Įkraunama...
Įkraunama...

Valdorfo lėlytės

Sveikos, merginos 4u.gif
Na, turbūt ir aš prie jūsų prisijungsiu. Nors bijau, kad niekas man nepavyks blush2.gif Bet prisijungus bus kažkokia paskata man ax.gif Šiandien jau nusipirkau medžiagą kūneliui ir siūlus plaukučiams wub.gif
Bet jūsų lėlytės tokios nuostabios... Nedrįsiu saviškės rodyt turbūt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 17 kovo 2011 - 16:20
QUOTE(Kirameki @ 2011 03 17, 16:18)
Sveikos, merginos  4u.gif
Na, turbūt ir aš prie jūsų prisijungsiu. Nors bijau, kad niekas man nepavyks blush2.gif Bet prisijungus bus kažkokia paskata man ax.gif Šiandien jau nusipirkau medžiagą kūneliui ir siūlus plaukučiams wub.gif
Bet jūsų lėlytės tokios nuostabios... Nedrįsiu saviškės rodyt turbūt doh.gif

junkis bus smagiau 4u.gif
viskas pavyks,stengsies gi ne veltui, su savo lelyte ir ideta i ja meile pradziuginsi ta zmogeli kuriam padovanosi ja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(eling @ 2011 03 05, 23:54)
laimonda
belkaa
*dika*
eling
Coccinela
Misty

Im-Bear su mumis? 4u.gif

kaip suprantu, startas jau ivyko, bet as tik dabar aptikau, tai gali jungiuos neoficialiai, kad save sudrausminciau del termino blush2.gif
QUOTE(eling @ 2011 03 08, 19:26)
Tikriausiai šiandien visos blynus kepam, nėra kada ir siūti  rolleyes.gif  o bent pradėjusių siūti, kažin, ar yra???  smile.gif

pradejau pagal informacija sioje temoje ir as siuti lelyte.. kol kas tik ipusejus, bet sekasi gana sudetingai ir kartu juokingai rolleyes.gif i jusu konkursus tikrai netaikysiu, nes dar toli man, bet pasirodysiu butinai, kai baigsiu, net klausimus uzsirasau jau dabar siudama biggrin.gif oj labai netobula bus mano lelyte, bet labai daug meiles i ja idedu, o tai turbut svarbiausia blush2.gif

klausimas nr. 1- kaip ir kur jus slepiate visokius mazgelius siudamos pvz isorine lelyte? g.gif

del ranku ilgio - naturaliai pasimatavau savo rankas atsistojus biggrin.gif jos gerokai zemiau pilvo, taigi, ir as dristu daryt ilgesnes, nei rasoma jusu pagrindineje instrukcijoje g.gif tikiuosi, neatrodys labai kvailai tokios proporcijos...

man dar nelabai graziai gavosi ta vieta, kur krutine su pilvuku jungiasi - kazkaip negraziai pereina man. galvoju, gal pilvukas per minkstas o krutine per kieta padariau? g.gif

tiesa, visus atsakymus panaudociau jau antros leliukes siuvimui, nes pirmosios nutariau neardyti - tebunie kokia gausis, tokia blush2.gif

uj, dar del plauku turbut bus klausimu nemazai... bet procesas LABAI smagus... thumbup.gif galvoju, kad labiau ta lele siuvu tam, kad tureciau kam drabuzelius askui megzti, negu kad jos kam reiketu biggrin.gif na, bet bus musu pagrandukui maziuliui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziogelis2: 17 kovo 2011 - 21:44
QUOTE(*dika* @ 2011 03 17, 16:32)
kartais ir per nakti pasedziu jai tik begalinis noras yra  blush2.gif  ,kaip siuvau rubelius tai prasedejau alkana visa diena,pamirsau pavalgyt  ax.gif  biggrin.gif 
keliu savo "mena" jusu teismui 

*dika* jau koks simpatulis valdorfulis! thumbup.gif Šaunuolė! Tu pas mus pirma darbštuolytė - čia tau 4u.gif O aš net nenutuokiu, kaip tokius rūbukus pasiūti. blush2.gif Maniškiai tikriausiai bus megzti-nerti. Nebent dar kokių nuorodų spėsiu atkapstyti, su iškarpom. O gal kuri turite savo lobynuose?

Ai, dar, pasiūlymas - gal, mergytės, sumąstom savo valdorfiukams vardukus? Kaip manot? mastau.gif

ziogelis2 - 4u.gif taip STARTAS jau įvyko, bet prisijungti norinčias, oi kaip laukiame biggrin.gif Laiko savo pažadus išpildyti turime iki šv. Velykų išvakarių - t.y. balandžio 23d. Grupelėje bus smagiau. mirksiukas.gif Kadangi aš pati tik pradedančioji, tai profesionaliai atsakyti į pateiktus klausimus negaliu. Visom keturiom pritariu, jog svarbiausia, kiek bus meilės sudėta į kūrinį wub.gif O dėl rankų, manau, žmogiškos proporcijos bus kaip tik rolleyes.gif
Beje, pas mus, bent jau kol kas nenusimato jokių konkursų, čia mes siuvame, plepame ir, žinoma, rodome - tai kaip paskatinimas kitoms, norinčioms, bet nedrįstančioms pradėti smile.gif

Kirameki - o čia ir tau 4u.gif , sveika prisijungusi! Ir labai norėčiau sužinoti, kur radai medžiagėlę pirkti ir kokią? Aš vis dar laukiu lėlytės "odai" medžiagėlės, bet jei kažkas nesigaus, bent žinosiu kur ieškoti. Laikas tai eina.... unsure.gif

Va jau kiek mūsų daug:

laimonda
belkaa
*dika*
eling
Coccinela
Misty
Im-Bear
Kirameki
ziogelis2

(pataisykite, jei ką nors netyčia praleidau...)

tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eling: 18 kovo 2011 - 14:39
QUOTE(eling @ 2011 03 18, 14:28)
Kirameki - o čia ir tau  4u.gif , sveika prisijungusi! Ir labai norėčiau sužinoti, kur radai medžiagėlę pirkti ir kokią? Aš vis dar laukiu lėlytės "odai" medžiagėlės, bet jei kažkas nesigaus, bent žinosiu kur ieškoti. Laikas tai eina.... unsure.gif

Oi, aš tai labai neekonomiškai apsisukau, man rodos, bijau ir sakyti, kiek suplojau už medžiagą blush2.gif Ten trikotažas su angora buvo doh.gif Bet man labiausiai patiko blush2.gif O be to - paėmiau paskutinį likusį gabaliuką ax.gif Bet šiaip jei įdomu, tai pirkau Audinių parduotuvėje Savanorių pr. netoli Gerosios viltiesstotelės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirameki: 18 kovo 2011 - 15:05
sveikos

jau keli metai svajoju apie tokia lelyte
tad labai noriu prisijungti - iki velyku superinis terminas bigsmile.gif
butu dukrytei velykine dovana wub.gif

kol kas renku info, ko reikia, bet galvoju kad siusiu is to ka turiu - trukotazo medvilnes, plaukuciai bus is siulu parduotuviniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 03 17, 21:43)
1- kaip ir kur jus slepiate visokius mazgelius siudamos pvz isorine lelyte? g.gif
2 man dar nelabai graziai gavosi ta vieta, kur krutine su pilvuku jungiasi - kazkaip negraziai pereina man. galvoju, gal pilvukas per minkstas o krutine per kieta padariau? g.gif

1- pramoksi ir paslepsi tuos mazgiukus biggrin.gif ,seip jai siuvi per virsu tai taikyk adata kokiu centimetru toliau i susiuta siule ,suradus joje tarpeli tarp dygsniu ,ir stipriau patraukus tas mazgelis sulys i ta tarpeli (nezinau ar aiskiai paaiskinau blush2.gif )
2- pasiuvi vidine leles dali iki pilvuko,uzsiuvi aklinai,tada uzmauni virsutine dali (ji ilgesne uz vidine) ir dakemsi pilvuka ,tada vel apacioje uzsisius aklinai.
o del prisiuvimo rankyciu kojyciu tai jau reiks pasipraktikuoti ta slapta siulite siuti,na gal atrasi savo koki buda kad graziai pasisleptu 4u.gif 4u.gif as kartais susiuvu taip kaip "nebuna",t.y. siuvime tokios siules nera biggrin.gif

*dika* jau koks simpatulis valdorfulis! Šaunuolė! Tu pas mus pirma darbštuolytė - čia tau
aciu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(eling @ 2011 03 18, 14:28)
O aš net nenutuokiu, kaip tokius rūbukus pasiūti.  blush2.gif Maniškiai tikriausiai bus megzti-nerti.

as issimatuoju lele ir pasidarau iskarpas ,na apie rubu sukirpima reik zinot siek tiek,nemokesiu tiek paaiskint ax.gif arba siuti "kimono" tipo ax.gif
o megzti-nerti tai dar graziau 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *dika*: 18 kovo 2011 - 15:41
dar noriu pasiteirauti, ar LT yra kur nors interneto parduotuve pirkti vilna kimsimui? kiek randu, viskas velimui, visur dazytas karsinys.
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2011 03 18, 19:10)
dar noriu pasiteirauti, ar LT yra kur nors interneto parduotuve pirkti vilna kimsimui? kiek randu, viskas velimui, visur dazytas karsinys.

o kimsimui butinai vilna? g.gif as turiu sintetinio superinio kamsalo, jis be galo purus ir lengvas , manau kimsiu juo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 18, 19:54)
o kimsimui butinai vilna?  g.gif  as turiu sintetinio superinio kamsalo, jis be galo purus ir lengvas , manau kimsiu juo smile.gif

prikimshus sintetika ir ishdazus veida jau nebebus valdorfine lelyte, o tiesiog skudurine. Dar kokius sintetinius plaukus prisiusi wacko.gif
Pasidomek koncepcija, gal tau visai nepriimtina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 18 kovo 2011 - 21:18
QUOTE(mama_gulbe @ 2011 03 18, 16:08)
sveikos

jau keli metai svajoju apie tokia lelyte
tad labai noriu prisijungti - iki velyku superinis terminas  bigsmile.gif
butu dukrytei velykine dovana  wub.gif

mama gulbe , sveika prisijungusi prie mūsų būrelio 4u.gif Kiek žinau, pasak valdorfo filosofijos, šios lėlytės gaminamos tik iš natūralios žaliavos.

Atsakyti
aling - aciu rolleyes.gif taip zinau, kad valdorfo grynai naturalios

tiesiog pervertus tema radau kelias su padazytais skruostukais blush2.gif uztai ir susipainuojau

dar pasizavejau iprastomis skudurinukemis wub.gif

reikes tuomet iskoti vilnos kimsimui ir naturaliu siuluku bei audinuku wub.gif
Atsakyti