kad su kaklu unsure.gif

oj, cia tiek ieskojimu ir nauju atradimu, kaip kokioj stebuklu saly lotuliukas.gif
mano bernuzelis jau turi sportini kostiuma, kelnes ir dar va megztini baigiu biggrin.gif o su batais problema - koja nestandartine doh.gif vakar visa diena bandziau siut batukus is medziageles. pagal Linutukes foto, ir paskui pagal savo ismone - nu niekaip nesigauna. jauciu, teks megzt kojines, kad kojos nesaltu, nes batams kazkaip kojos nepavyko man padaryt schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 25 kovo 2011 - 21:58
as siuvau siuvau kol pasiuvau , niekaip negalejau atidelioti, nes lelyte pati prasesi kad greiciau butu uzbaigta

tad stai ir pasirodom nieko nelauke

mano Geltonkase wub.gif

user posted image

is arciau veidukas

user posted image

user posted image

mano bus basakoje wub.gif

user posted image

Atsakyti
Fainutėsmile.gif Kaip darei plaukučius? Ar iš jų galima įvairias šukuosenas formuoti., t.y., ar jie tokie kaip mūsų - gali į visas puses plaikstyti. Tikiuosi supratai, ką norėjau paklausti wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimonda: 26 kovo 2011 - 17:25