QUOTE(eling @ 2011 03 05, 23:54)
laimonda
belkaa
*dika*
eling
Coccinela
Misty
Im-Bear su mumis?
kaip suprantu, startas jau ivyko, bet as tik dabar aptikau, tai gali jungiuos neoficialiai, kad save sudrausminciau del termino
QUOTE(eling @ 2011 03 08, 19:26)
Tikriausiai šiandien visos blynus kepam, nėra kada ir siūti

o bent pradėjusių siūti, kažin, ar yra???
pradejau pagal informacija sioje temoje ir as siuti lelyte.. kol kas tik ipusejus, bet sekasi gana sudetingai ir kartu juokingai

i jusu konkursus tikrai netaikysiu, nes dar toli man, bet pasirodysiu butinai, kai baigsiu, net klausimus uzsirasau jau dabar siudama

oj labai netobula bus mano lelyte, bet labai daug meiles i ja idedu, o tai turbut svarbiausia
klausimas nr. 1- kaip ir kur jus slepiate visokius mazgelius siudamos pvz isorine lelyte?
del ranku ilgio - naturaliai pasimatavau savo rankas atsistojus

jos gerokai zemiau pilvo, taigi, ir as dristu daryt ilgesnes, nei rasoma jusu pagrindineje instrukcijoje

tikiuosi, neatrodys labai kvailai tokios proporcijos...
man dar nelabai graziai gavosi ta vieta, kur krutine su pilvuku jungiasi - kazkaip negraziai pereina man. galvoju, gal pilvukas per minkstas o krutine per kieta padariau?
tiesa, visus atsakymus panaudociau jau antros leliukes siuvimui, nes pirmosios nutariau neardyti - tebunie kokia gausis, tokia
uj, dar del plauku turbut bus klausimu nemazai... bet procesas LABAI smagus...

galvoju, kad labiau ta lele siuvu tam, kad tureciau kam drabuzelius askui megzti, negu kad jos kam reiketu

na, bet bus musu pagrandukui maziuliui