Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Cha chaaa... Taip tai jau ne schmoll.gif Bet turbūt bus gerai ir taip - kas gi čia tos kelios savaitėlės irnesakyk.gif Dar praeis laiko, kol plaukučius prisiūsiu, rūbelių kokių nors....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 20 kovo 2011 - 17:48
Mielai prisijungčiau prie jūsų. Reikia lėliuko-bernužėlio mano pagrandukui smile.gif
Atsakyti
sveikos siuvejeles 4u.gif
ar galiu dar i jusu buri su adata prisijungti? blush2.gif biggrin.gif paskatinot ir mane uzbaigti jau seniau pradeta lelyte bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien pradejau siuti drabuzius musu pirmai lelytei doh.gif ojoj, vargelio daugiau negu isivaizdavau ir daugiau, nei siuvant lelyte blush2.gif bet tikrai labai smagu blush2.gif dar galvoju, gal kas esae kur uzmaciusios, kaip daryti/siuti batukus? g.gif

Mere 4u.gif butinai junkis, cia smagu bigsmile.gif
Atsakyti
ziogelis2 užbėk į temos 16-17 psl., ten mergaitės dalinosi, kaip siūti batukus mirksiukas.gif

Žiogeli, Mere - sveikos, prisijungusios, mes visad laukiame šiltų žmogiukų mūsų kompanijoje, gaudykit po 4u.gif

Mūsų darbštuolių kompanija:

*dika* - jau turi bernužėlį gražuolėlį (varduko reikia, kaip čia taip?.. smile.gif )

susikaupusios darbuojasi:

laimonda
belkaa
eling
Coccinela
Misty
Im-Bear
Kirameki
ziogelis2
naktibalda
mama gulbe
Žiogelis
Mere
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 21 kovo 2011 - 00:14
QUOTE(eling @ 2011 03 21, 00:08)
*dika* - jau turi bernužėlį gražuolėlį (varduko reikia, kaip čia taip?..  smile.gif )

na vadinkim ji Maiku biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, man žiauriai gėda dabar čia rodytis, su savo kreivuke blush2.gif Bet reikia patarimo... blush2.gif

Niekaip nesuprantu - per maža galva? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 21, 17:45)
Merginos, man žiauriai gėda dabar čia rodytis, su savo kreivuke blush2.gif Bet reikia patarimo... blush2.gif

Niekaip nesuprantu - per maža galva? g.gif

Pilvas storas, užtai gal galva per maža atrodo smile.gif Iš esmės aš (ne profė) prie to nesikabinčiau. Nežinau ką patyrusios patars, bet aš gal padaryčiau tik puresnę šukuoseną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 21 kovo 2011 - 17:41
Nu jo, pilvas tai storas... Bet siuvau tai pagal iškarpas, ne iš galvos unsure.gif O jis dar net nelabai kietai prikimštas doh.gif Galėčiau šiaip netgi įimti šiek tiek siūles, kad suplonėtų. Bet tada rankos ir kojos labai storos atrodys doh.gif Aš galvoju, gal šitą galvą nuimti ir pasilikti kitam kartui kokiai mažesnei lėlytei, o dabar padaryti naują didesnę g.gif

Ką kitos pasakys? blush2.gif
Atsakyti
Kirameki,manau zinau kodel taip gavos,virsutinis audinys "skystesnis" labiau tempiasi,o kaip siuvai vidine galvyte,ten standesnis aud. buvo ir maziau tau prisigrudo ax.gif
jai netingi,tai persiuk galvyte,bet man labai miela ir si lelyte wub.gif ,visos jos savotiskos,nera 2 vienodu mirksiukas.gif ,tik gal kita kart jai nesimato kur akys ir burnyte,tai siuk plaukus,veliau pasimatys.
ir dar,kita syk labiau suversk vidine galvyte,geriau bruozai isryskes,ir nosyte nebijok didesne sutraukti,nes visvien su virsutiniu aud. ji susiploja siek tiek ax.gif
as tai negaliu pasididint tos iskarpos pagal kuria siuvai(kompas programos neatidaro doh.gif ),tai is akies viska darau,gal sekancia darydama nufotografuosiu ir idesiu,gal kam pravers ax.gif
Atsakyti
Tikrai čia bus viskas dėl vidinės galvytės audinio drinks_cheers.gif Labai tamprus buvo...
Per akis ten tuos siūlus buvau gerai suveržusi, bet kai nugaroj jį nuleidau link kaklo, tai kažkaip ir per akis atsipalaidavo unsure.gif O nosytės, tiesą sakant, visai nedariau cool.gif
Aš tai va šitą knygą turiu ir pagal jos iškarpas siuvau viską

user posted image
Atsakyti
Kirameki - labai grazus kunelis, dar plaukuciai rubeliai uzsides ir bus nuostabi lelyte wub.gif

cia kazkuri del plaukuciu klause, va radau kur aiskiai parodyta kaip daryti

plaukucius kaip daryti

Atsakyti