Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

QUOTE(corrie @ 2011 03 19, 10:23)
vilnos kimsimui galimas rast cia:
vilna kimsimui
ji naturali ir turi truputuka siuksliu, beto vilna kieciau prisikemsa.

gero jum siuvimo, man ir labai patiko siuti leleyte, bet labai vargiau visa savaite su plaukais, labai norejau visa galva po viena prisiuti doh.gif gerai kad bent stori buvo kaip dredai:))

dekui, bet is paskesniu pasisakymu suprantu, kad neverta jos pirkt, nes per daug vargo su ja? g.gif ketinau pirkti daugiau ir siustis... teks, ko gero, arciau ieskotis tuomet, nenoriu vargti pries kiekviena kimsima unsure.gif

as irgi plaukus siuvu, antra diena jau rolleyes.gif ramiai, is leto, auga plaukuciai, tuoj ir kirptis bus laikas, sukuosena formuoti biggrin.gif
Atsakyti
Mamytės, gal galėtumėte plaukų siuvimo procesą nufatografuoti ir nemokančioms pateikti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 19 kovo 2011 - 20:38
QUOTE(eling @ 2011 03 19, 20:38)
Mamytės, gal galėtumėte plaukų siuvimo procesą nufatografuoti ir nemokančioms pateikti?  blush2.gif  4u.gif

as nusipiesiu kontura ir tada aplink "einu" su adata ir "plauku" siulu lotuliukas.gif
adata perveriu ir nukirpus siula uzrisu mazgeli ,ir taip su kiekvinu plaukeliu doh.gif
gali nusipiesus kontura dar darba pasilengvint ir aplink ratuku prisizymet taskiuku is kur dygs plaukai . tiesa ta siula iskart dviguba verk,jai plonesnis,tada daugiau plauku bus biggrin.gif dar gali iskart reikiamo ilgio siulu prisikarpyt
na cia mano toks budas,gal kas lengviau daro ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 19, 21:38)
Mamytės, gal galėtumėte plaukų siuvimo procesą nufatografuoti ir nemokančioms pateikti?  blush2.gif  4u.gif

as darau pagal sioje temoje pateikta lelytes siuvimo schema. ten yra ir 4 budai plauku darymo, tai vienu is ju darau. fotografuoti, deja, nefotografavau, o mano lelyte jau praktiskai su plaukais ax.gif bet tie zingsniai ten aiskiai nupiesti ir aprasyti, ir galutine nuotraukele yra...tai nera ko ten nesuprast blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 19, 19:04)
Džiaugiuos, kad bent vienam žmogui palengvinau gyvenimą  pioneer.gif  hihihi.gif  O jei rimčiau, neturiu iš ko rinktis, tik iš internetinės pasiūlos. Kai progai pasitaikius į sostinę susiruošiau, toje Kalvarijų g. audinių parduotuvėj nieko tinkamo neaptikau. Čia kaip tam žvejui - reikia žinoti geras vietas  rolleyes.gif Taigi, paimčiau ir aš pigiau, ale nebent kuri pasirašytumėt subėgiot dėl manęs nupirkt ir atsiųst  blush2.gif  ax.gif Jetau, kaip būčiau dėkinga. Gal jau to audinuko papildymą atvežė?  unsure.gif

Aš šiaip mielai pagelbėčiau, bet man jau su pilvu taiiiip sunku kur nors išjudėti iš namų, kad su dukryte kartu niekaip. O susiderinti, kad kas nors pabūtų su ja darbo valandom irgi labai sudėtinga verysad.gif Bet aš kaip supratau - tu jau dabar užsisakiusi medžiagytę, tik lauki, kol atsiųs, ar ne? Tai nėra bėdos? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 19 kovo 2011 - 22:38
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 19, 23:38)
Aš šiaip mielai pagelbėčiau, bet man jau su pilvu taiiiip sunku kur nors išjudėti iš namų, kad su dukryte kartu niekaip. O susiderinti, kad kas nors pabūtų su ja darbo valandom irgi labai sudėtinga verysad.gif Bet aš kaip supratau - tu jau dabar užsisakiusi medžiagytę, tik lauki, kol atsiųs, ar ne? Tai nėra bėdos?  g.gif  unsure.gif

Ačiū už gerus norus. Jo, laukiu, jau 2 sav. laukiu unsure.gif ... Norisi greičiau pasiūti lėlytę, o judėt pirmyn negaliu. Na, jei nieko nesulauksiu, gal pavyks pačiai dar kartą į sostinę nulėkti, dabar jau tavo užrodytu adresiuku.
Atsakyti
Pabandyk gal pirmiau pasiskambinti, kad nebūtų be reikalo važiavimas g.gif Man rodos, kad čia šita pardė: http://www.imones.lt...-508132?tab=map
4u.gif
Atsakyti
Na, negaliu nepasidalinti.. bigsmile.gif Vakar užmigdžiusi dukrytė sėdau daryti galvytės. Na, kažkokia netobula ji man gavosi, aišku; nežinau ar gerai išdėsčiau akytes ir lūpas (kiek pažiūriu kitas lėlytes, tai tarpas tarp akių ryškiai didesnis, bet mano akiai kažkaip nenatūraliai atrodo g.gif aš padariau arčiau, man lyg ir nieko vaizdas, bet ne toks kaip visos daro ir nežinau, kaip atrodys kai prisiūsiu plaukučius unsure.gif )... Nu vienžo, norint kabinėtis, visada rasi prie ko biggrin.gif Bet ką norėjau papasakoti... Guli ta galvytė tik su akytėm ir lūpom ant stalo, ryte atsikėlusi dukrytė pamatė ir akytės tik sužibo bigsmile.gif Pasiėmė, apkabino, sako "mylia mylia", pabučiavo į lūpytes wub.gif Kaip mieeeeelaaaaaaaa.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 20, 09:29)

: Kaip mieeeeelaaaaaaaa....  wub.gif

wub.gif dabar tikriausiai dar greiciau nori baigti lelyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 20, 09:29)
Pasiėmė, apkabino, sako "mylia mylia", pabučiavo į lūpytes wub.gif Kaip mieeeeelaaaaaaaa....  wub.gif

wub.gif toks malonus jausmas užliejo ir mane. Dabar dar labiau noris kibt į siuvimą...
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Tikrai taip, norisi greičiau pasiūti tą lėlytę, kad mažiukė galėtų džiaugtis ir žaisti wub.gif Prikimšau kūnelį jau, prisiuvau prie galvytės. Užmigo apsikabinusi tą babaužiuką biggrin.gif

Tik dabar jau man dilema... Juk aš tą lėlytę sugalvojau pasiūti antro vaikučio gimimo proga. Na, užskaičiau kažkur, kad labai gerai pirmajam padovanoti lėlytę, kai šeimoje atsiranda antras vaikelis... Tai kaip čia dabar reikėtų elgtis... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 20 kovo 2011 - 12:52
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 20, 13:52)
Na, užskaičiau kažkur, kad labai gerai pirmajam padovanoti lėlytę, kai šeimoje atsiranda antras vaikelis... Tai kaip čia dabar reikėtų elgtis...  g.gif

Dar vieną pasiūti biggrin.gif
Atsakyti